ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinika
    03. Lipanj 2019. 13:10

valentina

tinika

Vidim da pisete o simptomima.mene svi moji okolo.pitaju kako se osjecam, dal imam mucnine i to.
    A ja nit imam mucnine,niti povracam.
    Samo.me bole cice,imam zgaravicu i muci me nesanica :( dal ima koja od vas da uopce ne povraca i nema neke mucnine jake?

Ja nisam dosad niti jednom povracala, niti nemam mucnine hvala Bogu..nadam se da bude tako i dalje
    Grudi bole, al mislim da nesto manje nego na pocetku, sve je u redu, jedino mi je trbuh napuhnut sve vise prema kraju dana

Ja sam ionak punasnija, pa sad vise ne moram uvlacit trbuh.hahahah 😆😆 a osjecam ko da mi je narasao,i dragi mi kaze da vec imam trbuh zbog bebe 💚
    Vidim da i ti imas problem s LILYPIE.haha

Angie1205
    03. Lipanj 2019. 13:11

Cure tamo gdje ste upisivale ove slikice bebuske i tekstove, tu kopirate i onaj kod koji vam je redfox uslikala 😉

tinika
    03. Lipanj 2019. 13:19

Jesmo al uzalud 😅😂 a dobroo

• valentina
    03. Lipanj 2019. 13:20

tinika

valentina

tinika

Vidim da pisete o simptomima.mene svi moji okolo.pitaju kako se osjecam, dal imam mucnine i to.
    Samo.me bole cice,imam zgaravicu i muci me nesanica :( dal ima koja od vas da uopce ne povraca i nema neke mucnine jake?

Ja nisam dosad niti jednom povracala, niti nemam mucnine hvala Bogu..nadam se da bude tako i dalje
    Grudi bole, al mislim da nesto manje nego na pocetku, sve je u redu, jedino mi je trbuh napuhnut sve vise prema kraju dana

Ja sam ionak punasnija, pa sad vise ne moram uvlacit trbuh.hahahah 😆😆 a osjecam ko da mi je narasao,i dragi mi kaze da vec imam trbuh zbog bebe 💚
    Vidim da i ti imas problem s LILYPIE.haha

Da hahahha, ne mogu skuzit koji dio linka treba kopirati da se prikaze bas slicica s lentom

• AnnA
    03. Lipanj 2019. 13:26

Ni ja nemam mučnine. Možda je još rano, ne znam (5+3). Grudi me povremeno bole. A i trbuh isto. Jučer navečer kad sam išla spavati baš ne nekako bilo i strah jer me dosta bolilo. Naravno da sam ondmah isla do wca da vidim jel sve u redu. Bilo je

• njurko
    03. Lipanj 2019. 13:33

tinika

Ja sam 13t nisam povraćala ni imala mučnine uopće, samo su me cice boljele jako na početku, sad ni to. Vidim da mi trbuh raste i to je sve. I čekam svaki uzv da vidim jel sve ok.

TinchiSk
    03. Lipanj 2019. 13:43

Angie, mislim da su cijene iste jer oni to samo šalju dalje. Cijena je 4.400,00 kn za Nifty + 250,00 kn uzv prije vađenja krvi. S tim da je to onaj najkomletniji.

Juno
    03. Lipanj 2019. 13:45

Danas sam ipak došla do doktorice kojoj me u petak poslao moj ginić. Pogledala je sve nalaze i stoji iza toga da apsolutno ne trebam heparine. Inače, tek sam danas skužila zašto me poslao baš k njoj. Nije ona jedina ovlaštena za izdavanje heparina nego se slaže s njegovim stavovima i dijeli heparine ko bombone. Javila sam sad to svome giniću. Nije mu bilo baš drago. Samo je rekao da se vidimo u petak na kontroli. Nadam se da neće inzistirati na terapiji jer inače ću morati plaćati 700-800 kn svaki mjesec. 

mala.le.90.
    03. Lipanj 2019. 13:49

njurko

tinika

Ja sam 13t nisam povraćala ni imala mučnine uopće, samo su me cice boljele jako na početku, sad ni to. Vidim da mi trbuh raste i to je sve. I čekam svaki uzv da vidim jel sve ok.

Pa to je bas blazeno stanje😂😂
    U mene puna kutija lijekova, mucnine od prvog dana, bakterije, infekcije...
    Samo vi uzivajte kad vam je Bog tako dao😍

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Lavica27
    03. Lipanj 2019. 14:02

Cure,evo mene s pregleda..  Već je vidio GV i ŽV, za eo i otkuda je ipak rano,pa to idem sljedeci tj... on mene zeli doma ostaviti obzirom na sve do sad tako dane idem na posao...sad ću se nekako kombinirati,godišnji pa rad od doma pa cu na komplikacije. 
    Za iscjedak je rekao da misli da je od implantacijskog,daj Bože da je samo to... Tonkice sretno!!
    Kako to da ste se odlučile ići na Nifty? 
    Ja sam rekla iza spontanog da bi obavezno išla samo da ne strahujem za iduće tjedne ali me onda razgovor sa dr obeshrabrio nekako...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.