Pozdrav drage mame, pridruzujemo se i miDanas smo na 13 + 0
Drage zene, trebam pomoc 🙄
Ugl imam nalaz od urina u kojoj ima krvi, nalaz je od skoro mj dana, a ja tek za 3 tjedna idem na novi progled kod ginica, uistinu sam zabrinuta, jer neznam moze li nastetiti djetetu i jer se nije lijecilo odma.. navodno se ne preporuca piti uvin h na svoju ruku.. jeste li imali iskukstva s time?
Od srca hvala 😊
Ja sam za puno benignije stvari u trudnoci trcala na hitnu i radila pretrage, ne znam kako ti vec nisi saznala zbog cega imas krvi u urinu.
Ne zelim te plasiti jer ne znam o cemu se radi, ali u nijednom slucaju ne cekaj taj pregled nego odmah potrazi lijecnika...
Sretno
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mene uz tlak muci nesanica koja traje 2 tj ako ne i vise, glavobolja ne.prestaje danas, strah me popit ibuprofen u prahu (koji mi jedini pomaze) dal se smije kaj piti posto moja "draga" ginekolica rekla da sam trudna i bahato se smijala kad sam pitala za lijek...
Sutra idem na.pregled opce neam volje dok se nje sjetim onako zivcane i bahate
Prekrasna, nije ni meni jasno jel to znaci da 7 tjedana nisi kod ginekologa? Zovi ga i javi nalaz u svakom slucaju, ne treba s takvim nalazom cekati. Uvin h ne smijes u trudnoci, smijes brusnicu piti ali ona sama ti vjerojatno nece rijesiti problem bez terapije. Ako ces kupovati caj od brusnice, pazi da je cista brusnica, da u sastavu nema hibiskusa. Cesto cajevi imaju vecinu hibiskusa u sastavu a voca/biljaka nesto malo a hibiskus se u trudnoci ne bi trebao piti u vecim kolicinama.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Prekrasna, nije ni meni jasno jel to znaci da 7 tjedana nisi kod ginekologa? Zovi ga i javi nalaz u svakom slucaju, ne treba s takvim nalazom cekati. Uvin h ne smijes u trudnoci, smijes brusnicu piti ali ona sama ti vjerojatno nece rijesiti problem bez terapije. Ako ces kupovati caj od brusnice, pazi da je cista brusnica, da u sastavu nema hibiskusa. Cesto cajevi imaju vecinu hibiskusa u sastavu a voca/biljaka nesto malo a hibiskus se u trudnoci ne bi trebao piti u vecim kolicinama.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Pozdrav drage mame, pridruzujemo se i miDanas smo na 13 + 0
Drage zene, trebam pomoc 🙄
Ugl imam nalaz od urina u kojoj ima krvi, nalaz je od skoro mj dana, a ja tek za 3 tjedna idem na novi progled kod ginica, uistinu sam zabrinuta, jer neznam moze li nastetiti djetetu i jer se nije lijecilo odma.. navodno se ne preporuca piti uvin h na svoju ruku.. jeste li imali iskukstva s time?
Od srca hvala 😊
Najbolje da odes s tim nalazom cim prije kod dr. Meni bar moj uvijek kad dobijem nalaze da ih donesem bez obzira na to kad sam narucena... Sretno!
L 💛
Trudila sam se citat postove koje ste pisale ranije al toliko se hrane spominje da sam odmah pozelenila i morala okrenut tako da ne znam sto ste sve napisale... 🤢🤢🤢🤢 Valjda cu uskoro moc procitati. Hehehe.
Srce mi se smije ibuprofen se nikako ne preporuca u prvom tromjesečje negativno utjece na bebu posebno na muske bebe jer smanjuje proizvodnju testosterona pa moze negativno utjecat na razvoj hormona bebe. To sam nasla u mnogim radovima istrazivackim tako da nije podatak baba kazala. Tako da ja ti ne bi preporucila.
Srce mi se smije
Meni je frendica rekla da se smije uzimati paracetamol (lekadol itd). Tako je njoj njezina gin rekla
Evo ako ce nekome pomoci...to je popis lijekova jedne ginekologinje koji ona dijeli pacijenticama...nadam se da vam nece ni trebati, al nek se nadje.
I naravno, cujte se sa svojim dr.
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Bok cure, da li vi koje ste u radnom odnosu radite i dalje, planirate li do kraja raditi?
Sortiraj odgovore
Najstariji