ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    10. Kolovoz 2019. 10:38

DeeSB

Jutroo cure…evo nama je trebalo 5 godina. Prosle god sam prvi put ostala trudna ali je bila vanmatericna. Sad smo se pripremali za IVF i dogovorili konzultacije, medjutim morala sam to otkazati zbog nekih nalaza a i ciklus mi se bio poremetio…i dogovorim sa Skvorcom da dodjem slijedeci ciklus, kaze nazovi prvi dan pa da dogovorimo tocno kad ce biti UZV i konzultacije….i ja nisam dobila… Nakon 5 god pokusavanja i nerviranja ispalo tako smo jednom imali odnos taj mj i upalilo. Doduse skuzila sam taj dan da imam bas onaj ovulacijski iscjedak pa reko ajmo…mozda upali, i tako je i bilo.

Ja volim ovakve stvari procitati kada ljudi napokon uspiju nakon toliko godina i pogotovo kada im se na kraju desi peirodno, drago mi je zbog vas🤗🥰

Gogaa_V
    10. Kolovoz 2019. 10:44

Evo vidite cure o ovoj  drskosti i bezobrazluku sam vam pisala... mislim da dotična nije vise vrijedna  pomena aposlutno.  Prepustam vama koje ste za ovakvo ponašanje da se držite sa njom 🤣 iskreno  ja nisam s njom  ovce  čuvala pa da joj dozvolim ovo što pokušava... 
    Što se tiče auta moj muž je apsolutno bolestan za Posrche i zao mi je što  vam ne mogu  postaviti  fotografije kolekcije koja meni u stanu  smeta 😑Autici (igracke) odjeća, obuća, slike na zidovima, parfemi  sve je od Porsche  design i u skladu  s tim  je kupio i Cayenne S tako da cemo  imati prostora za nas dvoje bebu i mali box od Coco jer ide svagdje sa nama. 

• Lala27
    10. Kolovoz 2019. 10:44

Petra Javi nam se 16.nakon 4D, možda neke neće ni zanimati, što smatram da je ružno jer kakav god konflikt bio mislim da svi volimo lijepe vijesti i sreću jedna drugoj, ali mene svakako zanima, znaš da pratim sve sa mpo 😄

Iva Mene i sa jastukom nekad tako bole sve moguće kosti i zglobovi, a bez jastuka da ne pričam, sva ukočena ustanem. Čitala sam nekad prije čini mi se da progesteron, koji je u trudnoći povišen, utiče i na kosti, da ih kao omekšava da tako kažem, pa možda su zato ti bolovi

Mala.le Baš imam tako zategnut stomak, naročito uveče, sve je to super, naše bebice rastu 😄 I poguraše nam sve organe 😂

Mi smo skoro 3 godine u braku, nismo odmah ni planirali bebu, ali smo krajem prošle godine saznali da moramo na vantjelesnu i već za 3 mjeseca smo uradili prvi postupak koji je uspio, hvala Bogu 🙏 

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 10:45

Thinkpink nadam se da ces biti bolje uskoro! Drzi se... Puno tekućine samo!
    Angie koji Mg pijes? Pokusja promjeniti formulaciju. Meni npr Mg karbonata izaziva proljeve, dok Mg citrat ili Mg oksid ne izaziva. Trenutno pijem Mg oksid formulaciju i to recimo 3 dana navecer popijem 1 dan ne i stolica uredna.
    Losa moja trudnoca je IVF, nakon 3 godine pokusavanja i ostvarivanja 4 neuspjele trudnoce, uzrok spontanih zapravo nije siguran. Nakon toga 1 godina IVF postupaka i tek 5. transfer bio kad sam ostvatila uspjesnu za sad trudnocu! Malo tezi put, al ne zalim ni dana za ovo moje malo cudo u meni. Inace 5 mi je cijeli zivot sretan broj i ovaj put se pokazalo kao dobitna kombinacija jer je sve ovaj put bilo u znaku broja 5 da nisam ni sama mogla vjerovat da toliko brojeva 5 pise na nalazu! A plus sam dobila kao poklon za 33. rođendan. 

• Kengurica
    10. Kolovoz 2019. 10:45

Iva4 mene uhvati grc kad se krenem kao rastezati, a onda me poslije to dva dana boli. I ne pomaze Perica, i ja ga uzela. Dečka nosim :) Pratila sam tvoju priču i jako mi je drago da je sve u redu. Ja sam prokrvarila u samom startu i jos jednom imala par kapi krvi u 13.tt i znam koja mi je panika bila.
    Kako ste sad vas dvoje?

sofi09
    10. Kolovoz 2019. 10:47

Jutro cure!!!
    Ja se za sada ne mogu pozaliti na spavanje, cim dotaknem jastuk i zajasim Pericu zaspem😪😫
    Nama je prvi put trebalo 6-7 mj bas uz pracenje svega, ali je zavrsila s spontanim, drugi put 4-5 mj i zavrsila je isto spontanim, a 3 put sam ostala odmah poslje prve menge od spontanog...

Hrabrica
    10. Kolovoz 2019. 10:47

Ja isto imam nekad bedaste snove ali uglavnom spavam ok..Perica je zakon Jedino se uredno svaku noć zapetljam o njega i plahtu i onda je to procedura iskoprcat se na pee time usred noći i tako nekoliko puta  Što se tiće pokušavanja, nama je trebalo, dvije godine unutar koje sam bila operirana, pa na lijekovima, pa smo imali dvije neuspjele inseminacije i onda je hvala Bogu prvi ivf bio dobitan <3  

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

• Kengurica
    10. Kolovoz 2019. 10:48

Mi smo MPO. 4. transfer uspjesan. Prije toga smo nesto nadobudno pokusavali, ali smo zapravo znali da trebamo pomoc od starta no dugo nam je trebalo da nas zbilja doktori stave u postupak pa se sve razvuklo na 2-3 godine.

Angie1205
    10. Kolovoz 2019. 10:48

Grizli pijem najskuplji 😂
    Mg citrat od Solgara, njega pijem otkako sam pocela, nisam miksala nista drugo i bilo je ok do eto prije cca tj dana. Nastavit cu sad s njim pa cemo vidjet. Mozda ni nije mg kriv, mozda sam se neceg prenatrpala samo pa mi lose sjelo 🙄

Grizli
    10. Kolovoz 2019. 10:53

Angie nema veze koliko kosta samo je vazno koji oblik je jer mi razlicito probavljamo te okside, citrate isl. Vidi ako bi ti se ponovilo pokusaj naci neki oksid u tabletama jer koliko sam zapamtila ti ne mozes sumece i prasak. Al imas recimo u sportskim trgovinama za misice bas sto sportasi koriste mg oksid tekuci je pa se zamuti kao sok. To mm pije nakon treninga. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.