ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    10. Kolovoz 2019. 12:01

Lavica27

Lorija uzela si mi riječ iz usta! Prvo sam ga svaki treći dan,pa se nekad zalomi dva tri dana za redom (sad dok su me ovaj proljev i frkanje mučili sam brinula jel sve ok). Sad od prve nadjem otkucaje pa poslusam 10 sec doslovno. Kolko vam budu otkucaji? Meni 145-152max,To ok?

Ok su oktucaji

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 12:02

To su stvarno lijepe priče, uprkos dijagnozama da ste uspjele prirodno. Kod nas je problem spermogram, ali smo mislili sledeći put, tj.kad se beba rodi, raditi na tome u smislu ako se desi, desi, a ako ne bude ništa za par godina onda opet vantjelesna. Sad smo odmah krenuli u postupak jer nismo htjeli gubiti vrijeme, godine idu brzo, ali kad već budemo imali dijete onda će biti malo lakše za drugo dijete, dok ovako kad nemaš nijedno, a znaš da imaš problem, nije nimalo jednostavno. 

Goga Ne znam kako je u Hr, ali ja bih rado pobjegla iz Bosne i rodila u De da mogu 😂 Kod nas to sve zaostaje, muž ne može ući ni u posjetu nakon porođaja, a kamoli prisustvovati porođaju

samonezelje
    10. Kolovoz 2019. 12:05

Mi smo 6godina u braku, nakon 2 odlucili se prestat stitit pa kaj bude. Nismo bas bili pratili, al bilo cudno nakon godinu dana kak nije jos, no onak nam nije bila neka situacija ni poslovno ni fizicki, pa nismo nis forsirali. Nakon jos 1 god kad smo fakat odlucili da je vrijeme za bebaca, ispostavilo se da imam pcos, ciklusi postali nikakvi krenula s utrogestanom. Od njega mi bilo jos gore, pa sam nakon nekog vremena prestala uzimat terapiju i odlucila probat prirodnim putem..pocet vjezbat i promjenit prehranu i navike lose.. Taj period na utricima mi je bio prestresan, svaki dan sam lijegala i budila se s mislju ocemo ikad imat bebu.. A pogotovo kad sam isla citat i vidla kolko se zene sa pcosom znaju mucit. Bila sam ziher da cemo morat na potpomognutu al sam prvo htjela sebe dovest u red psihicki i fizicki i nekak sam se pomirida da bez postupka nebu nis tak da nismo nis ciljano radili. Nakon 2 mj zivota posvecenog sebi i bez stresa, dosao +! Trudnoca za sad ko iz udzbenika..

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 12:09

Nasty

Hrabrice ja sam završila sa mpo-vcima za ovaj život. Ne želim ništa loše pisati ni o privatnicima ni o ovima na humanoj jer svi oni rade svoj posao najbolje što mogu i mnogima su pomogli. Ja ako budem išla na drugo, to ću pokušati kad mali napuni godinu-godinu ipo dana, kad završim s dojenjem, opet alternativa. Ako upali super, ako ne hvala Bogu. Samo da mi se ovaj malac rodi živ i zdrav i nitko sretniji od mene.

Uf mila ne znam sto bi ti rekla.. teske su to borbe..Nek sad ova T do kraja bude uredna a za drugo cemo vidjet.. Pokusat cemo prirodno ali ako nece ici, tko zna mozda opet odemo u te vode.. Ko zna kako cemo se onda osjecat jer ipak treba imat snage prolazit kroz sve to.. Mada dosta njih kazu da se nakon uspjesnog mpo postupka "tvornica" otvori i drugo dode kao lijepo iznenadenje 💓 Baby watcher sam kupila od curke kojoj je tek 5 ivf bio dobitan a druga beba dosla neplanski kao iznenadenje..nisu cak ni pokusavali a eto iznenadilo ih 🙏💓

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 12:12

Lavica27

Lorija uzela si mi riječ iz usta! Prvo sam ga svaki treći dan,pa se nekad zalomi dva tri dana za redom (sad dok su me ovaj proljev i frkanje mučili sam brinula jel sve ok). Sad od prve nadjem otkucaje pa poslusam 10 sec doslovno. Kolko vam budu otkucaji? Meni 145-152max,To ok?

Nama budu oko 139-145 🙏💓 najljepsi zvuk 😁😍❤️ 

05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️

10. Kolovoz 2019. 12:13

Pozdrav😊
    Ajde cure bez svada..
    Ja nisam nista zapamtila pretjerano jer stvarno ispisete puno stranica.
    Sto se tice moje trudnoce.Ja sam ostala pa prakticki odma,nakon 2 mjeseca pokusavanja 😊😇
    Nego htijela bih vas nesto pitat jer sam malo zabrinuta!! Sinoc mi je bilo jako lose.Prala me jaka vrucina,kao toplinski val,bolila me glava,tlak mi je pao.Onda sam se probudila pred jutro pa malo kasnije opet legla i opet isto!! Dali mislite da je to zbog vrucina??? Ili da se javim doktoru ako nastavi?? Bojim se za bebolina😯😨

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 12:15

lorija

Kisa pada vani, ja u domu svom pravim corbicu, kad dostava na vrata!! 😍 Baby watcher!!Prije vremena uglavnom,meni u prilog. Odmah sam ga isla probati,cula srceko i ugasila! Ponovo sam htjela cuti al mi je pobjegao,nisam htjela forsu. Dosta!
    Zanima me curke koje ga imate,koliko cesto ga koristite?

Joooj najbolji je 😍😍😍😁😁 mi ga sada koristimo tako svaki drugi, treci dan a u pocetku smo slusali jednom dnevno 😁 Ako ti ponestane gela imas ga u ljekarni za 11 kn 😁

Angie1205
    10. Kolovoz 2019. 12:17

Eleonore mene vec dvije veceri za redom uhvati neka treskavica, kao da mi padne secer al znam da je do tlaka. Pojedem brzo nekaj slano ili malo soli polizem i bude malo bolje kroz pola sata-sat. Isto me neka vrucina oblije na momente, kad ispruzim ruke bas se tresem sva. Ali ak ti bude tak iz dana u dan mozda da ipak odes dr, ja svojoj moram napomenut to radi tlaka svakako.

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 12:24

Nasty ja sma nekako istog misljenja trenutno iako tko zna za par godina mozda promjenim misljenje p se opet upustim u mpo. Nekako mi je tesko sad o tome razmisljat jer kad znam kako nam je sad bilo tesko i stresno, jos smo mi putovali svaki put do kbc-a po 1-1.30h u jednom smjeru, mislim da nisam spremna toliko vremena onda provoditi na putu za kbc sa malim djetetom. Da mi je ostao koji smrzlic isla bi sigurno al ovako ne znam mislim da ne. Ako Bog da spontanu urednu trudnocu bit cemo presretni.
    Za baby watcher nasoj bebi budu otkucaji od 139-157 kako kad, primjetila sam ako sam ja uzbudjena ili uspuhana ili taman nahranjena budu visi. Svaki dan probam na par sekundi dosta mi je samo da cujem par otkucaja i da znam da je sve ok. I slažem se najljepsi zvuk koje moje usi slusaju.
    Eleonore moguće je od tlaka da ti je tako. Al ako ti se nastavi najbolje pitat gin cisto da ti pregleda tlak, krv mozda ti je samo od ove sparine.

lorija
    10. Kolovoz 2019. 12:26

Lavica27

S obzirom da sam uzela pojeftin i na displayu pise 135,smatram da je to maximalno koliko moze pa se ravnam po tome. A i bez toga. Znas ono kad vidis srceko -Ah tu je,gasi! 😂 Dosao mi je do pupka 💪
    Lavice u kojem ti rodu spominjes svoju bebu? 😂😂
    Hrabrice super stvar za nas koje pusemo i u hladno 😂😂😂 da bi mogle funkcionirati. 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.