Bok cure, konačno sam pročitala sve stranice u zaostatku i Uh, nije mi ovaj put bilo baš ugodno citati ali dobro, neću komentirati niti se na tome zadržavati.
Meni je danas opako pao tlak kada smo se vraćali sa plaze, morala sam sjesti na pola puta i odmah leći kada smo došli doma da ne padnem u nesvijest...
Inače imam niski tlak, iako mi je na pregledu prije par dana bio super, zna me u novi uloviti Treskavica 😒
Još sam u ranoj trudnoci i znam da mi tijelo sada proživljava veliku promjenu... glava boli ali prođe...
🤗🤗🤗
Nova i meni je tako bilo na moru, jedva sam cekala doc u zg... i tu mi se desi isto...
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Eleonore ako imaš nepovoljnu amenzu bolesti i smatras da ti nesto u trudnoci nije ok imaš doktora! Nisam bezobrazna samo sam vrlo direktna na bezobrastinu tebe i pojedinih. Nije niko ovde duzan trpiti tvoje napade panike i pojačanu anksioznost u trudnoci jer si imala razne bolesti. I mi smo trudne i mi smo možda bolesne, i imamo svoje brige i dijagnoze pa ne stvaramo drugima pritisak da nas razumiju ili da budu blage prema nama. Ako ne mozes odrzati normalnu komunikaciju primiti savjet i kritiku onda ovako nešto nije za tebe. Nasty izvini hormoni su mi uredu. A 21 vijek je i meni kao i vama i imam pravo također na slobodu mišljenja .Dovoljno sam obrazovana da si ne dozvolim da nekoga uvrijedim tu mi tvoja pomoc zasita ne treba.
Btw koja rada u veljaci u vinogradskoj?
Tu sam😛
Weeeeeee mozda cemo se druškatttt... ja cu oko 13.2 ti?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Bas vas ima konfliktnih...ali samo preskacem takve postove da mi ne upropaste ljepotu i ugodu dosadasnjeg foruma.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Da super ovo izgleda u Podobniku, ali meni je i u Vinografskoj bilo cist fajn. Super mi je kad si s nekim u sobi, bas sam se tako zblizila s nekim mamama.
Pitanje, kako sad stvoje stvari sa pupkovinom? Da li ce koja davati? Zate li mozda cijene pohrane?
E tockice dobro si me sjetila... u prvoj trudnoći sam ja sve papire i sve donijela na porod (i najavila i prije) i nikad me nisu zvali povratno s rebra da su pohranili pupkovinu a vidjela sam da pakirali nakon poroda. Kako sam to zaboravila...jel sad kasno da nazovem,ipak je 2 god prošlo...🤔 Bilo je besplatno,mislim da je jos uvijek..
Eleonoreako imaš nepovoljnu amenzu bolesti i smatras da ti nesto u trudnoci nije ok imaš doktora! Nisam bezobrazna samo sam vrlo direktna na bezobrastinu tebe i pojedinih. Nije niko ovde duzan trpiti tvoje napade panike i pojačanu anksioznost u trudnoci jer si imala razne bolesti. I mi smo trudne i mi smo možda bolesne, i imamo svoje brige i dijagnoze pa ne stvaramo drugima pritisak da nas razumiju ili da budu blage prema nama. Ako ne mozes odrzati normalnu komunikaciju primiti savjet i kritiku onda ovako nešto nije za tebe. Nasty izvini hormoni su mi uredu. A 21 vijek je i meni kao i vama i imam pravo također na slobodu mišljenja .Dovoljno sam obrazovana da si ne dozvolim da nekoga uvrijedim tu mi tvoja pomoc zasita ne treba.
Mislim da jedino ti imas psihicki problem ovdje.
Da super ovo izgleda u Podobniku, ali meni je i u Vinografskoj bilo cist fajn. Super mi je kad si s nekim u sobi, bas sam se tako zblizila s nekim mamama.
Pitanje, kako sad stvoje stvari sa pupkovinom? Da li ce koja davati? Zate li mozda cijene pohrane?
E tockice dobro si me sjetila… u prvoj trudnoći sam ja sve papire i sve donijela na porod (i najavila i prije) i nikad me nisu zvali povratno s rebra da su pohranili pupkovinu a vidjela sam da pakirali nakon poroda. Kako sam to zaboravila…jel sad kasno da nazovem,ipak je 2 god prošlo…🤔 Bilo je besplatno,mislim da je jos uvijek..
Zovi direk anu rukavinu savez. Mene su kontaktirali odmah. Ajde ako ces zvat pitaj kako sad stanje funkcionira?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Btw koja rada u veljaci u vinogradskoj?
Tu sam😛
Weeeeeee mozda cemo se druškatttt… ja cu oko 13.2 ti?
Ja cu oko 08.02., bome smo si blizu tako da je lako moguce haha😁 tamo sam do sad vodila sve ginekoloske i kardioloske probleme koje sam imala tako da sam jako zadovoljna sa samom bolnicom i osobljem, kod njih mi je nekako najsigurnije jer su mi svi bitni doktori tamo sto se tice srca i svega haha😁
Sortiraj odgovore
Najstariji