ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Kolovoz 2019. 14:12

Ostale cure😊😊😇😇
    Zelim svima uredne trudnoce,da mi budete dobro,sretne ,vesele😇
    Hvala svima sto su mi pomogli tokom nekog perioda trudnoce,put koji mi je ostao do poroda cu provest samo s muzem.
    Cuvajte se i cuvajte svoje bebice❤❤❤

Gogaa_V
    10. Kolovoz 2019. 14:14

Eleonoré

Gogaa_V

Eleonoreako imaš nepovoljnu amenzu bolesti i smatras da ti nesto u trudnoci nije ok imaš doktora! Nisam bezobrazna samo sam vrlo direktna na bezobrastinu tebe i pojedinih. Nije niko ovde duzan trpiti tvoje napade panike i pojačanu anksioznost u trudnoci jer si imala razne bolesti. I mi smo trudne i mi smo možda bolesne, i imamo svoje brige i dijagnoze pa ne stvaramo drugima pritisak da nas razumiju ili da budu blage prema nama. Ako ne mozes odrzati normalnu komunikaciju primiti savjet i kritiku onda ovako nešto nije za tebe. Nasty izvini hormoni su mi uredu. A 21 vijek je i meni kao i vama i imam pravo također na slobodu mišljenja .Dovoljno sam obrazovana da si ne dozvolim da nekoga uvrijedim tu mi tvoja pomoc zasita ne treba.

Mislim da jedino ti imas psihicki problem ovdje.

Ne nego  je psihologija  moja struka  i do sad mi je puno takvih prodefiliralo kroz ured. Mislim  da si od sad pa nadalje na off kod mene.

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:15

Eleonoré

Ostale cure😊😊😇😇
    Zelim svima uredne trudnoce,da mi budete dobro,sretne ,vesele😇
    Hvala svima sto su mi pomogli tokom nekog perioda trudnoce,put koji mi je ostao do poroda cu provest samo s muzem.
    Cuvajte se i cuvajte svoje bebice❤❤❤

Cuvaj se draga... ali ja na tvom.mjestu ne bih odlazila...vecina nas postuje razlicitosti , nase hipohondrije, nase  panike, hormonalne ispade i slicno tak da...razmisli jos malo...ja bi voljela cuti kako napredujes u trudnoci i dalje... cure ovo je samo virtualna igrarija , trosit zivce je stvarno ali stvarno suludo na.nekoga koga nikad vjerovatno neces vidjeti...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 14:16

Joj daj jel ovo stvarno potrebno? Goga,smanji doživljaj, Eleonore,vracaj se, stvarno bespotrebno bježis. 50 žena na okupu,pa nemozemo se sve slagat u svemu. Netko kaže nešto pogrešno i dobro, slozimo se da se ne slažemo i mir.

Tockice, sad mi kaže muž šta sam zaboravila da sam pitala u bolnici iza poroda i da ako me ne zovu da nisu uspjeli pohraniti. Ma nazvat ću ja njih u savez. Pitam pa napišem.

C1M4
    10. Kolovoz 2019. 14:18

Angieee gdje si mi?😁 znas ono kako si mi napisala za ideju kako da dragome kazem za spol? razmisljala sam da kupim body ili nesto pa sam na kraju dosla na ideju da kupim jedan rozi, jedan plavi(posto ne znam koji ce spol biti pa da imam unaprijed spremno haha) i dakle, na rozom ce pisati "It's a boy", a na plavom "It's a girl" cisto da se malo zezne kad vidi boju, a zapravo je bitno ono sto pise😅 i kupit cu jos i carapice one mini mini, roze i plave, pa koji spol bude, njih cu onako zapakirati da se ne vidi koja je boja tako da se jos i rastopi kad vidi koliko to cudo bude malo🥰 tako da, tenks za jedan dio ideje haha❤

lorija
    10. Kolovoz 2019. 14:20

Evo prilike za one cure koje muci zatvor da dobiju proljevusu citajuci!!!
    Omerta preko Amazona,30€. Odmah sam nasla bez problema. ☺ 

C1M4

Lavica27

Joj daj jel ovo stvarno potrebno? Goga,smanji doživljaj, Eleonore,vracaj se, stvarno bespotrebno bježis. 50 žena na okupu,pa nemozemo se sve slagat u svemu. Netko kaže nešto pogrešno i dobro, slozimo se da se ne slažemo i mir.

Tockice, sad mi kaže muž šta sam zaboravila da sam pitala u bolnici iza poroda i da ako me ne zovu da nisu uspjeli pohraniti. Ma nazvat ću ja njih u savez. Pitam pa napišem.

Slazem se s ovim gore navedenim✌🏻
    A ovo za pupkovinu mi nije jasno o cemu se radi, poslati, pohraniti, ne kuzm?😯 Ja prvi puta to sve cujem pa me zanima sta sa pupkovinom tocno ako mi mozes objasniti?🤔 

• Stelle123

Točkica37

Bas vas ima konfliktnih…ali samo preskacem takve postove da mi ne upropaste ljepotu i ugodu dosadasnjeg foruma.

U potpunosti se slazem. Zasto ne pricamo o onome cemu ovaj forum sluzi, a ne pretvorit isto u chat. Gledala sam one komprese za dojke, nisam cula za to al izgleda ok. Ja osobno nisam imala problema s bolnim dojkama, ali dobro je znati. Nego zaboravila sam, ima li koji dobar steznik za nakon poroda?

url=https://lilypie.com]

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:21

Lavica27

Nije ni meni uspjelo ali javili su mi da ce iskoristiti za neka istrazivanja nove lijekove i slicno

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:22

lorija

Evo prilike za one cure koje muci zatvor da dobiju proljevusu citajuci!!!
    Omertapreko Amazona,30€. Odmah sam nasla bez problema. ☺

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.