ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    03. Lipanj 2019. 20:59

Mari1313 nije dug post kad je ovako lijepo utjesan ❤ naravno,taman se rijesila usporedbe u vezi prvih koraka sad na mene se "natakarili" za govor.
    Lavice e da,vrtic je cudo. Krecemo za koji mjesec i veselim se tome najvise! 
    Livia redovno radimo na tome ali imam osjecaj da me "valja". Izgovori rijec i ja upitam da ponovi i dobijem odgovor Ne Ne i okrene se. Ima neki svoj jezik gdje samo mrmlja. Eto,znam da je to sve individualno ali okolina satra covjeka. 😕 nisam se toliko brinula donedavno dok nisam dobila inf.za cjepivo koje nam je ostalo da izaziva autizam koliko god tu istine bilo.
    Hvala vam puno cure ❤❤❤ smirile ste me.
    Sad se mozemo okrenuti nasim mrvicama u pupama.

• leptiric00
    03. Lipanj 2019. 21:17

Ja u cetvrtak idem na nifty u Podobnik,malo mi je ono jedva cekam da dodem tamo i to sve pocne! Moje mucinine se ocito smiriju nisam povracala 4 dana ,jejjj rekord 😂

Juno
    03. Lipanj 2019. 21:34

Ja sam u 4. mj. išla u Petrovu 3. Zavod za trans. medicine RH i pisalo mi je na uputnici testovi trombofilije, a na Merkur sam išla vaditi hormone štitnjače i spolne hormone i baš su bili nabrojani svi koji doktora zanimaju

lala3
    04. Lipanj 2019. 06:00

Evo cure i mene samo da vas pozdravim, vidim da ima puuuno novih mama, super je to 😊..
    Kod mene ovih dana bas frka, muz dosao, pripreme za Bajram i tako, radno 😁..
    Bajram Serif Mubarek Olsun svim vjernicima muslimanske vjeroispovijesti.. 
    Mi smo i danas i sutra u gostima, napuhat cu se ko balon 😁..
    Uglavnom ako ko moze baklave, halve i hurmasica javite se 😊
    Ja svakako ne mogu slatko ni okusiti, ali ima moja ceta koja to tamani 😊.. 
    Kad stignem javit cu se opet.. U 17 sam tt, zasad sam dobro, bebu osjetim vec nekoliko dana, kaze suprug to sam ja nju probudio 😉.. 😘

Angie1205
    04. Lipanj 2019. 06:31

Dobro jutro!!
    Lala sretan ti Bajram...i svima koji slave! 
    Da vas pitam...ja mislim da je rano ali stvarno je cudan osjecaj 😳 u busi osjetim kao neke baloncice, leptirice...nezz kako bi to opisala. Osjetim to par puta dnevno...prekjucer prvi put osjetila, bas onak kad se smirim kao da netko puse baloncice u busonji?!?! Nije probava jer moja probava se nadaleko cuje 🙈

• Stelle123
    04. Lipanj 2019. 06:34

U svakom slucaju nije ovo nocno budjenje tako lose. Budna sam od cetri i jeduckam stalno nesto. Bar cu se naviknit za onu prvu godinu nesanice i nespavanja.

url=https://lilypie.com]

Lavica27
    04. Lipanj 2019. 07:27

Angie1205

Dobro jutro!!
    Lala sretan ti Bajram…i svima koji slave!
    Da vas pitam…ja mislim da je rano ali stvarno je cudan osjecaj 😳 u busi osjetim kao neke baloncice, leptirice…nezz kako bi to opisala. Osjetim to par puta dnevno…prekjucer prvi put osjetila, bas onak kad se smirim kao da netko puse baloncice u busonji?!?! Nije probava jer moja probava se nadaleko cuje 🙈

Angie, Ja sam isto to osjetila u prošloj trudnoći izmedju 11i 12 tjedana, tako da vjerujem da nije rano.. znaaam svugdje kaže da je beba još premala da bi osjetio pokret al eto nisi luda i ja sam imala taj osjećaj!

Lavica27
    04. Lipanj 2019. 07:29

Stelle123

U svakom slucaju nije ovo nocno budjenje tako lose. Budna sam od cetri i jeduckam stalno nesto. Bar cu se naviknit za onu prvu godinu nesanice i nespavanja.

Nemora značit da će svakome tako biti,ali eto neću te utješiti,moja ima 2god i 1mj i još ne spavamo kako bi trebalo tako da 😂 Kad se sjetim svoje vizije čim dijete navrsi godinu dana a ja krenem na posao ono magicno spava..ugl varala sam se🙈🙈🙈

Maj4
    04. Lipanj 2019. 07:37

Dobro jutro cure 🖐🏻 
    Lala3 sretan Bajram! 
    Ja sam uspjela fino odspavati. Probudio me komarac 😠
    Angie1205 ti si već iskusna. A kako su cure pisale da su im bebe vec žive i razigrane tako rano svasta je moguće. 
    Ja jedva čekam petak da vidim bebaća, danas smo ušli u 12tt.

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Lucy_
    04. Lipanj 2019. 07:42

Bok cure, jučer sam bila na prvom uzv, vidjeli smo dvije GV i dvije ŽV, sa EO, srčeka još ne vidimo. 5+6 sam bila jučer. Znam da je još rano,al držimo fige. 🤞🤞Termin još nemamo, al nadam se da vam se brzo pridružujem tu. 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.