ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    22. Srpanj 2019. 11:54

Lunica slažem se u vezi s disanjem i da se ode na tečaj definitivno! 

Točkica37
    22. Srpanj 2019. 11:57

Zene jel kojoj izade sluzav iscjedak? Bezbojan

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    22. Srpanj 2019. 11:59

U jednu ruku je dobro ne raspitivat se i ne informirat se zbog loših informacija pogotovo na netu, ali ja nisam taj tip osobe. Ja se moram informirati jer se jedino tako osječam bolje i spremnije. Meni neinformiranost izaziva strah i nelagodu. Možda ima veze s godinama. Jer ipak imam godina kao da čekam treće a ne prvo. 

MaRe
    22. Srpanj 2019. 12:00

Točkice meni ponekad..nešto kao kod ovulacije slično...al nije jak i to nakon odlaska na wc. 

• piba7
    22. Srpanj 2019. 12:01

Cure, sretno svima danas na pregledima, Iva drži se i javljaj nam se kad će biti nekih novosti.
    Ja uopće ne razmišljam o porodu, boli i sličnome  trenutno sam jedino fokusirana na to da sve prođe dobro do tad. Jedva čekam da počnem osjećati bebu da me bar to smiri. 
    Nakon prošlotjednog hodanja po hitnoj, došao mi je danas nalaz urinokulture, nije urinoinfekt, sterilan mi je nalaz. 
    Tako da su mi bolovi ili od širenja ligamenata ili je nešto drugo u pitanju. Imam još 2 tjedna do redovnog pregleda, treba to izdrzati.

mrgud_zg
    22. Srpanj 2019. 12:08

Ajme cure meni isto nasli ureaplasmu. Poludit cu 😫. Godinama uredne pape. Uopce ne znam kak se to dobije i kak se nije vidjelo prije. I zasto se ti brisevi ne rade dok nas cesce. Bas sam jadna trenutno

Točkica37
    22. Srpanj 2019. 12:09

Ureoplazmu nadu u papi? Ili?  Mrgud antibiotici i bude ok

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    22. Srpanj 2019. 12:12

mrgud_zg

Ajme cure meni isto nasli ureaplasmu. Poludit cu 😫. Godinama uredne pape. Uopce ne znam kak se to dobije i kak se nije vidjelo prije. I zasto se ti brisevi ne rade dok nas cesce. Bas sam jadna trenutno

Mrgud ureaplazma se ne vidi na papi niti išta na papi ne može ukazivati na te bakterije. Kod mene doc radi jednom godišnje briseve,ne znam kako je kod vas...  :( Ne brini,, dobit ćeš antibiotik. Kod mene smo čekali da prodje organogeneza(odnosno 12.,tjedan) da bi mi dali antibiotike al valjda smo predugo čekali. Ti sad popij što dobiješ,kontrolni brisevi i bit će ok. Navodno svaka druga trudnica ima tu glupi ureaplazmu.

mrgud_zg
    22. Srpanj 2019. 12:15

Aha nisam znala da se nigdje ne vidi. Znaci moze se samo brisevima utvrdit? A briseve nisam radila godinama. Kao nikad problema pa nitko to ni ne predlaze. Sad me strah jer citam ovo iskustvo od ive pa sam jos u vecem stresu 😕

Angie1205
    22. Srpanj 2019. 12:21

Mrgud meni je moja gin radila briseve na predzadnjem pregledu, mozda da na slj pregledu predlozis sama briseve, za svaki slucaj. Na zalost sve cesce se nalazi na svakojake bestije pa bolje prije nego kasnije. 
    Kaj se tice iscjetka ja ga imam od pocetka, nekad kolicinski vise a nekad manje al uglavnom presvlacim gacice i po 3-4 puta dnevno 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.