Kisa pada vani, ja u domu svom pravim corbicu, kad dostava na vrata!! 😍 Baby watcher!!Prije vremena uglavnom,meni u prilog. Odmah sam ga isla probati,cula srceko i ugasila! Ponovo sam htjela cuti al mi je pobjegao,nisam htjela forsu. Dosta!
Zanima me curke koje ga imate,koliko cesto ga koristite?
Otkud si ga narucila i koliko love?
Jesi lako nasla otkucaje?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajd da me netko shvatio, Goga, hvala. Prejaka si mi😂✌
Eleonore, ne mislim paničarit zbog zatvora jer ga imam cijeli život. Tko kaže da ne treba paziti trudnoću? Samo da sačuvaš svoj duševni mir,nije svaka bol alarmantna je sve što želim reći. Ako ti tako funkcioniraš,super, Sorry ja sam te htjela umiriti. Moj bed.
Kako rece stara narodna... Sto žena dvjesto sisa. Over & out... ✌
Ajd da me netko shvatio, Goga, hvala. Prejaka si mi😂✌
Eleonore, ne mislim paničarit zbog zatvora jer ga imam cijeli život. Tko kaže da ne treba paziti trudnoću? Samo da sačuvaš svoj duševni mir,nije svaka bol alarmantna je sve što želim reći. Ako ti tako funkcioniraš,super, Sorry ja sam te htjela umiriti. Moj bed.
Kako rece stara narodna… Sto žena dvjesto sisa. Over & out… ✌
Mene ne zanima oko cega ces ti panicariti.To je tvoj odabir.Ja znam da cu se u trudnoci brinut i kad me zaboli kaziprst.Cisto tako jer zelim da bude samnom i bebom sve uredu.I ako ti smetaju moja cesta pitanja ignoriraj ih,bolje nego da se zivciram jer mi odgovaras bezobrazno.
Ali oprosti sasvim je drugo kad te nesto boli kad nisi trudna i kad jesi.Jer dode do vise komplikacija i svaceg neceg.Ali zasto ti ista objasnjavat.
Jel danas nekaj u zraku ili…? Znači napisala sam ti da nije problem nit pisat nit citat nit odgovarat i da ti govorim za tvoje dobro, stisnula sam 30 umjesto 20 tt ispred tebe,svejedno,aludirala sam na to da će biti sve više nekakvih simptoma,teže kretanja i podnošenja, i samo da tebi olakšan da ti sebi ne stvaras stres i probaš uživati. Jer trudnoća je ujedno najstresniji i najljepsi period u zivotu. 9 mjeseci proleti. Zao mi je što si to baš na totalno krivi način protumačila al na to ne mogu utjecati. Od zatvora od jedan dan nemože biti apsolutno ništa. Da 4,5 ili 10 dana imaš zatvor e onda pricam o o problemu. Naravno da svi pazimo trudnocu al nije ni sve alarm,ako me nisi shvatila žao mi je. Ja ti cijelo vrijeme zbog tebe pričam,Meni ni iz dzepa ni u dzep. Eto isprike na dobronamjernom savjetu.
Jasno sam procitala poruku i po meni je bezobrazna.I da svaku minutu ispitujem ovdje o nekim simptomima zasto je to problem? I da,trebam se previse brinut jer mi je stalo do bebe i zelim apsolutno svaki pa cak i najmanji problem provjerit.
Ovo sto se tice zatvora se nebi slozila zato sto sam nazalost par godina provodila po bolnickim odjelima i od jednog simptoma se nade nesto sto se treba lijecit u bolnici a pogotovo sad kad sam trudna..zelim maksimalno bit na oprezu.
Ponavljam rijeci privatnog ginekologa "sve sto vam se cini da ide u krivom smjeru ili da vas boli dodite,trudnocu treba paziti".
Ja bi se vise zabrinula za one koje imaju i taj glupi zatvor u trudnoci pa da se ne zabrinu.
Moje misljenje.
Krivo si ti draga shvatila doktora. On je upravu, ali je vjerovatno mislio da dodjes kod njega kad ti se čini da nesto nije ok i da je za brigu i pretragu, a ne da pitas na forumu.Trudnoca se ne pazi na forumu, ovde se razmjene isustva, malo se opustimo, salimo, prodje nam vrijeme, za sve ostalo i mi kad nam bol odstupa od normalne idemo kod čika dr.
Cure ove trzavice pripisujem hormonima, sigurno je nešto u zraku ovih dana. Nemojte se prepirat, nek svatko pita što želi, pa ne možemo braniti jedni drugima slobodu izražavanja u 21 stoljeću. Sve je ok dok ne počne vrijeđanje. Ovo ostalo se može pročitat i preskočit. Al na vrijeđanje ću i ja reagirat jer je to dno dna svake komunikacije.
Grizli daj Bože da nam svima se zadrže pozitivni utjecaj trudnoće na hormone i plodnost i nakon poroda 5 god pa da više ni jedna ne bude morala ni razmišljati o mpo. Pogotovo što kažeš s malim djetetom to prolazit, grozno.
Točkica da ovo mi je prva trudnoća.. A prestali smo se štitit ima dosta godina, al nije se primalo.
Vjerujem da je tretman vrhunski u podobniku… a i cijena je kokiko ono 30000?
Za carski je toliko, a vaginalni 10 tisuca manje + jos dodatni troskovi za ovo/ono. Evo cijenik: https://www.podobnik.hr/info/cjenik-poroda/
Mislim ja to uopce ne forsiram, to je njegova ideja.. Trenutno si privatnike ne mozemo priustit tako da idem kod svog soc.gin, al stignemo jos, ako se fin.situacija rijesi.
Eleonoré, nesto ti se pobrkao Lilypie?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Eleonoreizvini ali Lavica baš nije bila bezobrazna. Najobzirnije moguće ti je objasnila da smanjis psihicku tenziju od koje moguće umislis neke tjelesne reakcije ili fizicke promjene da su intenzivnije nego što jesu. Uopste nije bila bezobrazna! Ti si bas malo previše zabrinuta rekla bih cak anksioznozna. Imas pravo da se brineš naravno to je prirodno stanje ali uspori radi sebe. Od kad sam primjetila da se javljaš i postavljaš jedno te isto po 5 puta, ja sam te prva malo ignorirala jer vidim da si vise umisljas nego sto tako jeste. Razumijem hormone, razumijem da je prva beba, razumijem zabrinutost, sve RAZUMIJEM ali niko nije dužan "nositi" nekome ruku pod dupetom na forumu i ublažavati vam i pakovati da vi ne shvatite krivo. Normalna komunikacija sa dozom empatije koja je bila kod svake od nas do sad prisutna ali ovo očekivanje da vam se tepa nikad neću shvatiti. Ako smatrate da trebate od 0:24 nadzor idite u bolnicu, mi sa foruma ne mozemo garantirati za vas niti smo doktori, smao žene koje razmjenjuju iskustva!
MISLIM NA POJEDINE.Laviceizvini znam da ti ne treba drveni advokat, ali ja prosto pojedine ne mogu da shvatim ako niste sposobni održati komunikaciju , prihvatiti savjet , kritiku onda ne znam šta trazite na ovakvim mjestima svako je dobro došao naravno.
Za tebe sam vec shvatila da znas bit bezobrazna.Ne umisljas ja nista i molim te da mi ne postavljas dijagnoze.
Nakon sto sam imala teske bolesti iza sebe sasvim je uredu paziti se,pogotovo u trudnoci.
Imam u familiji zena koje imaju po troje djece i sa svakim su se ovako brinuli.
I koji vrag tebe briga koliko se ja puta javljam.
Vise mi je puna kapa slusat kad je neko ovako bezobrazan pa cu lijepo otic s foruma cisto da sacuvam svoje zivce.
Rade cu na hitnu stalno nego vise ista pitati.
Vjerujem da je tretman vrhunski u podobniku… a i cijena je kokiko ono 30000?
Za carski je toliko, a vaginalni 10 tisuca manje + jos dodatni troskovi za ovo/ono. Evo cijenik:https://www.podobnik.hr/info/cjenik-poroda/
Mislim ja to uopce ne forsiram, to je njegova ideja.. Trenutno si privatnike ne mozemo priustit tako da idem kod svog soc.gin, al stignemo jos, ako se fin.situacija rijesi.
Eleonoré, nesto ti se pobrkao Lilypie?
Kako? Sto? Nesto ne valja? Ja ga ne mogu ni otvoriti.
Cure ove trzavice pripisujem hormonima, sigurno je nešto u zraku ovih dana. Nemojte se prepirat, nek svatko pita što želi, pa ne možemo braniti jedni drugima slobodu izražavanja u 21 stoljeću. Sve je ok dok ne počne vrijeđanje. Ovo ostalo se može pročitat i preskočit. Al na vrijeđanje ću i ja reagirat jer je to dno dna svake komunikacije.
Grizli daj Bože da nam svima se zadrže pozitivni utjecaj trudnoće na hormone i plodnost i nakon poroda 5 god pa da više ni jedna ne bude morala ni razmišljati o mpo. Pogotovo što kažeš s malim djetetom to prolazit, grozno.
Točkica da ovo mi je prva trudnoća.. A prestali smo se štitit ima dosta godina, al nije se primalo.
Nasty pa što sam ja branila nekom da pita nešto,ikad pa i sad? Ili vrijedala? Pokušala sam je umiriti zbog nje same,moj bed idemo dalje. Još sam i započela rečenicu,ovo je forum pitaj što želiš al zbog sebe pokusaj ostati hladne glave. Ako se to ne zna iscitat iz mog posta onda jbg,losa sam u objasnjavanju. Ne vrijeđam, nit sam bezobrazna, eventualno mogu zvucat da pametujem al nikad zlobno ne daj Bože.
Da super ovo izgleda u Podobniku, ali meni je i u Vinografskoj bilo cist fajn. Super mi je kad si s nekim u sobi, bas sam se tako zblizila s nekim mamama.
Pitanje, kako sad stvoje stvari sa pupkovinom? Da li ce koja davati? Zate li mozda cijene pohrane?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji