ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    20. Srpanj 2019. 22:54

iva4

Nemogu opisat rijecima koliko ste sve redom divneeeee🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Junone krvarim samo sam sinoc oko 12h i to je trajalo nekih 20min taman koliko nam je trebalo do bolnice,popodne se pojavilo smeckasto,ali kazu da ne brinem jer su to ostaci krvi samo
    Kontrakcije jos imam ponekad i bolne ali neznam koliko treba ovom da pocne djelovat na sve to…😞
    Uglavnom hvala vam SVIMAAA na divnim rijecima,bolje ste cak i od pravih prijatelja koji te prate kroz zivot!!!

Proći će.... Polako.... Bit ce sve to dobro. Imam taj dobar osjecaj u vezi toga svega... možda te zadrze do kraja cisto da si pod kontrolom jer tak su moju mamu.zapravo je zbog krvarenja bila ovisna o toj infuziji inace odma krvarenje...cak i dan pred porod...i eto me, klisa od 25g hehehe...nist mi ne fali.bila sam sitnicka a sad vise nisam haha...saljem ti punooo pusa i jakiii zagrljaj!!!🙏💗💗💗💗😘😘😘😘

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    20. Srpanj 2019. 22:56

Drz nam se Iva 😘😘

ena10
    20. Srpanj 2019. 22:58

iva4

Nemogu opisat rijecima koliko ste sve redom divneeeee🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Junone krvarim samo sam sinoc oko 12h i to je trajalo nekih 20min taman koliko nam je trebalo do bolnice,popodne se pojavilo smeckasto,ali kazu da ne brinem jer su to ostaci krvi samo
    Kontrakcije jos imam ponekad i bolne ali neznam koliko treba ovom da pocne djelovat na sve to…😞
    Uglavnom hvala vam SVIMAAA na divnim rijecima,bolje ste cak i od pravih prijatelja koji te prate kroz zivot!!!

Baš cijeli dan pričam dragom o tebi, i nekako, teško mi je..baš to, povezane smo na nekoj našoj razini.. 
    I sad idemo prošetati, i pita on mene kako je cura sa foruma, jel se javila?
    I njega sam ispilila u mozak sa tobom danas!! Naravno, u dobrom smislu.. :))
    I jako mi je drago kad se javiš sa smiješkom.

Mi ti šaljemo more zagrljaja, i pozitivnih misli!

• valentina
    20. Srpanj 2019. 23:00

Iva u prvoj trudnoci sam također bila od 30.tjedna hospitalizirana, na tokolizi non stop, otvorena, kontrakcije stalne, strogo strogo mirovanje.. Sa 37 tj i 3 dana rodila prekrasnog decka 47cm i 3330g koji ce za 3 mj napuniti 19 god.. Tako da, nista njje izgubljeno, mi smo zene jake a i nase bebice također😊🤗 Saljem ti veliki zagrljaj i samo hrabro, dan po dan, tjedan po tjedan 🤗

Lunica
    20. Srpanj 2019. 23:03

Samo hrabro i s pozitivnim mislima☺nadam se da je najgore proslo i da ce polako sad sve pod kontrolom ici kako treba..💪💪💪

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    20. Srpanj 2019. 23:09

Eto vidiš kolko curka ima slično iskustvo i sve sa super pozitivnim ishodom❤
    Naravno da smo uz tebe, ja se osjećam kao da se mojoj prijateljici ovo dogadja a vjerujem i ostale cure isto misle,prošla si mi sto puta kroz glavu danas.zadrzi tu pozitivu i dogurati ćete još bar 16tt❤❤❤

DeeSB
    20. Srpanj 2019. 23:11

Iva samo hrabro i pozitivno! Miruj i prati upute doktora, pricaj bebici i vjerujem da ce sve biti u redu...i ti i bebica ste punoo jaci nego sto ste i sami svjesni....zelim vam puno srece!!! 😘😘

L 💛

• anaid
    20. Srpanj 2019. 23:49

Cure 😥😥 MM me vozi na hitnu  
    Od onog smedarenja, sad sam prokrvarila kao da sam mengu dobila
    A ginekolog me 2 put poslao doma 😫😫

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Omerta
    20. Srpanj 2019. 23:59

Jos losih vijesti??  anaid, koji si ti tjedan? Hematom mozda?? 
    Iva, nadam se da ce se stanje stabilizirati. 

Drz'te se cure!!! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• anaid
    21. Srpanj 2019. 00:05

6+3.
    Rekao moj ginic da nema hematoma ni cista..
    Da nemam razlog krvarit...
    Tocno mi krivo sto sam jucer isla njemu na ne na hitnu.evo nas blizu. Sva sam isprepadena

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.