Hrabrice napokon se javljas! Ne mozes vjerovat kako mi je drago da ste dobro! ❤️
Hvala ti milo moje 💓 Ma iskreno nisam znala sto napisati, idemo lagano dan po dan s puno vjere u borca ❤️ Kako si mi ti? Kako mrvica? Mucnine? Apetit?
Ma ja sam ok. Ko obo vrijeme promjenjivo malo mucno malo super. Jedan dan mi sve nesto smrdi, drugi nista. Jedino sto mi slatko bas ne pase vise slano. Malo ima vrceva, bocne tu bocne tamo, apetit mi je koma gubim lgano kile, a sve u svemu super. Meni cim nema jakih bolova i krvarenja ja sam sretna. Cekam uzv 10.6.i to je to! Najvaznije da ste ti i malac dobro, pa makar morala malo odmarat vise. Cuvaj se!
Lavice razumijela sam sad! Gledala bi i ja na to kao na Zakon. Dovoljna je sama spoznaja da toliko putujes-too much.
Hrabrice lijepa slicica ❤ mrvica mala.
Zemske ja se napuhala od tresanja,vala ne znam reci STOP kad je lubenica i tresnje u pitanju 😂
Imam jedno pitanje nevezano za ovu teme za iskusne mame. Kad su vasa djeca propricala?
Imam bebaca od 2 god i vec vrse mi pritisak nad glavom s pitanjem ZAR NIJE JOS 😤
A bas bi uzivala u ovom blazenom stanju.
Hashimoto curke…prenatali svaki imaju 400 ug i jos folna 400 ug? Nije previse?
Hashimoto curke…prenatali svaki imaju 400 ug i jos folna 400 ug? Nije previse?
Meni je ginekologica rekla da prestanem pit folnu kad sam pocela prenatale.
Ps- meni je isto danas uzasan dan. Bila za vikend na moru, spojila neki mini go i tako fino napunila baterije. A danas nemrem doc k sebi, 2 sata popodne spavala. Mislim da su to sokovi od promjene vremena iz cizama i badice, nije nista prirodno.
Cure, kakve guzve budu u petrovoj 3 kad se ide vadit krvna grupa? Trebala bih to ovih dana pa da se znam pripremit na kasnjenje na posao 🙈
Hashimoto curke…prenatali svaki imaju 400 ug i jos folna 400 ug? Nije previse?Hashimoto curke…prenatali svaki imaju 400 ug i jos folna 400 ug? Nije previse?
Meni je ginekologica rekla da prestanem pit folnu kad sam pocela prenatale.
Ps- meni je isto danas uzasan dan. Bila za vikend na moru, spojila neki mini go i tako fino napunila baterije. A danas nemrem doc k sebi, 2 sata popodne spavala. Mislim da su to sokovi od promjene vremena iz cizama i badice, nije nista prirodno.
Cure, kakve guzve budu u petrovoj 3 kad se ide vadit krvna grupa? Trebala bih to ovih dana pa da se znam pripremit na kasnjenje na posao 🙈
Dodi malo prije nego pocnu radit i brzo ces doci na red.. Bar je meni tako bilo 😊
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Hrabrice i ja bi u kineski!! 🤣
Lorija mislis na prvu rijec bas? Starija s 13 mjeseci, mlada s 12 mj. Tesko mi je napamet ti ista reci ali ako imas pitanja i volje pisati, pitaj slobodno, to mi je struka.
Mrgud bude guzva ali ne prevelika a i trudnice imaju prednost pa ne vjerujem da ces duze od 20ak min cekati.
Mene ovo vrijeme zbunjuje, ove godine se sporo prilagodavam na pomicanje sata 😂 Imam osjecaj da je 5 a ne pola 8.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Livija o hvala ti. Mislim o samostaloj prici,stvaranja nekih recenica ili o govoru minimalno dvije rijeci skupa.
Inace zna osnovne mozda nekih 10 rijeci ostale zivotinje uglavnom oponasa.
Vise su me prepali zbog usporedbi s vrsnjacima.
Ovaj onaj cisto lijepo prica itd itd.da sad ne nabrajam sta mi vec stavljaju bubicu u uho
Cure koje ste iz Zg trebala bi malu pomoc...trebam doci u Zg ponoviti neke krvne pretrage i kod nas na transfuziji su rekli da idem u Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu, to je ako sam dobro vidjela Petrova 3...a dr. mi dao uputnicu na kojoj pise kbc Zagred, Klinika za zenske bolesti i porode a to je Petrova 13. Jos sam se vratila da pitam jel sigurno to to i kaze sestra da je, a meni se cini da ce me vratiti zbog krive uputnice. Jel znate sta treba pisati na uputnici za transfuziju....i dal u ovoj Klinici za zenske bolesti i porode uopce rade krvne pretrage?
L 💛
Ili da odem kod dr. opce prakse po jos jednu uputnicu pa obidjem sve redom?
L 💛
lorija draga, moj mladji ima dvije godine i isto tako govori po jednu rijec. Ja se ne brinem (iako sam se isto naslusala tih usporedbi ajme) jer on mene sve razumije i mislim da jednostavno ide svojim tempom. i stariji je isto malo kasnije propricao (otprilike s dvije godine) i odjednom je sve pricao. To ti je moje osobno iskustvo. Livia ce ti svakako dati bolji savjet jer se time bavi i super da te neko moze savjetovati. Al opcenito te usporedbe djece su mi bezvezne (kad je ko prohodao, propricao, dignuo pelene i tako unedogled) jer je to jako jako individualno. Svakako da postoje neke granice iznad kojih ce se svaka majka poceti brinuti i povesti racuna, ali iskreno mislim da ti nemas razloga za brigu :) oprosti na romanu, nadam se da sam ti malo pomogla :)
Sortiraj odgovore
Najstariji