Iva- jesu ti davali tokolizu za zaustavljanje otvaranja. Ja sam se bila u prvoj trudnoci pocela otvarat u 26.tt pa me tokoliza spasila. Iako kod mene nije bio razlog bakterija. Od srca ti zelim da se izborite ti i bebac i taj toj kozi pokazete da nije u pravu.
Mrzim zenske gin, iz dna duse. Meni je na porodu dosla takva koza koja se samo derala na mene, sprdala se na racun moje debljine (iako sam dosla sa 90kg na 180 cm, trudna, neznam sta je to toliko strasno bilo al ajd) i na kraju zbog nje skoro mi djete glavu izgubilo. Krava se sutradan dosla ispricavat valjda od straha da je ne tuzim. Svi muski gin su mi bili savrseni, pristojni, puni razumijevanja, sve objasne, ma odlicni. Valjda jos uvijek stoji ona zena zeni najveci vuk
Lorija uzeli su mi briseve prosli tjedan, nece raditi nasadivanje nego jednom drugom metodom gledaju di traze dna bakterije tako da ce to biti vjerojatno gotovo iduci tjedan. Za sad su rekli do cetvrtka, a ako brisevi pokazu da je jos uvijek prisutna onda mozda i produze terapiju 🙁 al rekli su da je lijecenje skoro uvijek uspjesno tako da vjerujem da idem jos malo doma 🤗
Iva4 drzi se...ne mogu ni zamisliti kroz sto prolazis! Cuvaj svoju bebu i sebe i javi se kad ces moci...mislimo na tebe
Draga Iva, ja sam sad ušla i u šoku sam ostala, sve čekam da pročitam do kraja, da vidim poruku da je sve ok. Ne mogu vjerovati da su doktori tako bezosjećajni, strašno stvarno. Nadam se da mozeš dobiti drugo mišljenje. Ne dajte se ti i tvoj bebać, vjerujem da će sve biti u redu 🙏🙏🙏
Ajme super Red, to mi djeluje bas detaljno-smirujuca pretraga. Drago mi je zbog tebe!! Koliko god samo da iskorjene bestiju. 🌸
Iva4 draga, mislim na tebe i tvog bebača, šaljem vam veliki zagrljaj.. Držite se, vjeruj da će se malac izborit! Kad uspiješ javi novosti..
RedFox drago mi je da kod tebe ide na bolje i da ćete brzo kući a bakteriju ostaviti u bolnici..
Pozdrav cure!
Iva podrška i od mene. Ne slušaj takve komentare doktorice, njima je i najgoru dijagnozu saopštiti nam kao "dobar dan" reći NAŽALOST. I gledaju kako da se ograde! Drugarica mi je tokom prošle trudnoće imala doslovno krv u patikama do kraja trudnoće pa je prirodno rodila zdravo djevojčicu. NAŠE BEBE I DJECA SU OPĆENITO JAČI NEGO ŠTO MISLIMO...TI VJERUJ SVOM TIJELU I SVOJOJ BEBI! Šaljem vam svu moguću pozitivnu energiju i molim se za vas! Biće sve uredu. 🙏🙏🙏
Iva cim budes mogla javi se...ne izlazite mi iz glave ti i tvoj bebac 😔
Mislim na vas...drzte se 🙏🏻🥰
I ja stalno mislim na Ivu...osvjezim stranicu samo da vidim jel ona pise ...drzim joj fige!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mene jutros isokirao njen post od nocas pa sam cijelim putem do Sk u autu skicala jel kaj pisala i onda kad se javila opet sok...nemrem vjerovat sa jedna zena moze biti takva prema drugoj zeni, i to zena koja je skolovana kao lijecnica, koja se treba pobrinut za te zene, dat im savjet, utjesiti ih...ma uzas jedan. Sad opet iscekujem njen post jer si nekako mislim da je dosla do nekog drugog od doktora i da ju je smirio i rekao stvarno stanje 🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji