Jutro cure...evo ja nisam jos ni puni sat na poslu a vec sam pojela sve sto sam imala za cijelu smjenu 😂😂 U jutro sve jedem...a navecer samo voda i slani stapici... 😣
Lucielle tako se i meni vidjelo u 5 tj...samo 1 kom 😀 tjedan poslje bio je i EO. Bit ce to super! 😀
L 💛
Lala sretan Bajram!
Angie taman sam ti htjela napisati,s obzirom da ti js treca trudnoca mislim da je to to 😍😍😍 jer se sjecam dijela da prvorotke kasnije osjete za razliku od iskusnih mama.
Stella hahha cini mi se da jos nekog ovdje pere nesanica. Ja sam bila budna od 3 do 5h,pa zaspala do 7h. Valjda nece potrajati ovo ujedno mi je bilo prevruceee!!😁
Lala sretan Bajram i svim curama koje ga slave!
Mogu mislit kako je biti medju tolikim slatkim a ti ne mozes.... Uh!
Lucielle super znaci sve je u redu. Jos je rano pa se srceka ne cuju! Drzim fige da sve bude do kraja uredno!
DeeSB heheheh znaci tamanis ujutro. Meni ujutro apetit 0, navecer ajde nesto malo me i krene. Nadam se da ces ozdrzat do kraja smjene bez klope.
Bok cure, jučer sam bila na prvom uzv, vidjeli smo dvije GV i dvije ŽV, sa EO, srčeka još ne vidimo. 5+6 sam bila jučer. Znam da je još rano,al držimo fige. 🤞🤞Termin još nemamo, al nadam se da vam se brzo pridružujem tu. 😁
Aaa znala sam! Cestitam!! 💞
Jutro cure 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Lavice i Maj4 hvala, dakle ipak nisam prosvikala 😂
U 1.trudnoci nemam pojma kad sam osjetila bebu al nije bilo ovako rano, u 2.trudnoci je bilo nesto ranije al mislim negdje oko 15-16.tjedna, ovo me bas iznenadilo. Inace ja sam mrsavica i ubucam se samo kad sam trudna, moguce sa zato osjetim te treptaje 🥰
Lucielle cestitam od ❤️, dvije srecice su tu!!
Kak se tice spavanja...starija nas je ubijalaaaaa, znali smo sjest u auto u 22h i vozit se do Zg, ona naravno zaspi do prvog semafora!! 😂
Mladja je mogla spavat za pare, i sad je takva! Samo sa joj je jest i spavat! 🤪
Tako da sve ovisi kakva je beba...mladjoj su pasali zvukovi nape, usisavaca, fena...glasnog tv-a. Cim veca buka ona bolje zaspi 😂
Evo i mene.nakon valjda 20 ete.neprospavane noci.vise nezz kako da si pomognem.nist ne djeluje.
E, da otvorim temu, hopsanje u trudnoci.kako vam je,isto kao i prije, i to?
Ja kad sam saznala dan poslije toga smo hopsali i valjda sam samo na to mislila i malo me boljelo, i nikak se opustiti, onaj.osjecaj da se nekaj ne dogodi.
Al sad dalje sasvim okej, opusteno kao i prije.
Dal ste i vi nakon saznanja imale strahove.i tak to?😆ah mi zene 😅😂😂
Juuuutro i od nas ❤️😊🌞
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Lalasretan Bajram i svim curama koje ga slave!
Mogu mislit kako je biti medju tolikim slatkim a ti ne mozes…. Uh!
Lucielle super znaci sve je u redu. Jos je rano pa se srceka ne cuju! Drzim fige da sve bude do kraja uredno!
DeeSB heheheh znaci tamanis ujutro. Meni ujutro apetit 0, navecer ajde nesto malo me i krene. Nadam se da ces ozdrzat do kraja smjene bez klope.
Hehehehe...nisam bas sigurna, al ne sekiram se. Imam super kolege koji su uvijek voljni provozat se do pekare 😂😂
L 💛
Bajram Serif Mubarek Olsun svima koji slave, ja evo jedem bakavicu i uzivam
Sortiraj odgovore
Najstariji