Hrabrice bas mi je drago da si se javila 😘 Mali borac se smjestio i ne mrda nikuda! Svakim danom je sve jaci a otic ce i ovaj hematom, samo miruj ❤️
O razlozim za Nifty smo pisale negdje na pocetku ove teme pa mozete procitati ako hocete 😉
Moj su godine (35) i vlastiti mir nakon, naravno, urednih rezultata. 🤞
Lavice svi NIPT testovi otkrivaju "samo" genetske poremecaje i stanja, sve drugo naravno ne otkrivaju jer nema nacina za to. Ali postoji barem ova mogucnost.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Ja na Nifty idem 10.6., nadam se da ce rezultati stic do 17.6. Odjeca mi je sve tjesnija pa mi pritisce stomak od cega mi je dodatna muka. Inace, danas mi je tako tezak dan bio, jedva sam cekala da dodjem doma do kauca u horizontalu.
url=https://lilypie.com]
I meni je bas tezak dan, izdrzala sam jedva dva sata vani.
Sad sam utrpala u sebe cijelu palacinku iz Milkyja, iako je bila preslatka 🤦♀️ Treba mi hektolitar vode 😂🤣
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Pozdrav, priključujem se grupi, do sada sam vas čitala a od sada bi i pisala :)
Imam 28 godina, 1. trudnoća, 13+2, termin 7.12.2019.
Trudnoću od prvog dana vodim u privatnoj specijalnoj bolnici prvenstveno zbog kvalitetne i opsežne usluge, do sada odrađeno 5 UZV pregleda, svi potrebni i nepotrebni nalazi, sve je super, hvala Bogu.
Muči me jedino činjenica kako sam u od 8 tjedna pa do danas izgubila čak 7 kg, ne povraćam ali niti ne jedem ništa jer me mirisi užasno odbijaju, jedino što mi paše su voće (lubenica,dinja,nektarina i breskva) i dukatos jogurti.
Meso nisam takla od kako sam ostala trudna, naprosto ga ne mogu smisliti.
Kako je kod vas s jedenjem i težinom, da li je koja od vas imala tako velike gubitke, što jedete, kako si pomažete da ne gubite na kilaži? Svaki savjet mi je dobro došao, neznam šta nisam probala staviti u usta ali mirisi me ubijaju.
I ja sam danas baš neka bezveze. Kad sam došla s posla morala sam odspavati sat vremena. Al evo i dalje nisam svoja i glava me boli.
Cure vi ste zakon ❤️❤️ Sve do jedne ❤️ I posebno mi je drago vidjeti da se temi prikljucuju cure ratnice s kojima sam se pratila, plakala, bodrila i navijala u mpo borbi 🙏❤️💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Hrabrica saljem pusu tebi i tvom malo rasplesanom borcu :)!!!! Biti ce sve ok, nece njemu nista taj hematom ❤
Saljemo pusu tebi i mrvici ono veliku ko kuca ❤️❤️❤️❤️ Koji si tjedan?? Svaki put kad vidim tvoj nick sjetim se tvoje veeeelike pozitive i tako mi je drago da smo sada i ovdje skupa ❤️❤️💪💪🥰🥰😘😘😘
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Hashimoto curke...prenatali svaki imaju 400 ug i jos folna 400 ug? Nije previse?
I meni je bas tezak dan, izdrzala sam jedva dva sata vani.
Sad sam utrpala u sebe cijelu palacinku iz Milkyja, iako je bila preslatka 🤦♀️ Treba mi hektolitar vode 😂🤣
Hjoj palacinke 😍😍😍😍 i eto ideje za veceru 😁😁😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji