ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    22. Srpanj 2019. 12:33

Angie mislim da se nakon terapije antibioticima obavezno rade kontrolni brisevi. Pogotovo u trudnoci.
    Da,na papi se ne vide... :/

• moki88
    22. Srpanj 2019. 12:35

Hej curke… citam vas ali nisam nista pisala jer i meni jako bliska osoba lezi u petrovoj i ne zna sto ce biti! Svima se saljem velike zagrljaje i nadam se da ce sve biti u redu!
    Vec je i mene poceo boliti trbuh od nervoze… :( 
    No hrabro i pozitivno naprijed, ne… 

https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png

Angie1205
    22. Srpanj 2019. 12:39

Lavice meni je sve bilo sterilno tak da do sad nije kod mene bilo potrebe za nikakvim antibioticima, a vjerojatno je jos rano da se ponavljaju ikakvi brisevi. Znaci to mi je radila prije cca mj i pol, mozda dva mj. Sad cu ju slj.put bas pitati dal cemo ih ponavljati...ak se sjetim 🙄
    Mi cemo za cca dva tjedna na 4D pa tek za jos dva tjedna idem kod svoje gin...jedva cekam 4D da vidimo pisulinca poblize 🥰

Vanessa.
    22. Srpanj 2019. 12:40

Iva drago mi je cuti da si na odjelu, a na infuziji nek te drze ako treba i do kraja, samo nek ti dragi sverca finu papicu da ne presusis od bolnicke hrane. bitno da se tvoj mali deckij tebi javlja i sve ce biti uredu, samo pozitivu zadrzi. Anaid zao mi je za tvoj gubitak, samo budi hrabra i okruzi se bliznjima da ti pomognu sad u ovom razdoblju.
    sretno curama.na pregledima danas!

• moki88
    22. Srpanj 2019. 12:41

Eh pitanjce... di idete na 3d, 4d uzv i da li se placa ili se ide preko uputnice? Meni je moja gin rekla da cu isto ici sad iza redovne kontrole kod nje ...

Angie1205
    22. Srpanj 2019. 12:53

Moki neki ginekolozi imaju modernije pa cak i 4D uzv u ordinacijama, moja na zalost nema pa cu ici privatno kao i u prijasnjim trudnocama. Mislim da je cijena oko 700kn al isplati se. Unutra si sat vremena, dr pregleda apsolutno sve, mm moze bit s tobom i bas sve vam se detaljno objasni.
    Malo sam googlala o 5D uzv-u al sam naisla da zene pisu kako nema neke razlike od 4D a vise kosta tak da cemo ipak na 4D opet.

• Lala27
    22. Srpanj 2019. 12:55

Angie I mi smo u srijedu 18 punih 😄 To nam je zvanično ulazak u peti mjesec? 

Simbalija Iz Bijeljine sam, čini mi se da si ti iz Sarajeva 😀 Želja mi je tamo doći, bila sam samo jednom kao dijete

Angie1205
    22. Srpanj 2019. 13:02

Lala da, odnosno sad smo trudne punih 4mj i usli smo u 5mj 🥰

mrgud_zg
    22. Srpanj 2019. 13:04

Angie1205

Mrgudmeni je moja gin radila briseve na predzadnjem pregledu, mozda da na slj pregledu predlozis sama briseve, za svaki slucaj. Na zalost sve cesce se nalazi na svakojake bestije pa bolje prije nego kasnije.
    Kaj se tice iscjetka ja ga imam od pocetka, nekad kolicinski vise a nekad manje al uglavnom presvlacim gacice i po 3-4 puta dnevno 😏

Radila mi je briseve sa 16 tj. Jer kao u pocetku ne voli puno cackat. A papa u 1mj2019 bio uredan pa kao nema zurbe. Sad mi je tak krivo kaj nisam ranije inzistirala. Ovo saznala prek telefona danas. Sutra tek poslje posla kogu po nalaz gdje je napisala i za muza. Antibiotike je vajda vec poslala u ljekarnu. Imam sljedeci nalaz tek u 9 mj. Moram vidjet dal cu cekat do tad za ponovit bris il cu obavit privatno u meduvremenu

• moki88
    22. Srpanj 2019. 13:05

Angie - moja definitivno nema moderan uzv!:)
    A platiti cu sigurno kolko god treba jer pazim na sve ovaj put, mozda i previse, zbog spontanog i 4 godine truda da ostanem trudna. Evo bas danas me boli u trbuhu i mislim mjehuru pa razmisljam da se popodne ipak zaputim kod gin,da ne cekam srijedu uopce... a opet, ne zelim previse panicariti....
    I curke, jel imala koja iskustva sa spustenim vodenjakom??? Moze li se nekim cudom sam vratiti na mjesto ili nesto?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.