Mi smo 5 godina u vezi i pokušavali smo i tada prirodno medjutim nije nam se dalo. Evo prva godina braka i pokusavali smo medjutim nista... narucila sam se na redovan pregled kod ginekologa u cilju da malo popricam i o potpomognutoj
I obavim mozda neke pripreme, nalaze, da utvrdim tačno zašto sada ne ide međutim prije pregleda saznam da nam je uspjelo prirodno. Ja sam isto imala jedan vrlo ruzan dogadjaj prije ove sad trudnoće pa sam mislila da neću nikad ni zatrudniti bilo kojim nacinom
ali evo sad cekam bebu. 🙏
Lala draga naravno da se javim🤗🤗
Jedva cekam da vidimo bebolina,a spol mi je manje bitan
Svejedno samo da je zivo i zdravo nakon svega sta smo prosli to je najbitnije😚
I opet imam pitanje😂😂
I ja imam preko noci grceve u listovima i pijem magnezij 250 mg od NW,koje vi pijete?
Neznam koji su najbolji
Petra pokusaj vecu dozu jer u trudnoci ti treba oko 400 mg magnezija.
Vidim da vas ima par koje ste mislile da ne možete prirodno i da se ipak desilo dok ste razmišljale o mpo, što je stvarno prava sreća. Ja i nisam puno propustila zbog toga, ali znam da ima mnogo žena/parova koji se bore godinama i to je zaista teško.
Goga A gdje planiraš roditi, u De? Omerta U Danskoj?
Ne propustila, nego propatila *
Petra Naravno, to je jedino važno, ali javi nam i pol i sve 😄 kao što kaže Grizli, povećaj dozu
Vidim da vas ima par koje ste mislile da ne možete prirodno i da se ipak desilo dok ste razmišljale o mpo, što je stvarno prava sreća. Ja i nisam puno propustila zbog toga, ali znam da ima mnogo žena/parova koji se bore godinama i to je zaista teško.
GogaA gdje planiraš roditi, u De? OmertaU Danskoj?
Lala27 ovde u De planiram roditi mužu je to važno da sve bude ovamo odakle je on. On nema povjerenja u nas sistem i nase dr , a kod mene obrnuto 🙈
LoSa i ja sam ostala prirodno trudna, mjesec pred postupak. Čekala mengu da se počnem bockat. A pošto sam jako dugo čekala da dobijem zeleno svjetlo za postupak i bila na hnl terapijama za regulaciju spolnih hormona koki su mi se poremetili zbog emdometrioze, također sam zadnja dva-tri mj. pred postupak isprobala i neke istočno medicinske metode za koje vjerujem da su mi pomogle da prirodno zatrudnim (chi nei tsang masaže abdomena i shatavari prah, a muž koji je isto imao problem, ali manji, je koristio goskshura prah). Al o tome sam već pisala na drugim temama pa sad da ne duljim.. Mpo dr. su mi davali minimalne šanse za ivf/icsi. A za prirodno začeće nikakve.
Grizli dobro si zapamtila, praskici i sumece kod mene ne dolaze u obzir 🤮
LoSa i ja sam ostala prirodno trudna, mjesec pred postupak. Čekala mengu da se počnem bockat. A pošto sam jako dugo čekala da dobijem zeleno svjetlo za postupak i bila na hnl terapijama za regulaciju spolnih hormona koki su mi se poremetili zbog emdometrioze, također sam zadnja dva-tri mj. pred postupak isprobala i neke istočno medicinske metode za koje vjerujem da su mi pomogle da prirodno zatrudnim (chi nei tsang masaže abdomena i shatavari prah, a muž koji je isto imao problem, ali manji, je koristio goskshura prah). Al o tome sam već pisala na drugim temama pa sad da ne duljim.. Mpo dr. su mi davali minimalne šanse za ivf/icsi. A za prirodno začeće nikakve.
Tako i mojoj poznanici.. Cak je otisla u privatnu kliniku i doc im reko da nema sanse da ostane trudna a eto mjesec-dva nakon tog je ostala prirodno trudna 🙏💓
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji