*lorija ovaj autocorrect me izludjuje. On mi je ispravio Lorija u Lidija😂😂
Hrabrica ovo je tako prekrasna slika🥺🥰
Evo curkice, buduće mamice, da se i ja oglasim nakon par dana <3 Lijepo se grupa povećala, neka neka :) Cijelo vrijeme vas pratim samo nisam bila u elementu za pisanje, svaki atom snage koristim da preživim brigu <3 Znači nakon onog obilnog krvarenja i hitne, otišla sam privat na pregled i doc je rekao da bebica odlično raste ali da imam hematom 9mm iznad bebice. Dobra stvar je što je bebica tad bila 12mm. Neki glasić mi nije dao mira i danas, 10 dana kasnije zovem ja opet privat doc da bi ja na kontrolu jer sitno smeđarenje još traje (upozorio me da će to trajati jer se hematom čisti ali eto buduća mama je paranoična i hoće potvrdu da je sve ok). Danas je bebica 21mm, moj maleni rasplesani veseli borac <3, onog hematoma iznad više nema ali…stvorio se novi i to veliki 25mm..šok suze i nevjerica..u 10 dana je toliki nastao..Dobro stvar je što je pored i baš blizu izlaza pa nije tooooliko opasno ali nije ni dobro da je toliki. Odmah me skinuo sa aspirina jer moguće da on zafrkava (također uveo normabel i i dalje utrići 4x2) i kontrola za 10 dana…i do tada i dalje nema mrdanja..do zahoda i nazad <3 Uz svu ovu brigu, danas sam shvatila jednu stvar…naš mali je stvarno pravi borac <3 naša mala junačina koja uza sve te prepreke hrabro raste i drži se za mamu <3 i već sad sam preponosna i vjerujem da ćemo i ovo zajedno izgurati <3 U nastavku i današnja slikica <3
p.s. zločesti hematom je ovaj velik zasebni crni prostor lijevo od mrvice
Hrabrice drago mi je da si se javila! Zao mi je radi hematoma, imala sam ga u prvoj trudnoci a i sad ga imam al je full full mali (jedva vidljiv) i jos nije uzrokovao krvarenje a nadam se da ni nece!
Tvoj mali borac naravno da je hrabar kad ima mamu Hrabricu, ne moze biti drugaciji!! 🥰
Samo se vi cuvajte, mazite, pazite i puunooo papajte da mali hrabric naraste i preraste taj glupi hematom!!
Curke hvala na lijepim rijecima 💓💓🥰🥰 Puse od mene i malenog rasplesanog borca ❤️🤗
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Mene je ginekologica htjela poslati na probir, ali kad sam rekla da ću na Nifty, rekla je da onda ne moram. Toplo vjerujem da će sve biti ok i da mi je to testiranje samo reda radi. Ne želim se unaprijed opterećivati s lošim nalazom. Zašto ne bi sve bilo ok?
Hrabrice, drži se! Sve će biti super! Mali je baš borac.
Nevjerojatno koliko izazova nosi trudnoća. Kad sam bila trudna prije 10 godina, uopće nisam toliko čitala ni razmišljala. Nikakvi testovi, noćne more, iscjedak. Strah me bilo samo poroda. A sad o svemu razmišljam, i previše.
Svim novim curama čestitke i uredna trudnoća do kraja!
Hrabrice drago mi je da si se javila! Super što je nestao taj hematom iznad bebe, i ovaj će niži također, pa si mirna! Držim fige tebi i malom rasplesanom borcu na najjače! Sretno🤞🍀💗
Tinchy totalno si u pravu. Što više znamo to smo više u paranoji. Čvrsto vjerujem u onu kako zračiš tak i privlačiš. A porod... kako je meni jedna osoba objasnila -to je jedina logična bol u životu jer znaš što dobivas poslije nje i to je istina❤ Ja se imam do vremena za Nifty još 15 puta predomislit😂
Kiss svima :)
Vidim da pisete o simptomima.mene svi moji okolo.pitaju kako se osjecam, dal imam mucnine i to.
A ja nit imam mucnine,niti povracam.
Samo.me bole cice,imam zgaravicu i muci me nesanica :( dal ima koja od vas da uopce ne povraca i nema neke mucnine jake?
Ja nisam dosad niti jednom povracala, niti nemam mucnine hvala Bogu..nadam se da bude tako i dalje
Grudi bole, al mislim da nesto manje nego na pocetku, sve je u redu, jedino mi je trbuh napuhnut sve vise prema kraju dana
Tinika, tog se ja nisam mogla sjetiti 🤦🏼♀️ al glavno da smo otkrili kaj tocno treba kopirati
Hrabrica saljem pusu tebi i tvom malo rasplesanom borcu :)!!!! Biti ce sve ok, nece njemu nista taj hematom ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji