Prve dvije doslovce iz prve... sad neka 2 mjeseca
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja sam s prvim popucala pa me nista ne zateze 🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Cure… dosta neduvisle rasprave 😊 Bitno da su sve bebe dobro 😊
Nego, htjela sam vas pitati koliko vam je trebalo da ostanete trudne i dali ste prirodno ili mpo? Meni trebalo 2 godine,na kraju sam ostala trudna prirodno tek nakon uklanjanja malog mioma za koji su svi tvrdili da sigurno ne smeta. Vec su me uz idiopatsku neplodnost pripremali za mpo no ja sam inzistirala da prvo maknu miom pa onda sta bude. I par mjeseci nakon operacije po prvi puta dvije crtice. Po statistikama, samo 2% neplodnosti je iskljucivobpovezano uz miome 😐
Prva trudnoca prirodno
Druga mpo ivf hvala bogu iz prve uspjelo,a 5 god pokusavali
Losa s prvom curkom smo uspjeli nakon 2 mj pokusavanja, s drugom curkom doslovno odmah a sad sa baby br.3. smo uspjeli nakon 4-5 mj pokusavanja. S tim da smo sad bas intenzivno radili na bebi uz sva moguca pracenja, htjeli smo sto prije ostvariti trudnocu jer godine lete....a i cure su nam vec velike.
Zelim samo reci da se vama koje se godinama borite toliko divim jer znam kako je to psihicki tesko i kako to utjece na zenu. Sestra se borila godinama i konacno uspjela kad sam i ja ostala trudna prvi put.
Vidim Valentinati si itekako iskusna sa tim slatkim problemima koji nas cekaju u buducnosti🤣🤣🤣 sry sta pitam zaboravila sam ako si i pisala to sad nije prva beba?
Nije prva, imam sina koji ce za mjesec dana navrsiti 19 g. Predivano dijete😊, ustvari odraslo dijete 😂
Kad sam ga iznenadila da sam ponovo trudna, rekla sam mu da bi voljela da taj malac bude dobar i pametan, bas poput njega 😊
Pozz curke! Bez nepotrebnih tenzija prosim...🤫😂
Zekam se...
Evo, entroviroza prešla virtualno na mene🙆🏻♀️
Jutros od 4 do 7 me tako grcilo u trbuhu da nisam znala dal su crijeva ili maternica, pa sam za svaki slucaj popila normabel ako je maternica u pitanju. Al se stvar smiruje nakon 4-5 odlazaka na wc...🥵 Baš me iscrpilo do sad. Nemam snage stajat na nogicama. Sad se tankam kefirom i uzela sam isosport da malo nadoknadim elektrolite... Jel i vama tak bilo?
Iva4 mi smo skoro isti tjedan. Pijem magnezij svaki dan i opet imam po noci grceve u listovima plus bol u desnom kuki 🤦♀️
Jutroo cure...evo nama je trebalo 5 godina. Prosle god sam prvi put ostala trudna ali je bila vanmatericna. Sad smo se pripremali za IVF i dogovorili konzultacije, medjutim morala sam to otkazati zbog nekih nalaza a i ciklus mi se bio poremetio...i dogovorim sa Skvorcom da dodjem slijedeci ciklus, kaze nazovi prvi dan pa da dogovorimo tocno kad ce biti UZV i konzultacije....i ja nisam dobila... Nakon 5 god pokusavanja i nerviranja ispalo tako smo jednom imali odnos taj mj i upalilo. Doduse skuzila sam taj dan da imam bas onaj ovulacijski iscjedak pa reko ajmo...mozda upali, i tako je i bilo.
L 💛
Mi smo prvo jedno 3 mjeseca svaki, svaki drugi dan, ali nikak nije uspijevalo jer imam samo jedan jajovod, drugi mi je odstranjen pa je ocito bas ta 3mj. ovulacija bila na tom jajniku di nema jajovoda i onda sam odustala, nisam htjela gledat vise te minuse i bila uvjerena kak necu moci ostati prirodno trudna(psiha😅) i tako prode ta jedna menga di nismo pokusavali i kaze mm ajmo probat opet ovaj puta bude, ja nisam bila zagrijana bas za to jer sam znala da bude minus i znaci samo smo dva puta hopsali tokom tih dana, jednom 13.05., drugi puta 17.05. i tu se negdje zapravo primilo😅😍
Mi smo isto pokušavali dvije godine,tj.prestali smo se štititi pa sta bude..tek nakon godine smo otisli na pretrage da vidimo dal je sve ok i onda sam kupila trakice za ovulaciju i pocela pratiti.Na kraju nam ispalo neplanirano,on je od 1.4. otišao u Os zbog posla a ja sam trebala do jeseni ostati u Ri..na kraju došla doma za Uskrs i eto 😊 Ovaj put kad nismo isli za time nam se posrecilo 😊 Sad za drugo znamo sta trebamo napraviti 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji