Bokic svima😊
Zanima me dali je netko od vas dobio zeljezo u kapsulama da pije? Ja sam dobila zbog blage anemije no danas sam skuzila da sam cijelu kutiju popila i sad ne znam dali ja trebam javit se nekom na ginekologiji posto je moja na godisnjem ili sta? Ne znam dali trebam to nastavit pit ili sam dobila samo tu kutiju ?😨
Ena radi prijašnjih spontanih...
Grizli hvala... malo sam uplašena od svega ali bit će ok, mora ❤️
Iva a mozda se beba bas tako namjestila pa si osjetila jer jos si nije naprvila mjesta. Kazem ti ne zelim ti pniku radoti posebno jer ti je nalaz bio ok, samo to sam zapamtila kod njih 3 pa reko da pitam jer ako je to nije ni cudno da se osjeti jako udarac. Nadam se da ce svi ostali udarci biti ugodni.
Enaradi prijašnjih spontanih…
Grizli hvala… malo sam uplašena od svega ali bit će ok, mora ❤️
Sve u redu onda..
Nisam mislila posumnjati u tvog liječnika, ili nešto sl.
uglavnom ovdje imaš veliku podršku, svi ćemo biti uz tebe kad ćeš se pikati , i kad ćeš sve to gurati radi bebice..
Sve će biti u najboljem redu, šaljem ti more pozitivnih misli i zagrljaja! 😊🙈💕
Mislim da sam skicnula da nam Goga ima rockas, pa želim ti sve najbolje! 🥳🥳🥳
Nova ne brini nije tako strasno. Kazem prva je najgora, al ja sam to izvjezbala sa stimulacijama kad sam si davala pa mi je ovo bilo samo nastavak al s vremenom skuzis kako je najlakse i najbezbolnije. A dat ce ti i dr upute. Samo polako kroz dan dva i navikunt ce se. Jedino moj savjet toi je da si dajes ujutro ili navecer da ne moras to vucarat za sobom okolo jer meni je bar lakse doma to rijesavat a treblo bi se davat otprilike u isto vrijeme.
Grizli drago mi je da nisam jedina koja je izvela karate potez na ginekoloskom stolu 😂
Sad me zvala kolegica s kojom se mjenjamo za kucu i veli bivsem je napricala svasta i da kad dodje ima da glumatam na veliko 🙈
Veli mi da jaucem i kukam da ne mogu vise u stanu, sve te stepenice i bla bla...mada on je pristao i preko slika sto je vidio al naravno da ga zanima i uzivo 😉
Napricala mu kak su se moje cure vec spremile i da se samo njega ceka. Na kraju covjek rekao sa ide probat skemijat da dodje ranije sa ne cekamo petak 😂😂
Dakle tak izgleda kad dve babe uzmu stvari u svoje ruke 🤪
Nova ja sam samo heterozigot pai 1 pa su mi istu dali fragmin zbog ranijih spontanih kao preventivu s tome da ga ja kupujem. Jesi ga dobila preko hzzo? Ne brini malo je stres prvi put se piknut al bude to sve dobro mozes ti to ne brini. Sve za bebu. Najlakse je u trbuh i najbolja apsorpcija. I zapamti polako istiskujes sadrzaj ne nagolo jer će se pojaviti masnice.
Bas to kaj kaze Grizli, samo polagano si davat jer moze i peci, poplaviti i nikako ne smijes masirati ubodno mjesto. Na kraju davanja si moras ubrizgat onaj ostatak zraka koji se nalazi u šprici. Znači taj zrak ne istiskujes prije davanja (kao kod klasicnih injekcija), vec ga ubrizgavas na kraju da se napravi "zracni cep". Dajes si najbolje pod kutom od 45-90° pod kožu, ovisno kolko imas masnog potkoznig tkiva...
Vidim da moje pitanje nitko nije vidio.Molim neku dobru dusu da mi kaze ako nesto zna😯
Hvala vam cure, tako mi je drago da mogu podijeliti sve sa vama i bez zadrške...
Moram priznati da nisam mislila da ću se morati pikati ali eto... za sada ću uzeti privatno i onda tražiti zamolbu preko HZZO (da ne gubim vrijeme).
Grizli ti se više ne pikaš koliko sam shvatila?
Uh, bit će sve u redu 🤞🏻🥰😘
Vidim da moje pitanje nitko nije vidio.Molim neku dobru dusu da mi kaze ako nesto zna😯
To je malo teze za odgovorit, pitanje je kolko ti je zeljezo prije bilo i koliko dugo si ga vremenski pila. Nazovi zamjenskog ginica, on ima tvoje nalaze u kompu pa neka vidi dal trebas i dalje piti.
Sortiraj odgovore
Najstariji