ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    DeeSB
    04. Lipanj 2019. 07:54

Jutro cure...evo ja nisam jos ni puni sat na poslu a vec sam pojela sve sto sam imala za cijelu smjenu 😂😂 U jutro sve jedem...a navecer samo voda i slani stapici... 😣
    Lucielle tako se i meni vidjelo u 5 tj...samo 1 kom 😀 tjedan poslje bio je i EO. Bit ce to super! 😀

L 💛

lorija
    04. Lipanj 2019. 07:56

Lala sretan Bajram!
    Angie taman sam ti htjela napisati,s obzirom da ti js treca trudnoca mislim da je to to 😍😍😍 jer se sjecam dijela da prvorotke kasnije osjete za razliku od iskusnih mama.
    Stella hahha cini mi se da jos nekog ovdje pere nesanica. Ja sam bila budna od 3 do 5h,pa zaspala do 7h. Valjda nece potrajati ovo ujedno mi je bilo prevruceee!!😁

Grizli
    04. Lipanj 2019. 07:57

Lala sretan Bajram i svim curama koje ga slave!
    Mogu mislit kako je biti medju tolikim slatkim a ti ne mozes.... Uh! 
    Lucielle super znaci sve je u redu. Jos je rano pa se srceka ne cuju! Drzim fige da sve bude do kraja uredno!
    DeeSB heheheh znaci tamanis ujutro. Meni ujutro apetit 0, navecer ajde nesto malo me i krene. Nadam se da ces ozdrzat do kraja smjene bez klope. 

Livia
    04. Lipanj 2019. 07:58

Lucielle

Bok cure, jučer sam bila na prvom uzv, vidjeli smo dvije GV i dvije ŽV, sa EO, srčeka još ne vidimo. 5+6 sam bila jučer. Znam da je još rano,al držimo fige. 🤞🤞Termin još nemamo, al nadam se da vam se brzo pridružujem tu. 😁

Aaa znala sam!  Cestitam!! 💞

Jutro cure 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Angie1205
    04. Lipanj 2019. 08:01

Lavice i Maj4 hvala, dakle ipak nisam prosvikala 😂
    U 1.trudnoci nemam pojma kad sam osjetila bebu al nije bilo ovako rano, u 2.trudnoci je bilo nesto ranije al mislim negdje oko 15-16.tjedna, ovo me bas iznenadilo. Inace ja sam mrsavica i ubucam se samo kad sam trudna, moguce sa zato osjetim te treptaje 🥰
    Lucielle cestitam od ❤️, dvije srecice su tu!!
    Kak se tice spavanja...starija nas je ubijalaaaaa, znali smo sjest u auto u 22h i vozit se do Zg, ona naravno zaspi do prvog semafora!! 😂
    Mladja je mogla spavat za pare, i sad je takva! Samo sa joj je jest i spavat! 🤪
    Tako da sve ovisi kakva je beba...mladjoj su pasali zvukovi nape, usisavaca, fena...glasnog tv-a. Cim veca buka ona bolje zaspi 😂

tinika
    04. Lipanj 2019. 08:03

Evo i mene.nakon valjda 20 ete.neprospavane noci.vise nezz kako da si pomognem.nist ne djeluje.
    E, da otvorim temu, hopsanje u trudnoci.kako vam je,isto kao i prije, i to?
    Ja kad sam saznala dan poslije toga smo hopsali i valjda sam samo na to mislila i malo me boljelo, i nikak se opustiti, onaj.osjecaj da se nekaj ne dogodi.
    Al sad dalje sasvim okej, opusteno kao i prije. 
    Dal ste i vi nakon saznanja imale strahove.i tak to?😆ah mi zene 😅😂😂

Hrabrica
    04. Lipanj 2019. 08:07

Juuuutro i od nas ❤️😊🌞 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

DeeSB
    04. Lipanj 2019. 08:10

Grizli

Lalasretan Bajram i svim curama koje ga slave!
    Mogu mislit kako je biti medju tolikim slatkim a ti ne mozes…. Uh!
    Lucielle super znaci sve je u redu. Jos je rano pa se srceka ne cuju! Drzim fige da sve bude do kraja uredno!
    DeeSB heheheh znaci tamanis ujutro. Meni ujutro apetit 0, navecer ajde nesto malo me i krene. Nadam se da ces ozdrzat do kraja smjene bez klope.

Hehehehe...nisam bas sigurna, al ne sekiram se. Imam super kolege koji su uvijek voljni provozat se do pekare 😂😂

L 💛

samojed
    04. Lipanj 2019. 08:45

Bajram Serif Mubarek  Olsun svima koji slave, ja evo jedem bakavicu i uzivam

samojed
    04. Lipanj 2019. 08:45

I hvala svim curama na cestitkama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.