Eleonore ja zaista ne znam, nekako bi mi bilo logicno da se sad provjeri zeljelo pa ako treba se nastavi terapija. Al mozd akoja cura uzima pa bude ti znala rec.
Nova ma kakvi jos ti se ja pikam. Svako vecer se druzimo ja i moja frendica Đurđa - injekcija. Nama za hzzo treba hematolog odobriti pa se ide svakih 20 dana po nove doze koje oni daju. Ne znam kako to kod vas funkcionira onda al nama u Puli tako. Medjutim kako su mi odmah rekli da da na hzzo daju samo teskim slucajevima al ja sam pristala kupovat sve za bebu. Thinkpink ti sve lijepo detaljno opisala ja se bas pridržavam tih uputa i rijetko kad imam problema. Malo pecka al nista extra. Mene ubod recimo najmanje zaboli kad se prvo otusiram pa si odmah poslije dam lakse mi je kozu upiknut.
Vidim da moje pitanje nitko nije vidio.Molim neku dobru dusu da mi kaze ako nesto zna😯
To je malo teze za odgovorit, pitanje je kolko ti je zeljezo prije bilo i koliko dugo si ga vremenski pila. Nazovi zamjenskog ginica, on ima tvoje nalaze u kompu pa neka vidi dal trebas i dalje piti.
Pa gledaj ne znam tocno.Samo mi je rekla da imam anemiju..a zbog nje mi zna biti i lose..vrtoglavice,jako niski tlak imam.A kako nisam jela u pocetku trudnoce i gubila sam kile dala mi je to da se popravim jel..
A ja sada ne znam dali to nastavit ili cekat iduci pregled pa da opet vadim krv.
Iako ja jos osjecam da sam onako..slabija zbog te anemije.Ne znam koliko to seteti bebici.
Pa gledaj ne znam tocno.Samo mi je rekla da imam anemiju..a zbog nje mi zna biti i lose..vrtoglavice,jako niski tlak imam.A kako nisam jela u pocetku trudnoce i gubila sam kile dala mi je to da se popravim jel..
A ja sada ne znam dali to nastavit ili cekat iduci pregled pa da opet vadim krv.
Iako ja jos osjecam da sam onako..slabija zbog te anemije.Ne znam koliko to seteti bebici.
Koliko ga dugo pijes?
Ja bi nazvala ginica i pitala, ako on nije siguran nek te posalje na kontrolno vadenje zeljeza, i to bi bila najsigurnija varijanta.
thinkpink1 pijem to mjesec dana 😐,a nista budem zvala drugu smjesnu da njih pitam sta sada.
Hvala ti :)
Bok, evo mene s posla pravc u kuhinju. Takva glad me obuzela da sam morala prvo pojest malo da bi mogla kuhati!
Goga SR!! (Btw. kak znate kad koja ima rođendan?)
Angie baš sam se nasmijala, bome sigurno ću se ove tvoje priče sjetit. Nez jel mi bolji bolonjez il ugriz...
Vidim da često ponetko spomene neku pretragu za koju ja nikad čula.. Jel to sve kak vas šalju ginći ili bi se ja sama trabala pobrinut za neke? Tipa željezo..
Vidim da je Nova19 spomenula nalaz trombofilije.. To je neka pretraga koju svi rade ili samo ak znaš da imaš neke predispozicije? Ja nisam išla na to. Sad sam se sva uspaničila..
Bok, evo mene s posla pravc u kuhinju. Takva glad me obuzela da sam morala prvo pojest malo da bi mogla kuhati!Goga SR!! (Btw. kak znate kad koja ima rođendan?)
Angie baš sam se nasmijala, bome sigurno ću se ove tvoje priče sjetit. Nez jel mi bolji bolonjez il ugriz…
Vidim da često ponetko spomene neku pretragu za koju ja nikad čula.. Jel to sve kak vas šalju ginći ili bi se ja sama trabala pobrinut za neke? Tipa željezo..
Vidim da je Nova19 spomenula nalaz trombofilije.. To je neka pretraga koju svi rade ili samo ak znaš da imaš neke predispozicije? Ja nisam išla na to. Sad sam se sva uspaničila..
Micika zeljezo se vidi u krvnoj slici.Mislim da si to trebala vaditi na pocetku trudnoce😯
Cure izgleda da sam ja pokupila crijevni virozu od male…sad sam se sjetila s petka na subotu muž je cijelu noć bio na wc-u, malu je pred jutro uhvatilo, dva tri puta wc i mir. A mene s dva dana zakašnjenja. Dakle kako to boli kad zafrce… malo se brinem ako je virusno jel može što bebi biti? U prošloj sam imala groznu crijevnu virozu u prvim tjednima a ta T nije dobro završila. Znam da brijem sad al ne znam sto da radim,gin mi je na g.o…
Nova ja se ne razumijem u trombofiliju i nalaze al vidim cure su te uputile. Žao mi je što se mora s pikati…
Ako je virusno, nemaš kaj radit osim se natakat, uzimat probiotike da ti se crijevna flora cim prije obnovi i radit na imunosloskom sustavu.
Jel imas temp.?
Mozda da se javis opcoj praksi da ti da uputnicu za mikrobiolosku obradu za stolicu, da se isključi baterija, pogotovo ako ste svi troje sa istim simptomima i jeli piletinu (ne znam kaj si u wrapu jela) a nije termicki dovoljno obrađena, vrlo cesto se javlja bakterija campylobacter.
Oni su sa petka na subotu imali simptome, a ja od nedjelje navečer,bili smo u mekicu u nedjelju navecer i jeli smo razlicito (muz salatu mala pomfri). Ma 99% sam da nam je mala opet nešto donijela iz vrtića kao i obično, samo ona to preboli za cas a nas dvoje obori doslovce... Ništa zvat ću odmah ujutro opcu dr ako se ne smiri. Ionako cetvrtkom se daju uzorci stolice :/
Goga ko za vraga i moja privatna i socijalni gin su na g.o. Na hitnu nemam što ići, dat će mi infuziju, peptoran i izgubit ću 4-5h i potencijalno pokupit nešto u cekaoni jos
E da i nemam temperaturu. Ništa mi nije osim te boli u trbuhu i proljeva.
Bok, evo mene s posla pravc u kuhinju. Takva glad me obuzela da sam morala prvo pojest malo da bi mogla kuhati!Goga SR!! (Btw. kak znate kad koja ima rođendan?)
Angie baš sam se nasmijala, bome sigurno ću se ove tvoje priče sjetit. Nez jel mi bolji bolonjez il ugriz…
Micika zeljezo se vidi u krvnoj slici.Mislim da si to trebala vaditi na pocetku trudnoce😯
Aha. Čitala sam sad da se to vidi iz vrijednosti hemoglobina. Zato mi dok valjda nije spominjal niš, kad je nalaz je u svemu bil unutar granica. Osim kolesterola, koji mi nije isto ni spomenul btw.
E da i nemam temperaturu. Ništa mi nije osim te boli u trbuhu i proljeva.
Jel si ti iz zg?
Sortiraj odgovore
Najstariji