Angie hahahahaha tak sam se nasmijala da mi u kralježnici pucketale kosti jer lezim haha😂😂😂😂 carica..kad krenem na porod sjetit cu se tvoje price
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Eto ako i pomislite na sram u tim trenucima sjetite se mene i plakanja za vecerom, a ako slucajno dole u predradjaoni stoje ista vrata i rasklimana kvaka....yeaaaa it’s me 🤘😬
Eeee a zaboravila sam najbolji dio 🙈
Dakle kad su me stavili na stol i vidjeli da je krenuo izgon jedan stariji dr mi krenuo kao pomoc pa malo pritisnuo busu...usred tog zadnjeg truda njegovo rame meni pod nosom i ja kaj cu, kak cu....ne bum sad vristala bzvz, ugrizem njega za rame 🙈
Bolje da ne znate kak me gledao drugi dan na viziti 🤐
Angie hahahahahahaha pa tko mu je kriv što mu je rame bilo na izvolite!
Cure posla sam vec jednom klistir prije operacije ali to su ipak bili kontrolirani uvjeti 😂😂😂😂😂 cak bi ga najradije odbila al sam tek onda nadrapala od sestara u smjeni 😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Može, čekamo zajedno rezultate, hvala vam na ovoj svoj divnoj podršci, uz vas je cure moje puuuuno lakše mogu vam reći
Iva ma to ti je kao Cima, nadimak moj inače haha, ali bilo mi je simpatično to kako si pisala C1M1 pa je ispalo kao Cimi pa nisam htjela ništa reći haha
Netko je spomenuo klistiranje, ja se toga najviše užasavam haha, toga i epiziotomije čak me nije strah ni trudova ni samog poroda već eto, te dvije stvari mi djeluju užasno fuj i neugodno, ne znam
Hahhaha 😂 Angie Odavno mi je jasno da si ti kraljica i da nikad nije dosadno sa tobom, uvijek neka akcija 😁
Omerta drago mi je da je sve ispalo okej i da će te primiti odmah
Angie hahahah, znači baš sam se nasmijala sada nadam se da će i meni ostati u takvom sjećanju da se kasnije smijemo tome svemu hahaha, i fora ti je profilna
Dobro jutro cure. Čitam danas zaostatke. Prošlu noć nikako zaspati, a u 5 smo već kremuli za Graz. Nahodala sam se, ali i nauživala. Kupili smo predivmu robicu. Šteta što vam ne mogu staviti slike, a o cijenama da me pričam. 7 bodića za 11 eura, 3 za 5 eura, debele hlačice po 4, zimske haljinice u kompletu sa štramplicama, bilo je još ljetnih kompletića hlače i majice po 3 eura tako da smo i to kupili. Došli smo doma krepani i samo se povukli svako u svoju sobu. Već sam bila ujutro na 1. vađenju krvi za Ogtt, popila tekućinu koja i nije bila tako loša. Osjetio se malo limun i rekli mi da dođem za 2 sata natrag. Sva sretna što kod mene nema 3 vađenja. Pošto sam jako blizu doma,sada ležim i čitam, a uskoro krećem na vađenje.
Angie, čestitam za kuću, znam kakva je to sreća i uzbuđenje jer i mi smo iz podstanarstva selili u svoju kućicu.Juno kako to da si isla tako rano na ogtt? Meni su i ginekolog i endokrinologica rekli da se gestacijski obicno pojavi tek nakon 20 tt. A ako prije nije nesto ok,to je poslijedica intolerancije glukoze ili blagog dijabetesa od prije trudnoce pa da ako je nataste glukoza ispod 5.1 ne treba ogtt raditi prije.
Prije trudnoće mi je šećer bio 7.5 i niko mi ništa nije rekao. Na nedavnom vađenju 6.1 pa me doktor zato slao
Cure pitanje... dobila nalaz trombofilije kao Slijedeće:
- faktor V Leiden NORMALAN TIP
- faktor II proteombin NORMALAN TIP
- MTFHR HETEROZIGOT
- PAI 1 HOMOZIGOT
čekam da mi se ginic javi... jel netko zna jel to ok ili?
Hvala, malo me nervozna pere 🙄☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji