Da tokoliza koliko sam ih shvatila…. ne samo je slegnuo ramenima i reko da uzrok neznaju,ali se prebacio ponovo na ureoplasmu😓
Samo se opusti! 😊 Smiriti ce to! 😊
Smirit ce se to*....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva drago mi je da si se javila! Smiriti će se sve, vjerujem da je preteško ali pokušaj ostati pozitivna, svima nama si u molitvama i mislima! Bice sve uredu.❣❣❣🙏🙏🙏
Iva drži se draga, sve će biti dobro, samo se nemoj stresirati previše (znam da je to skoro pa nemoguće) ali misli na maleckog i šalji mu puno puno ljubavi i ti i dečko, i sve će biti super <3
Sretno dalje, Iva! Vjerujem da si u dobrim rukama i da će doktori učiniti sve što mogu da ti pomognu. Javljaj nam se, mislimo na vas!
Ive samo ti slusaj njihove upute i ja vjerujem da ce doktori uciniti sve sto je u njihovoj moci ❤
I da ce uspjeti otkriti pravi uzrok da bi primjenjivali neku terapiju🙏. U mislima si nam!
Iva4 drži se. Ako si na tokolizi, sigurno će se kontrakcije smiriti. Samo se opusti i misli pozitivno. Da li još uvijek krvariš? Ja sam od 26. tjedna do 37. bila na tokolizi zbog jakog otvaranja, do zadnjeg nisu znali što će biti niti su mi šta govorili.
Od mrvice sa 2.750 sada je hahar od 17 godina. Pravi čovjek. Mi žene nismo ni svjesne koliko u tim trenucima možemo biti jake.
Iva drzi se molim te...vidjet ces da ce sve biti dobro.Cuvaju vas andeli😇😇😇
Samo hrabro..izdrzat cete ti i bebolino sve!!
Iva šaljem pozitivne vibrice i vjerujem da će na kraju sve biti ok...
Miruj, slušaj njihove upute, pričaj sa bebicom i neka ova noćna mora brzo prođe 💋
Bio dragi prico sa doktorom… imam mogucnost za pobacaj ako se ne smire kontrakcije,nesmijem se ni dirat vise po trbuhu jer mi i to moze dodatno iziritirat maternicu i izazvat kontrakcije… tako da on lupka a ja pricat🙂
Trebala sam otic na odjel ali nema mjesta tako da sam jos kod radaone😞
iva4, najvaznije je da je beba dobro, i da si ti dobro, a stvarno vjerujem da ce tvoj bebac sve izdrzati 😊😊😊😊
Vjerujem čvrsto u vas dvoje 💙 Moja prijateljica je imala kontrakcije u petom mjesecu, beba se spustila, ali je bila pod terapijom, mirovala i sad je sve u redu, u osmom je mjesecu, sve se smirilo. Biće to sve dobro
Sortiraj odgovore
Najstariji