ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    05. Lipanj 2019. 18:57

Dalindas slike su prekrasne

[iimg]

• prekrasna
    05. Lipanj 2019. 18:57

Cure to je zapetljano.. bila sam 10.5. u svog starog ginica, odmah iza tog pregleda sam posla vadit urin, on je u meduvremenu posao u mirovinu  za 2 tjedna, tj prosli cetvrtak sam bila na redovnom pregledu i dr je trebala imat taj nalaz ali nije jer je bio kod sestre starog doktora.. toliko sam isprepadana da sam posla kod svoje dr. opce prakse po uputnicu i ujutro idem vaditi nove nalaze.. oprostite na dugom postu i hvala na savjetima 😘

tinika
    05. Lipanj 2019. 18:59

Grizli

Trudila sam se citat postove koje ste pisale ranije al toliko se hrane spominje da sam odmah pozelenila i morala okrenut tako da ne znam sto ste sve napisale… 🤢🤢🤢🤢 Valjda cu uskoro moc procitati. Hehehe.
    Srce mi se smije ibuprofen se nikako ne preporuca u prvom tromjesečje negativno utjece na bebu posebno na muske bebe jer smanjuje proizvodnju testosterona pa moze negativno utjecat na razvoj hormona bebe. To sam nasla u mnogim radovima istrazivackim tako da nije podatak baba kazala. Tako da ja ti ne bi preporucila

Hvala ti, morat cu nesto jer ne mogu izdrzat.
    A kaj se tice vaginaleta.one na K mi je dala i iskoristila sam ih pa se sad bojim malo....al jebem mu zasto je tako sigurna da nista ne moze biti a ja joj vjerujem.hmhm
    Sto se tice radnog odnosa, odmah.kako mi je potvrdila teudnoci s 6 tjedana,odmah mi je otvorila bolovanje...fala bogu!!:)

tinika
    05. Lipanj 2019. 19:00

Dalindas

Pozdrav cure,evo da se i ja javim . Danas sam 9 tjedana i maloprije smo stigli sa pregleda . Dobili smo konačno prvu sliku bebe :)

Joj predivnooooo, mi budemo sutra 8+2,nadam se da cu i ja sutra s vama podjeliti tako krasnee slikice 💜

• nemasekirancije
    05. Lipanj 2019. 19:18

Cure ja sinoc pocela lagano krvariti, danas bila na uzv. Vidi se gestacijska, neznamo od kud krvari, mozda hematom se stvara ali se on ne vidi. Uzv pokazuje cak 2 tj manju trudnocu neg kaj je zadnja M. I mislila sam da je tj dana radi kasne O,ali ne bas dva. Strogo mirovanje, pa cemo vidjeti za 10tak dana na novom uzv dali se uspio kaj izboriti. Sad na vise nista ne utjecemo nazalost.

Grizli
    05. Lipanj 2019. 19:29

Livia prijatelji to koriste jer rade u turizmu znaci 30 mjeseci za 3 djece i vise ili blizance mogu roditelji iskoristiti do 8 rodjendana tog djeteta/djece s kojom su to pravo ostvarili. Moze se maksimalo 2 puta godisnje aktivirat to pravo i ne moze biti krace od 30 dana. Tako da oni kako su stapni sezonci 9 i 10 mjesec ona koristi kao 2 mj dopusta, a 11 i 12 mjesec muz koristi. I tako ce i ove godine i dok ne ispucaju to što imaju pravo. Oni imaju 3 djece. 

• mustra
    05. Lipanj 2019. 19:29

nemasekirancije - drzimo fige da ce biti sve ok! Ja cu, ako sve bude ok raditi do tih 45 dana prije poroda...iako sam vec sad na pola snage...a i htjela bi se vratiti nakon 6 mjeseci na pola radnog vremena..to je nekakva praksa kod nas na poslu, tako svi uzimaju. Ali mi mnoge mame kazu da ne vjeruju da cu to u tom trenu zeljeti. Medutim radim posao u kojem ako si predugo vani, tesko da se vise mozes vratiti, prebrzo se sve mijenja...mama mi je u penziji, a dragi ima svoju firmicu pa se nadam uz njih dvoje da ce sve biti ok...malo me pece savjest, jesam li grozna sto razmisljam da se vratim nakon 6 mjeseci na pola radnog vremena?

Grizli
    05. Lipanj 2019. 19:30

Dalindas slatkoooo!
    Nemasekirancije joooj drama znaci. Bas mi je zao! Lezi i ne mrdaj molim te, ovo bas je stresno. Drzim 🤞 da sve bude u redu

Dalindas
    05. Lipanj 2019. 19:32

Hvala cure :) ja kod svoje doktorice nisam dobila prvu sliku ,tako da mi je ovo sada doživljaj :) čak se bebač bas mrdao ,bilo je divno za vidjeti :) 
    Naručili smo se odmah za 4d kad budemo 12 tjedana tako da jedva čekam :)

Vanessa.
    05. Lipanj 2019. 19:44

mustra

nemasekirancije - drzimo fige da ce biti sve ok! Ja cu, ako sve bude ok raditi do tih 45 dana prije poroda…iako sam vec sad na pola snage…a i htjela bi se vratiti nakon 6 mjeseci na pola radnog vremena..to je nekakva praksa kod nas na poslu, tako svi uzimaju. Ali mi mnoge mame kazu da ne vjeruju da cu to u tom trenu zeljeti. Medutim radim posao u kojem ako si predugo vani, tesko da se vise mozes vratiti, prebrzo se sve mijenja…mama mi je u penziji, a dragi ima svoju firmicu pa se nadam uz njih dvoje da ce sve biti ok…malo me pece savjest, jesam li grozna sto razmisljam da se vratim nakon 6 mjeseci na pola radnog vremena?

Ako ima tko pričuvati bebača, da je u sigurnim rukama, nemaš što brinuti. I ja sam mislila nakon 6 mjeseci se vratiti nazad, prvenstveno zbog plaće jer jako puno gubim, mogla bi kod svekrve pustiti bebača, ali muž je u toj situaciji neuvjerljiv, njegovo je da moram biti doma cijelu prvu godinu s djetetom i točka. Znam da je glupo gledati s novčane strane, ali mislim da njemu još uvjek nije jasno kako minus od moje plaće, skupa s bebicom, nemamo gdje nadoknaditi. 
    Možda promijeni mišljenje kada vidi koliko su to troškovi, ja bi se isto vratila onda nakon 6 mjeseci, ali kod mene nažalost nema opcije pola radnog vremena, tako da u tvom slučaju je to ok. Svatko ima svoje mišljenje naravno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.