Tockice tako se ponašaju samo zato što gotovo sve žene šute i trpe a zaboravljaju da imaju plaću jer ih mi plaćamo pa se postavljaju superiorno. Nažalost dok ne dignes galamu nitko te ni ne doživljava (generalno govorim)...
Iva nadam se da si se umirila bar malo 😘
Neka decko bude i bezobrazan ako treba, radi se o tebi i bebi!
Jaivanpa ovog puta idem u Merkur roditi...poucena iskustvom u upoznavanjem osoblja dok mi je tata tamo lezao, osjetila sam da su tamo puno ljubazniji i pristupacniji.
Iva4, drzi se! 💪
Koliko god to sad glupo zvucalo mozda, meni se cini kao relativno dobar znak sto ostajes, jer to znaci da je beba jos uvijek ok, jer da nije, napravili bi ti vjerojatno neki zahvat i nakon par dana bi isla doma, a da ti rade neki zahvat bi znala. Nisam strucnjak i nemam iskustva, ali logicki tako zakljucujem.
Bezobrazno je kaj ti ne daju nikakve informacije o tvom stanju i eventualnoj dijagnozi 😠
Iva, drži se i dalje i javljaj nam se. Mislim da nam se danas misli neće maknuti od tebe i tvoje bebe. Neću komentirati doktore, ne volim općenito kad se ljudi ponašaju kao da su važniji i veći od drugih. Žena je u posebnom stanju u trudnoći, zabrinuta i kad je sve ok, a oni tako bešćutni i neosjetljivi. Grozno. Ja u ovoj trudnoći imam ženu ginekologa i moram priznati da bi vas razuvjerila jer je jako simpatična i pristupačna.
Mislim da nema toliko veze sa spolom, jednostavno su ljudi sve manje ljudi. Nažalost.
Držim fige i dalje, da sve bude dobro.
Deewillow svidja mi se tvoj nacin razmisljanja, bas sam si i ja nekak kontala da nesto taki ekstremno ne valja vec bi nesto konkretnije poduzeli 😏
Ja isto imam zensku gin nakon sto sam godinama isla kod muskog i to u godinama da mi deda moze bit, kod njega vodila obe trudnoce i stvarno mi je bio drag da ga se i dan danas sjetim ❤️
Sad kad sam ostala trudna otisla sam prvi put ovoj zeni (sve sam do tada obavljala privatno otkako je stari gin otisao u mirovinu) i izravno joj rekla da nemam povjerenja u zenske gin, da mi je stari gin bio predobar i od pocetka imamo tak otvoren odnos...sad kad nam je otkrivala spol jedva je docekala zvat mm-a unutra jer je znala za okladu, smijali smo se svo troje 🤪
Naime mm je pustao bradu i bilo je ako je decko brije se ako je cura pusta i dalje...isti dan se brijao do gola 😂
Iva drzi se. ❤️ Bit ce sve dobro, neka te u bolnici, sigurnije je mozda. I pusti to sto je beba manja, i ja sam bila. I rodila se manja, i sopali mi mamu normabelima dok sam bila u trbuhu pa nu me sad! Zilava ko Tyson. 😉 Bit ce ti sve dobro... doktori znaju bit netakticni, njima je to sve svakodnevica pa znaju bit hladno i grubi. Ne opravdam ih da se razumijemo. 😉 a sto se tice zena/musko ginekolog... moja nova gin je divna zena. Stvarno divna... je da brije na boga i cijela ordinacija je puna slika svetaca i ne daje anti bejbi pilule al iskreno, to je njen izbor. Sta cu joj ja. 😂 sad u ovoj mooj situaciji sve mi tako fino objasnjava, izlazi u susret. Kad mi je objasnjavala dijagnozu oci joj se napunile suzama. Meni doslo da ju primim za ruku prek stola i kazem: ma ne brinite, bit ce to sve dobro. 😂😂
Vjeruje da ce ishod biti dobar, nek decko malo pokaze stav i sve ce bit okej. 🤞🏼❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
I da...moram se pohvaliti, pao je dogovor da nam mama kupuje kindu za Nou 🥰🥰
Iva bice sve ok, javi nam se kako budes mogla. Stvarno vjerujem da ćeš ipak nasmijana pisati sledecu poruku. 🙏🙏
Raštika kakvo je stanje kod tebe, imaš li novosti. 😘
Iva bice sve ok, javi nam se kako budes mogla. Stvarno vjerujem da ćeš ipak nasmijana pisati sledecu poruku. 🙏🙏
Raštika kakvo je stanje kod tebe, imaš li novosti. 😘
Ima! Jučer sam se naručila za kolposkopiju sad u srijedu u 15.30 h privatno u poliklinici Cito u Splitu. Izašli su mi u susret na poslu, kolegica je rekla da će odrađivat umjesto mene kad god bude trebalo, pustila me da izađem s posla ranije u srijedu tako da.... sve se dobro slaže i nek se tako i nastavi!
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji