Uvijek inzistirajte na brisevima, a pogotovo na ponovljenim brisevima nakon terapije. Samo treba biti pod kontrolim. A ja sam naucila da nitko nece umjesto vas. Sad mi se isto npr.desilo da se nalaz zagubio u sustavu i jednostavno nije dosao do moje doktorice. Umjesto 10 dana, cekali smo 40 dana i da nismo nazivali okolo i trazili kopiju nalaza ne zelim ni pomisliti kaj se moglo desiti. Brinite za sebe i ne ustrucavajte se zvati i moliti ako treba.
Cure sad ste me zabrinule...
Ja sam imala ureaplazmu, 10⁴ pozitivnu, i dobila sam dvije kutije antibiotika, i vaginalete.
Popila sam terapiju, ponovila briseve, i sve je ok.
Nema je više..
Jel se ona može vratiti?
Ajme draga moja. Citam i ne vjerujem. Cure su vec sve rekle. Nemoj slusati ovu kozu. Ona misli.. da misli ne bi izgovorila takve rijeci.
Cekaj jos koje misljenje i mozda na kraju stvarno sve super zavrsi. Poput ostalih cura, mislim na tebe i drzim palceve da bude sve ok. Drz se
Cure sad ste me zabrinule…
Ja sam imala ureaplazmu, 10⁴ pozitivnu, i dobila sam dvije kutije antibiotika, i vaginalete.
Popila sam terapiju, ponovila briseve, i sve je ok.
Nema je više..
Jel se ona može vratiti?
Ena ako si ponovila briseve i sve je ok,ne brini. Da, zna se vraćati, ali nisam baš čula da se nakon terapije i čistih nalaza ponovno odmah vrati...
Ena, ako su ti brisevi cisti nakon nalaza onda nemas brige. Ja sam jedino jos inzistirala da i muzu naprave pretragu u urinu i ejakulatu za svaki slucaj.tak da ste sigurni za kasnije, ako je i on popio terapiju. Jer ona je spolno prenosiva, pa ako ju on ima moze ti ju opet prenjeti. Kolko sam sad citala, mislim da zavod za javno zdravstvo sada radi cak samo iz urina kod muskaraca. Bris uretre rijetko rade jer ne mogu puno zahvatitu. Ovako urin zapravo ispere sve kaj uma u uretri. To me isto ljuti kaj nitko ne predlozi da se barem provjeri kod partnera. Moj muz je samo trazio uputnicu kod dr.opce prakse i sam je nosio uzorke.nalazi su dosli za tjedan dana.
Iva nemam rijeci!! Eto, radi takvih kozetina i takvog majmunskog pristupa trudnici koja je prosla vec sve i svasta... ne zelim vise uc u Petrovu!!
Tebi draga kao i tvojoj BEBI (ma sto ta glupaca rekla ina je tvoja beba otkad se ugnijezdila tebi ispod srca!!) zelim sve naj naj i da se oboje izborite i sto prije pobjegnete od takve budale koju ne mogu ni nazvat doktoricom 👿
Lavica27-ok, nadam se da je to tako..
Znam da je se teže riješiti u trudnoći...
Kako ste vi djevojke općenito danas? :)
Iva drzi se!!!! Jako mi je zao sto ti u tvoja beba morate prolaziti kroz ovo! 🙏🙏🙏🙏
Red kakvo je stanje kod tebe? Znas li kad bi mogla izaci?
Ena hvala Bogu bolje nego jucer,napunila danas 11tt i odmah me prestale boliti cicke,necu paniciti jer sam citala da i kod vas cura se to znalo dogoditi pa se bol opet vracati...ma ne dam mjesta panici. Dobro je ☺
Zdravo divne moje dame,odlucili smo se za ivf,i evo sada cekamo embrio transfer,ostalo mi je dvije iekcije Gonal f,koje jedna kosta 350 KM,pa ako znate nekoga kome trebaju,prodala bi im po 200 KM..i poklonila bi jos jednu inekciiu pa tako da javite zeneeee 💖💖💖💖
Sortiraj odgovore
Najstariji