ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    10. Kolovoz 2019. 14:01

Bok cure, konačno sam pročitala sve stranice u zaostatku i Uh, nije mi ovaj put bilo baš ugodno citati ali dobro, neću komentirati niti se na tome zadržavati.
    Meni je danas opako pao tlak kada smo se vraćali sa plaze, morala sam sjesti na pola puta i odmah leći kada smo došli doma da ne padnem u nesvijest...
    Inače imam niski tlak, iako mi je na pregledu prije par dana bio super, zna me u novi uloviti Treskavica 😒
    Još sam u ranoj trudnoci i znam da mi tijelo sada proživljava veliku promjenu... glava boli ali prođe...
    🤗🤗🤗

C1M4
    10. Kolovoz 2019. 14:03

Točkica37

Btw koja rada u veljaci u vinogradskoj?

Tu sam😛

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:03

Nova i meni je tako bilo na moru, jedva sam cekala doc u zg... i tu mi se desi isto...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Gogaa_V
    10. Kolovoz 2019. 14:04

Eleonore ako imaš nepovoljnu  amenzu bolesti  i smatras  da ti nesto u trudnoci  nije ok imaš doktora! Nisam bezobrazna  samo sam vrlo  direktna  na bezobrastinu  tebe i pojedinih. Nije niko ovde duzan trpiti  tvoje napade panike i pojačanu  anksioznost  u trudnoci  jer si imala razne  bolesti. I mi smo trudne i mi smo možda bolesne, i imamo  svoje brige i dijagnoze  pa ne stvaramo drugima  pritisak  da nas razumiju ili da budu  blage prema nama. Ako ne mozes odrzati  normalnu  komunikaciju primiti  savjet i kritiku  onda ovako  nešto  nije za tebe. Nasty  izvini hormoni  su mi uredu. A 21 vijek  je i meni kao i vama i imam pravo također  na slobodu mišljenja .Dovoljno  sam obrazovana da si ne dozvolim da nekoga  uvrijedim tu mi tvoja pomoc zasita  ne treba. 

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:04

C1M4

Točkica37

Tu sam😛

Weeeeeee mozda cemo se druškatttt... ja cu oko 13.2 ti?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:06

Bas vas ima konfliktnih...ali samo preskacem takve postove da mi ne upropaste ljepotu i ugodu dosadasnjeg foruma.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    10. Kolovoz 2019. 14:08

Točkica37

Da super ovo izgleda u Podobniku, ali meni je i u Vinografskoj bilo cist fajn. Super mi je kad si s nekim u sobi, bas sam se tako zblizila s nekim mamama.
    Pitanje, kako sad stvoje stvari sa pupkovinom? Da li ce koja davati? Zate li mozda cijene pohrane?

E tockice dobro si me sjetila... u prvoj trudnoći sam ja sve papire i sve donijela na porod (i najavila i prije) i nikad me nisu zvali povratno s rebra da su pohranili pupkovinu a vidjela sam da pakirali nakon poroda. Kako sam to zaboravila...jel sad kasno da nazovem,ipak je 2 god prošlo...🤔 Bilo je besplatno,mislim da je jos uvijek..

10. Kolovoz 2019. 14:09

Gogaa_V

Eleonoreako imaš nepovoljnu amenzu bolesti i smatras da ti nesto u trudnoci nije ok imaš doktora! Nisam bezobrazna samo sam vrlo direktna na bezobrastinu tebe i pojedinih. Nije niko ovde duzan trpiti tvoje napade panike i pojačanu anksioznost u trudnoci jer si imala razne bolesti. I mi smo trudne i mi smo možda bolesne, i imamo svoje brige i dijagnoze pa ne stvaramo drugima pritisak da nas razumiju ili da budu blage prema nama. Ako ne mozes odrzati normalnu komunikaciju primiti savjet i kritiku onda ovako nešto nije za tebe. Nasty izvini hormoni su mi uredu. A 21 vijek je i meni kao i vama i imam pravo također na slobodu mišljenja .Dovoljno sam obrazovana da si ne dozvolim da nekoga uvrijedim tu mi tvoja pomoc zasita ne treba.

Mislim da jedino ti imas psihicki problem ovdje.

Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 14:10

Lavica27

Točkica37

Da super ovo izgleda u Podobniku, ali meni je i u Vinografskoj bilo cist fajn. Super mi je kad si s nekim u sobi, bas sam se tako zblizila s nekim mamama.
    Pitanje, kako sad stvoje stvari sa pupkovinom? Da li ce koja davati? Zate li mozda cijene pohrane?

E tockice dobro si me sjetila… u prvoj trudnoći sam ja sve papire i sve donijela na porod (i najavila i prije) i nikad me nisu zvali povratno s rebra da su pohranili pupkovinu a vidjela sam da pakirali nakon poroda. Kako sam to zaboravila…jel sad kasno da nazovem,ipak je 2 god prošlo…🤔 Bilo je besplatno,mislim da je jos uvijek..

Zovi direk anu rukavinu savez. Mene su kontaktirali odmah. Ajde ako ces zvat pitaj kako sad stanje funkcionira?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

C1M4
    10. Kolovoz 2019. 14:12

Točkica37

C1M4

Točkica37

Tu sam😛

Weeeeeee mozda cemo se druškatttt… ja cu oko 13.2 ti?

Ja cu oko 08.02., bome smo si blizu tako da je lako moguce haha😁 tamo sam do sad vodila sve ginekoloske i kardioloske probleme koje sam imala tako da sam jako zadovoljna sa samom bolnicom i osobljem, kod njih mi je nekako najsigurnije jer su mi svi bitni doktori tamo sto se tice srca i svega haha😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.