Lorija uzela si mi riječ iz usta! Prvo sam ga svaki treći dan,pa se nekad zalomi dva tri dana za redom (sad dok su me ovaj proljev i frkanje mučili sam brinula jel sve ok). Sad od prve nadjem otkucaje pa poslusam 10 sec doslovno. Kolko vam budu otkucaji? Meni 145-152max,To ok?
S obzirom da sam uzela pojeftin i na displayu pise 135,smatram da je to maximalno koliko moze pa se ravnam po tome. A i bez toga. Znas ono kad vidis srceko -Ah tu je,gasi! 😂 Dosao mi je do pupka 💪
Lavice u kojem ti rodu spominjes svoju bebu? 😂😂
Hrabrice super stvar za nas koje pusemo i u hladno 😂😂😂 da bi mogle funkcionirati. 😉
Eeeee tocno taj feel ah tu je, gasi 😂😂😂😂 tako i mi 😂😂😂 bit ce ti jos lakse kad beba krene lupkat, koji je to tek gust😁😁😁
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Do pupka😱😱 Kaaako?...moje srce je i dalje nize, na pola puta do pupka pa odmah ispod🤔 Sad sam zbunjena...Pa fundus maternice sa 20tt tek dodje do pupka?
Ostale cure gdje je vama?
Eleonore... ne znam Jesi primjetila al ti baš puno previše brineš. Ne mislim pritom da nekog zamaram,ovo je forum sve možeš,nego ti govorim zbog tebe. Reci cu sad najizraženiji frazu trudnici al opusti se malo. Ne brini o cerviksima, zatvorima i ostalom dok nije vrijeme za brigu. To ti govorim tebi za tvoje zdravlje u glavi, imaš još 30ak + tjedana ispred sebe. Naravno pitaj kad god al prvo si racionalizirati jel izdrzivo; jel normalno u ovim tjednima,kad trebam brinuti..
Jel se pije samo jedan magnezij od 400 dnevno ili je dozvoljeno vise?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Do pupka😱😱 Kaaako?…moje srce je i dalje nize, na pola puta do pupka pa odmah ispod🤔 Sad sam zbunjena…Pa fundus maternice sa 20tt tek dodje do pupka?
Eleonore… ne znam Jesi primjetila al ti baš puno previše brineš. Ne mislim pritom da nekog zamaram,ovo je forum sve možeš,nego ti govorim zbog tebe. Reci cu sad najizraženiji frazu trudnici al opusti se malo. Ne brini o cerviksima, zatvorima i ostalom dok nije vrijeme za brigu. To ti govorim tebi za tvoje zdravlje u glavi, imaš još 30ak + tjedana ispred sebe. Naravno pitaj kad god al prvo si racionalizirati jel izdrzivo; jel normalno u ovim tjednima,kad trebam brinuti..
Nama je isto srceko jos ispod pupka (nekad vislje, nekad nize ali je jos ispod..) al su zato nogice iznad 😂😂😂
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Hrabrice ja sam završila sa mpo-vcima za ovaj život. Ne želim ništa loše pisati ni o privatnicima ni o ovima na humanoj jer svi oni rade svoj posao najbolje što mogu i mnogima su pomogli. Ja ako budem išla na drugo, to ću pokušati kad mali napuni godinu-godinu ipo dana, kad završim s dojenjem, opet alternativa. Ako upali super, ako ne hvala Bogu. Samo da mi se ovaj malac rodi živ i zdrav i nitko sretniji od mene.
Uf mila ne znam sto bi ti rekla.. teske su to borbe..Nek sad ova T do kraja bude uredna a za drugo cemo vidjet.. Pokusat cemo prirodno ali ako nece ici, tko zna mozda opet odemo u te vode.. Ko zna kako cemo se onda osjecat jer ipak treba imat snage prolazit kroz sve to.. Mada dosta njih kazu da se nakon uspjesnog mpo postupka "tvornica" otvori i drugo dode kao lijepo iznenadenje 💓 Baby watcher sam kupila od curke kojoj je tek 5 ivf bio dobitan a druga beba dosla neplanski kao iznenadenje..nisu cak ni pokusavali a eto iznenadilo ih 🙏💓
Pa da. Trudnoća povoljno utječe na hormone i plodnost i neko vrijeme su u balansu..to može trajati 2 do 5 god, ako sam dobro pročitala. Ja imam već 38. S mužem sam u vezi 13god. Nekako se nadam da ću tu ulovit nešto ako se bude dalo.. Al sve u svoje vrijeme. Neka mi rodimo ove naše bublice🤗
Hrabrice ja sam završila sa mpo-vcima za ovaj život. Ne želim ništa loše pisati ni o privatnicima ni o ovima na humanoj jer svi oni rade svoj posao najbolje što mogu i mnogima su pomogli. Ja ako budem išla na drugo, to ću pokušati kad mali napuni godinu-godinu ipo dana, kad završim s dojenjem, opet alternativa. Ako upali super, ako ne hvala Bogu. Samo da mi se ovaj malac rodi živ i zdrav i nitko sretniji od mene.
Uf mila ne znam sto bi ti rekla.. teske su to borbe..Nek sad ova T do kraja bude uredna a za drugo cemo vidjet.. Pokusat cemo prirodno ali ako nece ici, tko zna mozda opet odemo u te vode.. Ko zna kako cemo se onda osjecat jer ipak treba imat snage prolazit kroz sve to.. Mada dosta njih kazu da se nakon uspjesnog mpo postupka "tvornica" otvori i drugo dode kao lijepo iznenadenje 💓 Baby watcher sam kupila od curke kojoj je tek 5 ivf bio dobitan a druga beba dosla neplanski kao iznenadenje..nisu cak ni pokusavali a eto iznenadilo ih 🙏💓
Pa da. Trudnoća povoljno utječe na hormone i plodnost i neko vrijeme su u balansu..to može trajati 2 do 5 god, ako sam dobro pročitala. Ja imam već 38. S mužem sam u vezi 13god. Nekako se nadam da ću tu ulovit nešto ako se bude dalo.. Al sve u svoje vrijeme. Neka mi rodimo ove naše bublice🤗
Ma baš to ❤️❤️ nase hraaaabre borbene bublice 😁😁😁
Djevojke :)
Ujutro sam čitala zaostatke od jučer , i sad sam obavila neke stvari, i sjela kod mame, i kao otvorim, kad ono, 13 stranica u zaostatku!
Kako ste se raspisale heeej!
Nadam se da ste svi OK, koliko vam vrijeme to dozvoljava.
I da uživate sa svojim bližnjima!
Ja bi htjela pitati, već sam jednom postavila, pa ste isto usred rasprave me ignorirale..
Da li se netko susreo sa MULTI-MAM kompresama?
Ja sam čitala jako puno pozitivnih stvari oko njih, a i frendica mi baš prije dva mj rodila, kaže koristila ih od prvog dana, ovako mi je rekla :" stara, ovo su najbolje utrošene pare na mene, IKAD." 😂
Pa jel ima netko saznanja kakvih o tim kompresama još?
Ena10 ja to nisam koristila u 1.trudnoći nit imam iskustva... al sam čula za one neke kapi za dojenje i čaj da su navodno jako jako dobri(da potiču stvaranje mlijeka).
Al imamo patronazna thinkpink koja nam zna više pa pricekamo nju :)
Lavice mozda taj tren se okrenuo tako, drugi put ga vec nisam mogla naci. 😊 zavisi od poze.
Hrabrice oo znam, ovo mi je druga beba. Prekrasan osjecaj 😍 meni je nakon poroda malo to i nedostajalo da si mazim trbusinu 😂
Do pupka😱😱 Kaaako?…moje srce je i dalje nize, na pola puta do pupka pa odmah ispod🤔 Sad sam zbunjena…Pa fundus maternice sa 20tt tek dodje do pupka?
Eleonore… ne znam Jesi primjetila al ti baš puno previše brineš. Ne mislim pritom da nekog zamaram,ovo je forum sve možeš,nego ti govorim zbog tebe. Reci cu sad najizraženiji frazu trudnici al opusti se malo. Ne brini o cerviksima, zatvorima i ostalom dok nije vrijeme za brigu. To ti govorim tebi za tvoje zdravlje u glavi, imaš još 30ak + tjedana ispred sebe. Naravno pitaj kad god al prvo si racionalizirati jel izdrzivo; jel normalno u ovim tjednima,kad trebam brinuti..
Nemam 30tak tjedan ispred sebe.Ulazim u 16.tjedan.Ovaj forum je napravljen za razgovor i doista mi se ne svida ovaj tvoj odgovor.Smatram da je sasvim uredu da se brinem za svoju bebu.I realno od tog zatvora moze doc do komplikacija i nesto se lose dogodit sto mi je i sam ginekolog rekao.Treba biti na oprezu i paziti trudnocu.Nije normalno niti u jednom tjednu osjecat se doista lose.
Ja ne razumijem zbog cega odma treba biti bezobrazan.Mozda se meni tvoji postovi ne svidaju pa nebudem bezobrazna.
Sortiraj odgovore
Najstariji