Ajme koliko deckica imamo na popisu!!! 😊
Bome, dobro ste presisali nas sa curkama! 😂😂
Ja sam od hormića prvo pročitala homići, pa se pogubila kakve veze homići imaju, šta ju peru 🤣🤣🤣
Angie tako sam ja neki dan bez razloga suza suzu goni. Taman stala malo došla sebi dragi ulazi u stan gleda me, a ja crvena natekla užas. Kako me zagrlio tako ja opet nastavila on se jadan uplašio da nije se nešto dogodilo a ja ne mogu riječ izustiti 🙈🙈 sreća brzo je shvatio da su samo hormoni u pitanju
Bit će sutra bolje ❤❤ a vjerujem da ti mm i cure neće ništa zamjeriti 🥰🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Curke pozdrav,
evo da se i ja prijavim, danas smo 10+6.
Nakon FETa i pozitivnog testa prvi pregled smo napravili na 7+3, vidjeli smo srceko, sad cekamo drugi pregled na 12+3 (13.08.).
Termin poroda je 20.02.2020, zgodan datum :-)
Za sada je sve ok, bez mucnina, izrazen umor-postala sam prava spavalica, problemi s probavom i povremeno bolovi/grcevi u donjem dijelu trbuha cisto da ukazu na blazeno stanje :-)
Sretno svima!
Bas sam ko izgubljena, osjecam se kao da sam sama a znam i vidim da nisam, al onda opet sjetim se tate pa sve ispocetka krene i tak se vrtim u krug! Nije me vec dugo uhvatilo ovako gadno al sad otkako sam trudna i trazimo kucu bas mi neke dane dodje tesko i uhvatim se kako trazim mob i njega po imeniku da ga nazovem i kazem mu novosti....a nema ga vec vise od god dana....pukla sam nacisto 😑
Angie grlim 😍 a vidim da si ti inace neka osjetljivka. I da si imala napade panike i to...uglavnom to imamo mi hipersenzibilci.
A sto se tice termina poroda nas slatke poradaju tj dana prije tako da ja racunam oko valentinova da cu vristat u radaoni 🤪🤪🤪🤪🤪
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Lala27 evo mozes i mene pisati 17.1....iako ja mislim da bi trebalo biti par dana prije al nema veze, aplikacije sve kazu ovako pa nek sam i ja u tablici 😄
Maj4 i ja sam gledala sta to homici rade...trebala mi je koja sekunda da skuzim 😂😂
L 💛
Ima noviteta, pa sam pokušala da ih ubacim, izgubila sam se sa ovom listom 😂 Ako sam nekoga preskočila, javite mi.
SimbalijaTebi sam htjela dopisati curicu, ali ne vidim te nigdje na listi, ne znam da li nisi ni bila ili sam te u međuvremenu izgubila 🙈
Dan je stvarno nikakav, ali neka su nam makar lijepe vijesti danas
Hej nisam bila na listi, termin je 20.12. Malo ga je mijenjala pa sam čekala da točno kaže.
I da curica je ♥️
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Bas sam ko izgubljena, osjecam se kao da sam sama a znam i vidim da nisam, al onda opet sjetim se tate pa sve ispocetka krene i tak se vrtim u krug! Nije me vec dugo uhvatilo ovako gadno al sad otkako sam trudna i trazimo kucu bas mi neke dane dodje tesko i uhvatim se kako trazim mob i njega po imeniku da ga nazovem i kazem mu novosti….a nema ga vec vise od god dana….pukla sam nacisto 😑
Angie, šaljem zagrljaj. Zna biti teško nositi se sa životom, a hormoni to samo pospješuju. Čuvaj se!
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Grizli me sad bacila u depru s ovim informacijama. Znaci, rizik za autizam zbog secera, rizik za autizam ako otac djeteta ima vise od 35, rizik za autizam kod djecaka 4xputa veci, rizik za autizam zbog cjepiva...Zene nekad nisu ni radile oggt,.a jele su slatko. Da je slatko smece je, da je lako izdrzat nije, da treba pripazit da, ali garancije nema za nista.
url=https://lilypie.com]
Opa dečki skoro pa duplo vode...ovo je muška zima :D Ajde ima nas još dosta što ne znamo spol, možda stignemo izjednačiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji