ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    03. Lipanj 2019. 09:12

Joj maj4 meni se u prošloj T izbacio trbuh već u ,8/9tt, bila sam u soku. Srecom bilo je vrijeme grilonki i haljina pa sam široko nosila. A u prvoj mi je krenulo tamo s 14/15 tt,A nisam baš neka mrsavica,onako,normalne gradje a moglo bi koje kilo dolje 😁

samojed
    03. Lipanj 2019. 09:29

Maj4 ista sam ti najradije bi sad pocela sa kupovinom 😆 al kad krenem da se radujem odmah sama sebe smirim neka polahko da vidimo jel sve ok hiljadu misli po glavi se mota 

• malena123
    03. Lipanj 2019. 09:46

Dobro jutro cure :-). Evo da vam se i ja pridruzum. Danas smo 5+6. Jos cekam pregled u cetvrtak mi je. Imam djevojcicu od 19 mj i ovo nam je druga beba. Nije bilo planirano ali sto je tu je samo neka bude zivo i zdravo :). Pretpostavljam da mi je termin negdje pocetkom drugog mjeseca ali vidjet cemo sto kaze doktor. 

DeeSB
    03. Lipanj 2019. 10:33

Jutroo curke...evo napokon sam jednu noc prespavala sa samo jednim ustajanjem u pola 7 jer pametna nisam iskljucila alarm 😤
    Sto se tice simptoma, u jutro budem super i evo pijem kavu bez problema i onda kako dan odmice mi bude malo muka i stalno moram nesto jesti. I naravno kad idem spavati ubija me zgaravica jer sam se prejela.
    Grudi jesu osjetljivije ali ne bas bolne, i skuzila sam da su mi bradavice drugacije...malo su vece i boja im se mijenja.

L 💛

malabubamara
    03. Lipanj 2019. 10:33

Cure, pomoc ! 

Vec 4 dana me muci zatvor stolice , znaci nista nema. 
    Od jutros tolike bolove imam povremeno  u donjem stomaku  kao nozom da sijece , pijem vodu, jogurt, nista. 

Savjet? 

• leptiric00
    03. Lipanj 2019. 11:00

Malabubamara ja si u kefir stavim mljevene lanene sjemenke i donat mg,i uvijek mi pomaze,a imam uzasno lijena crijeva

Reserved123
    03. Lipanj 2019. 11:14

Pozdrav cure pratim vas jos od stare teme i nikako da se ukljucim, tako da sam tek danas se  uspila registrirat. Zelim vam svima srecu i da sto lakse dodemo do kraja ♥️
    Inace termin mi je 24.11 😍

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Maj4
    03. Lipanj 2019. 11:15

Malabubamara ja sam isprobala savjet od nekog ovdje kivi na tašte, jučer sam ga ujutro jela popodne sam bila na wc. Kako ga odavno nisam jela onda sam i sinoć pojela još jedan od želje i jutros sam bila opet na wc. Ne pamtim kad sam išla dva dana za redom 🙈 i inače imam malo sporiju probavu, a sad pogotovo još kako sam željezo pila, užas

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Gogaa_V
    03. Lipanj 2019. 11:17

malabubamara

Cure, pomoc !

Vec 4 dana me muci zatvor stolice , znaci nista nema.
    Od jutros tolike bolove imam povremeno u donjem stomaku kao nozom da sijece , pijem vodu, jogurt, nista.

Savjet?

Kupi  u apoteci  Vomex  A cepice  za trudnice. 

• Tonkica1
    03. Lipanj 2019. 11:21

Angie1205

TinchiSk gdje ces na Nifty?
    Zasto imam osjecaj da nam fale neke cure s pocetka?? Hrabrica, Tonkica??

Angie tu sam, čitam svaki dan. Ne pišem ništa jer nemam ništa pametno za pisati... Sutra poslije posla idem kod svoje gin da me pregleda, izjede me briga. Pokušavam se fokusirati na nešto drugo i da ne mislim na to, ali ne mogu. Ako me ne pregleda, imam termin kod Zahija.
    Nadam se najboljem, šta ću 
    Stvarno, Hrabrica se dugo, dugo nije javila...
    Svim novim curama želim dobrodošlicu i uredne i školse trudnoće.
     svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.