ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    06. Kolovoz 2019. 13:36

Jaivanpa super! Nije idealan ali nije ni strašno, ta mi se tvoja doktorica čini skroz realna. Bit će to super!
    C1M4 sretno onda i sutra!
    Čestitam na curici! 🤗 i curama na dobrim rezultatima s pregleda! 
    Goga sretan ročkas i uživaj danas! 
    Omerta ne brini, uspjet ćeš obavit probir do 13+6
    Losha ne vezano za temu, ti si članica mense? I moj muž je dobio pristupnicu prije 7-8god kad smo rješavali neke testove, ali je odbio ući i čini mi se da je bila riječ o nekoj o nekoj godišnjoj članarini, razlog je što nije želio pripadati grupi koja se u svijetu smatra superiornijom od ostalih, tj. nije ga bilo previše briga. Imam još jednog prijatelja s istim mogućnostima i razmišljanjem. Ne znam konkretno kako je biti član.. 

Hrabrica
    06. Kolovoz 2019. 13:39

Cure citam ove vase strahove i pitam se... zar se samo ja bojim/uzasavam klistiranja?? Tj najvise me frka da ce me trud zaserafi na pol puta do zahoda i da necu moc zadrzati 😂 😂 😂 🤦‍♀️🤦‍♀️ 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
    10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
    05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
    Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️

Nasty
    06. Kolovoz 2019. 13:45

Ometa slažem se s Ivom4 zamoli dr da bude malo pristupačnija. Za slučaj da zakasniš možeš napraviti i triple test od 15 do 18tt. Pa da možda uzmeš uputnicu i za to da imaš za 15tt za svaki slučaj? 

Nasty
    06. Kolovoz 2019. 13:48

Hrabrice 🤣🤣🤣 ma je gadljivo ali nije talo strašno. Ja sam prošla klistir prije operacije emdometrioze. Kad ti ga daju vrlo si blizu wc-a. Tako da nema šanse da nećeš stić na wc. Ako te potrefi izgon neće te onda ni slati na klistir jer neće biti vremena. Neke žene ne stignu no do bolnice🤣

lorija
    06. Kolovoz 2019. 13:51

Goga sretan rodjendan!!! Lijepo se provedi danas! 🎂🎉🎊💝
    Crnokosa da, tu smo negdje po tjednima, kasnije to ispane sve isto na kraju. Druga mi je beba 😁 a tebi?
    Jaivanpa super mi to zvuci, samo sredi u svojoj glavi da je to jedan simptom trudnoce i da ce proci.
    Iva ja koristim magnezij direkt 400mg prije spavanja svaku vecer. 

Omerta
    06. Kolovoz 2019. 13:53

Eto nazvala i dobro da sam dobila odma dr na telefon jer mi se bome nebi dalo sa nadr*anom sestrom raspravljati. Objasnila sam joj to sto su mi rekli iz Vinogradske za CRL do 7.5 pa je rekla neka dodjem onda sutra k njoj na uzv da cemo sve to izmjeriti i vidjeti dal cu stici jos i krvi izvaditi. Mislim da mi je bar sama to odma objasnila nego ja moram zivkati okolo naokolo i informirati se. Eto pola dana potrosila stresirajuci se, mozgajuci i zivkajuci. Mislim fakat, cak mi je i covjek iz labortorija rekao da ja uopce ne bi trebala zamarati se i baratati takvim informacijama. Ocito se previse informiram kao trudnica, a i ovako opcenito. Sorry cure ako sam bila dosadna. I vidim nekome sam propustila cestitati rodjendan. Goga? Sve najbolje ti zelim!!!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Lavica27
    06. Kolovoz 2019. 14:05

Joj Hrabrice ja sam već pisala da sam imala.ogromna ocekivanja u prvoj T od tog klistira kad ono srednja žalost😂😂😂 
    Goga sretan ti rockas!!
    Omerta drago mi je da si to rjesila!

Angie1205
    06. Kolovoz 2019. 14:06

Nema vas kaj biti sram a nit strah, nema sto dr i sestre tamo nisu vidjeli ili culi.
    Al moj primjer je specijal 😬
    Vecer prije najela se ja ko prasica bolonjega, mm otisao u nocnu i meni tocno u ponoc na datum termina pukne vodenjak. Zovem mm on me strpa u auto, dodjemo na pola puta, moramo stat na bengu, auto skoro prazan 🙈
    Ja se zadihala u autu, zamaglila sve prozore...krenemo dalje i dodjemo do Petrove, prime me na ctg i ajmo, brijanje i klistir. Daju mi klistir i ja umjesto da sve pokakam, ja povratim i pocnem se plakati 🙄
    Dolazi dr do predradjaone i pita me kaj placem? Ja ko iz topa “odee moja veceraaaa!!” I suza suzu stize 😂😂
    Onda kad sam se smirila pustili me da setam dok me ne pricepi kak treba, svaki trud ja bi se uhvatila za kvaku od vrata. Dosao opet isti dr do mene i veli jesi sitna al brate lakse malo, potrgat ces tu jadnu kvaku 🙈
    Dakle...ak ja tada nisam imala srama, nema ni vas cega bit sram 🤪

Angie1205
    06. Kolovoz 2019. 14:07

*bolonjeza

Nasty
    06. Kolovoz 2019. 14:15

Angie 🤣🤣🤣 🤣 Trga kvake i povraća večeru! 
    Al ipak da je meni tvoj porod od par sati spasila bi se.. Možda je fora u trganju kvaka🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.