ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    03. Lipanj 2019. 18:20

Hrabrice, sve će to biti ok. Samo hrabro, kao nadimak
    Vanessa, trebali bi ti sad lagano prestati kroz koji tjedan smetati mirisi. ja sam u prvoj trudnoći počela normalno jesti sa 20 tjedana, izgubila sam nekih 6 kg. dogurala na kraju do +12 od početne. s tim da ti jedeš voće, a ja sam paštetu i colu

[iimg]

Grizli
    03. Lipanj 2019. 18:21

Hrabrice napokon se javljas! Ne mozes vjerovat kako mi je drago da ste dobro! ❤️ 

Vanessa.
    03. Lipanj 2019. 18:33

drago mi je to čuti, a nije ni ovo voće ništa zdravije od paštete i kole, sve uvozno i špricano, ali bolje išta nego ništa.  Svi pričaju da dobivaju kile, pa se zabrineš da nisi normalan :D

Vanessa.
    03. Lipanj 2019. 18:34

annika

Hrabrice, sve će to biti ok. Samo hrabro, kao nadimakVanessa, trebali bi ti sad lagano prestati kroz koji tjedan smetati mirisi. ja sam u prvoj trudnoći počela normalno jesti sa 20 tjedana, izgubila sam nekih 6 kg. dogurala na kraju do +12 od početne. s tim da ti jedeš voće, a ja sam paštetu i colu

drago mi je to čuti, a nije ni ovo voće ništa zdravije od paštete i kole, sve uvozno i špricano, ali bolje išta nego ništa.  Svi pričaju da dobivaju kile, pa se zabrineš da nisi normalan :D

annika
    03. Lipanj 2019. 18:35

ma već bi dr reagirali da nešto ne štima, pogotovo ako je privatna bolnica.

[iimg]

Red Fox
    03. Lipanj 2019. 18:40

nemasekirancije

Hashimoto curke…prenatali svaki imaju 400 ug i jos folna 400 ug? Nije previse?

Ja pijem samo novalac, ne pijem folnu. Doduse ja imam mutaciju pa trebam samo aktivni oblik folne. Mislim da se ne mozes predozirati sa folnom, visak se izluci. Al mozda netko od cura zna bolje. Meni npr.nije nitko rekao da zbog hashimota trebam vose folne 🤷🏼‍♀️

Hrabrica
    03. Lipanj 2019. 18:42

Grizli

Hrabrice napokon se javljas! Ne mozes vjerovat kako mi je drago da ste dobro! ❤️

Hvala ti milo moje 💓 Ma iskreno nisam znala sto napisati, idemo lagano dan po dan s puno vjere u borca ❤️ Kako si mi ti? Kako mrvica? Mucnine? Apetit? 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Hrabrica
    03. Lipanj 2019. 18:45

iva4

Hrabriceeeedivne vijesti da je mrva sa tobom i da je pravi mali borac…sam sam sretna zbog vas
    sta se tice palacinki radila sam ih za rucak sebi i baki a sad sam dobila narudzbu od decka za veceru hahahhaha mislim nije mi tesko pojest pa se necu nista zalit
    zamisli da se nademo negdje i odemo u neki restoran , mislim da bi ostali u soku koliko mozemo pojest

Biljezim se za kineski 😂😂 onu smrdljivu a finu kiselo ljutu juhu 😍😍😍😍 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 –klomifen+štoperica, X
    04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
    06/2021 – FET,
    10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
    05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3

Grizli
    03. Lipanj 2019. 18:45

Red fox sa folnom se moze predozirat no to u trudnoci je tesko moguce jer samo embrij moze "potrositi" 600-800 mg, cak i stvaranje posteljice koristi dio p se predozotat moze osoba koja nije trudna al trudnica nikako. Inace Novalac nema cisto aktivni oblik nego pola pola, pa ako imas trombofiliju na mthfr mutaciju trebala bi uzinat cisto folat solgar naprimjer ili ti imaju prenatali PrenataS. 

• Stelle123
    03. Lipanj 2019. 18:48

Hocu svoj stari zivot natrag  Setnje i druzenja. Iscupat cu ovaj zeludac!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.