Tonkica samo pozitivno! I javi nam obavezno kaj ti je gin rekla! Drzimo palceve!! 🥰🥰
Malabubamara imas u apoteci digestin enzimi. To su kao neki bomboni/tablete na prirodnoj bazi meni ih je gin preporucio. Inace nisam imala stolicu po tjedan dana.
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Angie1205, radit ću Nifty u Sisku, u poliklinici Matoc.
Što se probave tiče, DonatMg je zakon. Nije baš fin, ali pali. Sjećam se da sam ga i u prvoj trudnoći popila hektolitar. Dobar je i za žgaravicu.
Trenutno grickam bademe, na poslu sam pa svako malo nešto stavim u usta.
Tinchi, oni imaju polikliniku tam kod 22.lipnja, jel da??
Jesu kaj jeftiniji od klinika u zg, ak si mozda guglala? Obavezno nam javi dojmove i kak je proslo. 😉
Tonkice javi nam se iza, bit ce sve dobro 😘
Dobrodosle nove cure!
Mozete si probavu pokrenuti i obicnim magnezij citratom, imate ga za kupiti svugdje.
Ja sam se jutros narucila na Nifty 17.6., na tocno 12 tjedana.
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Hvala vam mnogo na savjetima,
Isprobavacu redom dok nesto ne upali :)
Ja se nadam ovaj tjedan da cu se kod privatnika narucit na pregled, sad sam 10+3. Pa da se za ponedjeljak mogu narucit na panoramu. Ici cu direktno u breyer. Bit cu 11+3 i nadam se da je to dovoljno.
Slazem se
ja sam uzela u Dm-u običan šumeći magnezij i probava uredna, jos jedan plus je taj sta ako ga počnete piti na početku trudnoće umanjuje bolove i grčeve ja sam ih imala u početku a kad sam pocela pit magnezij nista ..
Vidim da pisete o simptomima.mene svi moji okolo.pitaju kako se osjecam, dal imam mucnine i to.
A ja nit imam mucnine,niti povracam.
Samo.me bole cice,imam zgaravicu i muci me nesanica :( dal ima koja od vas da uopce ne povraca i nema neke mucnine jake?
Ja nisam dosad niti jednom povracala, niti nemam mucnine hvala Bogu..nadam se da bude tako i dalje
Grudi bole, al mislim da nesto manje nego na pocetku, sve je u redu, jedino mi je trbuh napuhnut sve vise prema kraju dana
Dobro jutro 😊 ovaj kod kopirate u potpis, pod forums
Hvala draga,idem probam 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji