Badava sve škole svijeta i pamet ako nemaš empatiju za drugoga....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Jaivanpa slazem se. Pisala sam vec kakav je bio moj drugi porod. Al zamisli da mi je to bio prvi porod. Ja neiskusna, mlada, prijevremeni porod, beba u krivom polozaju...a dr-ica dodje, vidi da sam skoro full otvorena i svejedno mi nudi epi koju ja odbijam i ona se okrece i kaze da ide nazad spavat jer nema ona vise nis sa mnom kad odbijam pomoc...uzas
Angie1205 ma uzas... sad ti znaj gdje da rodis...
Iva drzi se i javi ako saznas kaj :) bit ce sve 5...ti se naoruzaj pozitivom i mazi bebušku i bude to dobro! Svi smo uz tebe!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Iva ❤️ cuvajte se! Glupo je da doktori zapravo ne daju info zenama al to im je ocito neka glupa praksa. Nadam se da ce decko saznat sve i da ces biti mirnija onda. Stalno provjeravam kako si i nadam se najboljem. Zao mi je sto sinpod tolikim stresom.
Cure imam pitanje 13tt se racuna kod 3 mjesec ili 4? Pisale ste o tome al ne mogu nac.
Iva nadam se da bude sve super I da će ti napokon netko nešto reći i da su bar elementarno pristojni prema tebi...
Grizli, to je 4.mjesec trudnoće.
Hm, nece mi uploadati sliku, pa saljem ovako:
Prvo tromjesečje
1. mjesec = tjedni 1, 2, 3, 4
2. mjesec = tjedni 5, 6, 7, 8,
3. mjesec = tjedni 9,10,11,12,
Drugo tromjesečje
4. mjesec = tjedni 13, 14, 15, 16, 17
5. mjesec = tjedni 18, 19, 20, 21, 22
6. mjesec = tjedni 23, 24, 25, 26, 27
Treće tromjesečje
7. mjesec = tjedni 28, 29, 30, 31
8. mjesec = tjedni 32, 33, 34, 35
9. mjesec = tjedni 36, 37, 38, 39, + 40
Da...u bolnici fakat nos ne govore. Ja sam sa prvim sinom lezala 2 tjedna i ko tuka si nitko ti nis ne govori...i ja skupila hrabrosti nakon 2 tjedna da pitam kaj ce s menom i naletim na Dr Ivicevica ko za inat .nisam znala kak zgleda jer da sam znala ne bih njega sigurno pitala... zene kaj je on meni sve izgovorio ja necu ni ponavljati...ja ga gledam i mislim si ti si covjece fakat za psihijatriju. On je navodno vrsni stricnjak i to sve ali kao persona je nenormalan.. navodno vise ne radi u Vinogradskoj
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva draga držite se i sretno! Neka se momak raspituje i davi doktore, ti se što manje stresiraj..
Taman sam htjela kopirat istu tabelu kao Bubamara.. I ja prema njoj računam.
Sortiraj odgovore
Najstariji