Dalindas prekrasna slika!
Nemasekirancije, drži se draga, Sve mislimo na tebe...
Mustra,nisi grozna, svaka vrti svoj film u glavi ali vidjet ćeš sama finalno kad primis tu tockicu u ruke.. shvatis da je ovisna samo o vama jer ne zna sama i ti prvi mjeseci,Bože što to prolazi. S jedne strane samo čekaš odbrojavas da prodju neke strašnije faze (grcevi, neiskustvo u dojenju, nespavanje,zubici, to sto ne sjedi, pa da dodju kasice...) a zaboraviš uživati ponekad u trenutku. I onda navrsi 6;7,8 mjeseci a ti se pitaš gdje je nestala tvoja beba i dalje bi da je mala. Možda sam objavila,pričam svoje iskustvo,nemora svatko biti takav. Da se razumijemo,ja sam se vratila nakon 13mj na posao i jako mi je pasao povratak medju ljude. I sad bi da mogu i dalje raditi u firmi ali prioriteti...
Hvala vam cure! Lavica27-ovo sto kazes, to mi je vise zena reklo. Ma kako bude, tako bude najbolje! Samo da mi veselo docekamo nase zimske bebe!
Ja još radim, ali definitivno neću do kraja. Planirala sam na godišnji u 8. mjesecu i poslije toga na komplikacije. Imam sreće što moj poslodavac isplaćuje razliku do pune plaće za komplikacije 😊
Posao mi je super, nije stresno, ali putujem sat vremena u jednom smjeru.
Planiram biti cijelu godinu doma. Ako ulovimo ovu povećanu naknadu drugih 6 mjeseci, bit će to super. Ja već brinem i brige što nakon porodiljnog, neću imati nikoga za čuvanje, a ja kad odlazim vrtić još ni ne radi. Kad dragi ode na teren... morat ćemo tražiti dadilju ali sad sam otišla u daleku budućnost, a uspjeh je preživjeti dan s ovim povratničkim mučninama
Cure, došao mi je nalaz urinokulture i sve je sterilno.. Da li je stvarno normalno da mi se stalno tako piski? Doslovno nakon što se dignem s wc-a opet osjetim pritisak.. bila sam sigurna da je do mjehura, ali nalaz pokazuje da je sve u redu..
Jel ima koja od vas slične probleme?
Ja isto još uvijek radim i u planu mi je raditi do kad god ću moći.. što se tiče povratka na posao, mislim da ću biti doma svih godinu dana.
Ja isto još uvijek radim i u planu mi je raditi do kad god ću moći.. što se tiče povratka na posao, mislim da ću biti doma svih godinu dana.
Piba sto se tice mokrenja stvara se pritisak na mjehur i dezurne smo u toaletu, cak se i ne izmokrimo toliko kolicinski, koliko mislimo da hocemo radi pritiska. Nemas za šta da se brines pogotovo uz sterilni nalaz. Nekada će ti se potreba za mokrenjem smanjiti nekada ces dezurati na toaletu kao sada sve u svemu nemas apsolutno razloga za brigu.
Hvala grizli! To zvuci kao dosta dobra opcija.
Tinchi mi s dadiljom funkcioniramo vec godinama. Jer muz radi svakakve smjene, ja sam jutarnja ili popodnevna smjena tako da nam vrtic isto ne pokriva sve opcije cuvanja. Nadam se jednom prijeci samo u jutarnju smjenu, vec se jednom pojavila ta opcija ali je propala na kraju.
Piba super da je nalaz sterilan. Nemas u tom slucaju razloga za brigu 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Dalindas slika 😍😍😍 baš sam se raznježila.
Nemasekirancije držim fige 🤞🏻 nisam upratila u kojem si tjednu sad. Puno nas je ne mogu sve pohvatati. Ja sam počela krvariti dan prije nego sam trebala na pregled. Odmah sam išla na hitnu. Gin je utvrdila trudnoću, isto 2tj manju nego po zadnjoj m i točkicu od 4.8mm i hematom od 9mm. Dva tjedna mirovanja. Sljedeći pregled nije bilo ni traga hematomu, a beba je bila super. Želim ti da nam se i ti javiš sljedeći put s dobrim vijestima, samo budi pozitivna ❤
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Mene je ginić odmah s 4+3 na prvom pregledu pitao jer hoću na komplikacije. Odlučila sam da ne idem do 01.09. jer inače će mi se računati prosjek od početka godine dok sam bila na komplikacijama i imala spontani. Iako radim u vrtiću, moram izdržati još samo ovaj mjesec do kraja i u 8.mj. raditi 2 tjedna. Prije i poslije je godišnji. No ako se nešto zakomplicira, odoh ja odmah. Fučkaš veće novce
Sortiraj odgovore
Najstariji