Joj cure ja bi izludila da nemam taj baby watcher, zadnji put sam vidjela bebu na uzv kad sam isla na kombinirani kad sam bila 13tt. Isto su tako otkucaji, ali dosta su mi nisko, onako mrvicu iznad ruba gacica. Slusam jednom tjedno jer ne zelim previse nego ono kad mi bude za brigu
Dosao mi i uredan niskorizican nalaz probira. I to u jednom danu. Bas su ažurni.
Nasty nisam bas pratila, tebi sad sa 38 prvo dijete? Nije se primalo prije?
Imam frendicu koja je s nevjencanim bila 20 god i nije se primalo i sa 42 joj kasni menga i ja ju nesto zezam kad ona truddddnaaa...rodila sa 43 i sve savrseno, trudnoca genijalna. Da ne povjerujes a on je oko 55 tad vec imao
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
OmertaU Danskoj?
U Hr, posto smo doselili nazad nedavno. Iselili iz stana nakon 2 godine, a preskupo nam trenutno gore za rentati pa smo sad s mojima dok se fin.situacija ne popravi i nadjemo nesto u Zg. Ovdje za istu kvadraturu 3 puta manja cijena.
Sa prvorodjenom smo bili na Sv.Duhu, a sad bi dragi da probamo u Podobniku! Skupo ko vrag, ali vjerujem da vrijedi.. pogotovo njemu kao strancu bi isto bilo bolje iskustvo. Ne svidja mu se sto po bolnicama ne daju bit u posjetama duze od sat vremena na dan i sto apsolutno nitko ne prica engleski.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Jel danas nekaj u zraku ili...? Znači napisala sam ti da nije problem nit pisat nit citat nit odgovarat i da ti govorim za tvoje dobro, stisnula sam 30 umjesto 20 tt ispred tebe,svejedno,aludirala sam na to da će biti sve više nekakvih simptoma,teže kretanja i podnošenja, i samo da tebi olakšan da ti sebi ne stvaras stres i probaš uživati. Jer trudnoća je ujedno najstresniji i najljepsi period u zivotu. 9 mjeseci proleti. Zao mi je što si to baš na totalno krivi način protumačila al na to ne mogu utjecati. Od zatvora od jedan dan nemože biti apsolutno ništa. Da 4,5 ili 10 dana imaš zatvor e onda pricam o o problemu. Naravno da svi pazimo trudnocu al nije ni sve alarm,ako me nisi shvatila žao mi je. Ja ti cijelo vrijeme zbog tebe pričam,Meni ni iz dzepa ni u dzep. Eto isprike na dobronamjernom savjetu.
Vjerujem da je tretman vrhunski u podobniku... a i cijena je kokiko ono 30000?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Btw koja rada u veljaci u vinogradskoj?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Eleonore izvini ali Lavica baš nije bila bezobrazna. Najobzirnije moguće ti je objasnila da smanjis psihicku tenziju od koje moguće umislis neke tjelesne reakcije ili fizicke promjene da su intenzivnije nego što jesu. Uopste nije bila bezobrazna! Ti si bas malo previše zabrinuta rekla bih cak anksioznozna. Imas pravo da se brineš naravno to je prirodno stanje ali uspori radi sebe. Od kad sam primjetila da se javljaš i postavljaš jedno te isto po 5 puta, ja sam te prva malo ignorirala jer vidim da si vise umisljas nego sto tako jeste. Razumijem hormone, razumijem da je prva beba, razumijem zabrinutost, sve RAZUMIJEM ali niko nije dužan "nositi" nekome ruku pod dupetom na forumu i ublažavati vam i pakovati da vi ne shvatite krivo. Normalna komunikacija sa dozom empatije koja je bila kod svake od nas do sad prisutna ali ovo očekivanje da vam se tepa nikad neću shvatiti. Ako smatrate da trebate od 0:24 nadzor idite u bolnicu, mi sa foruma ne mozemo garantirati za vas niti smo doktori, smao žene koje razmjenjuju iskustva!
MISLIM NA POJEDINE. Lavice izvini znam da ti ne treba drveni advokat, ali ja prosto pojedine ne mogu da shvatim ako niste sposobni održati komunikaciju , prihvatiti savjet , kritiku onda ne znam šta trazite na ovakvim mjestima svako je dobro došao naravno.
Moj kolegica je oba sina rodila u Podobniku, platila nekih 25k kn i rekla je da opet rađa, da bi opet pljunula pare. Tretman je neopisivo bolji, imaš svoju sobu i može mm s tobom spavat u sobi i tako neke stvari koje u državnoj bolnici ne možeš ni zamisliti. Ja si to ne mogu priuštiti pa ni ne razmišljam o tome 😁
Sigurna sam da se osjecas ko kraljica. Da imam viska para isla bih i ja
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Jel danas nekaj u zraku ili…? Znači napisala sam ti da nije problem nit pisat nit citat nit odgovarat i da ti govorim za tvoje dobro, stisnula sam 30 umjesto 20 tt ispred tebe,svejedno,aludirala sam na to da će biti sve više nekakvih simptoma,teže kretanja i podnošenja, i samo da tebi olakšan da ti sebi ne stvaras stres i probaš uživati. Jer trudnoća je ujedno najstresniji i najljepsi period u zivotu. 9 mjeseci proleti. Zao mi je što si to baš na totalno krivi način protumačila al na to ne mogu utjecati. Od zatvora od jedan dan nemože biti apsolutno ništa. Da 4,5 ili 10 dana imaš zatvor e onda pricam o o problemu. Naravno da svi pazimo trudnocu al nije ni sve alarm,ako me nisi shvatila žao mi je. Ja ti cijelo vrijeme zbog tebe pričam,Meni ni iz dzepa ni u dzep. Eto isprike na dobronamjernom savjetu.
Jasno sam procitala poruku i po meni je bezobrazna.I da svaku minutu ispitujem ovdje o nekim simptomima zasto je to problem? I da,trebam se previse brinut jer mi je stalo do bebe i zelim apsolutno svaki pa cak i najmanji problem provjerit.
Ovo sto se tice zatvora se nebi slozila zato sto sam nazalost par godina provodila po bolnickim odjelima i od jednog simptoma se nade nesto sto se treba lijecit u bolnici a pogotovo sad kad sam trudna..zelim maksimalno bit na oprezu.
Ponavljam rijeci privatnog ginekologa "sve sto vam se cini da ide u krivom smjeru ili da vas boli dodite,trudnocu treba paziti".
Ja bi se vise zabrinula za one koje imaju i taj glupi zatvor u trudnoci pa da se ne zabrinu.
Moje misljenje.
Sortiraj odgovore
Najstariji