ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala.le.90.
    05. Lipanj 2019. 17:18

prekrasna

Pozdrav drage mame, pridruzujemo se i miDanas smo na 13 + 0

Drage zene, trebam pomoc 🙄
    Ugl imam nalaz od urina u kojoj ima krvi, nalaz je od skoro mj dana, a ja tek za 3 tjedna idem na novi progled kod ginica, uistinu sam zabrinuta, jer neznam moze li nastetiti djetetu i jer se nije lijecilo odma.. navodno se ne preporuca piti uvin h na svoju ruku.. jeste li imali iskukstva s time?
    Od srca hvala 😊

Ja sam za puno benignije stvari u trudnoci trcala na hitnu i radila pretrage, ne znam kako ti vec nisi saznala zbog cega imas krvi u urinu.
    Ne zelim te plasiti jer ne znam o cemu se radi, ali u nijednom slucaju ne cekaj taj pregled nego odmah potrazi lijecnika...
    Sretno

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

tinika
    05. Lipanj 2019. 17:19

Mene uz tlak muci nesanica koja traje 2 tj ako ne i vise, glavobolja ne.prestaje danas, strah me popit ibuprofen u prahu (koji mi jedini pomaze) dal se smije kaj piti posto moja "draga" ginekolica rekla da sam trudna i bahato se smijala kad sam pitala za lijek...
    Sutra idem na.pregled opce neam volje dok se nje sjetim onako zivcane i bahate

Livia
    05. Lipanj 2019. 17:20

Prekrasna, nije ni meni jasno jel to znaci da 7 tjedana nisi kod ginekologa? Zovi ga i javi nalaz u svakom slucaju, ne treba s takvim nalazom cekati. Uvin h ne smijes u trudnoci, smijes brusnicu piti ali ona sama ti vjerojatno nece rijesiti problem bez terapije. Ako ces kupovati caj od brusnice, pazi da je cista brusnica, da u sastavu nema hibiskusa. Cesto cajevi imaju vecinu hibiskusa u sastavu a voca/biljaka nesto malo a hibiskus se u trudnoci ne bi trebao piti u vecim kolicinama. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Livia
    05. Lipanj 2019. 17:20

Prekrasna, nije ni meni jasno jel to znaci da 7 tjedana nisi kod ginekologa? Zovi ga i javi nalaz u svakom slucaju, ne treba s takvim nalazom cekati. Uvin h ne smijes u trudnoci, smijes brusnicu piti ali ona sama ti vjerojatno nece rijesiti problem bez terapije. Ako ces kupovati caj od brusnice, pazi da je cista brusnica, da u sastavu nema hibiskusa. Cesto cajevi imaju vecinu hibiskusa u sastavu a voca/biljaka nesto malo a hibiskus se u trudnoci ne bi trebao piti u vecim kolicinama. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

DeeSB
    05. Lipanj 2019. 17:25

prekrasna

Pozdrav drage mame, pridruzujemo se i miDanas smo na 13 + 0

Drage zene, trebam pomoc 🙄
    Ugl imam nalaz od urina u kojoj ima krvi, nalaz je od skoro mj dana, a ja tek za 3 tjedna idem na novi progled kod ginica, uistinu sam zabrinuta, jer neznam moze li nastetiti djetetu i jer se nije lijecilo odma.. navodno se ne preporuca piti uvin h na svoju ruku.. jeste li imali iskukstva s time?
    Od srca hvala 😊

Najbolje da odes s tim nalazom cim prije kod dr. Meni bar moj uvijek kad dobijem nalaze da ih donesem bez obzira na to kad sam narucena... Sretno!

L 💛

Grizli
    05. Lipanj 2019. 17:28

Trudila sam se citat postove koje ste pisale ranije al toliko se hrane spominje da sam odmah pozelenila i morala okrenut tako da ne znam sto ste sve napisale... 🤢🤢🤢🤢 Valjda cu uskoro moc procitati. Hehehe. 
    Srce mi se smije ibuprofen se nikako ne preporuca u prvom tromjesečje negativno utjece na bebu posebno na muske bebe jer smanjuje proizvodnju testosterona pa moze negativno utjecat na razvoj hormona bebe. To sam nasla u mnogim radovima istrazivackim tako da nije podatak baba kazala. Tako da ja ti ne bi preporucila. 

Livia
    05. Lipanj 2019. 17:35

Srce mozes samo paracetamol u prvom tromjesecju. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

• AnnA
    05. Lipanj 2019. 17:36

Srce mi se smije
    Meni je frendica rekla da se smije uzimati paracetamol (lekadol itd). Tako je njoj njezina gin rekla

mala.le.90.
    05. Lipanj 2019. 17:48

Evo ako ce nekome pomoci...to je popis lijekova jedne ginekologinje koji ona dijeli pacijenticama...nadam se da vam nece ni trebati, al nek se nadje.
    I naravno, cujte se sa svojim dr.

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Vanessa.
    05. Lipanj 2019. 17:49

Bok cure, da li vi koje ste u radnom odnosu radite i dalje, planirate li do kraja raditi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.