Iva bice sve ok, javi nam se kako budes mogla. Stvarno vjerujem da ćeš ipak nasmijana pisati sledecu poruku. 🙏🙏
Raštika kakvo je stanje kod tebe, imaš li novosti. 😘
Ima! Jučer sam se naručila za kolposkopiju sad u srijedu u 15.30 h privatno u poliklinici Cito u Splitu.Izašli su mi u susret na poslu, kolegica je rekla da će odrađivat umjesto mene kad god bude trebalo, pustila me da izađem s posla ranije u srijedu tako da…. sve se dobro slaže i nek se tako i nastavi!
Odlično!! Tražila sam te i na drugoj temi pa gdje te prije ulovim. Bice sve ok. Iscekujem srijedu i termin sa tobom! 🙏❣
Angie 😉
Dobro si napisala, Rastika, slazem se ☺️💪
Iva4 😘😘 saljemo ☺️
Cure, da vam sad svima pokusam skrenuti misli i nasmijati vas (iako inace i nemam bas smisla za humor 😁)... znaci, mi smo na moru i do podne spremali rucak, a komarci luduju 😡 ubila sam jednog na ruci, puno krvi je bio... 😡 nema mi veceg gusta nego ubiti komarca 😅
Iva 🙏🙏
I ja ti saljem pozitivnu vibru i samo hrabro, borite se i ti i bebica ❤❤
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Iva drzi se. ❤️ Biti ce sve dobro, tvoj mali borac ce se izboriti s tom bestijom i krvarenjem, bitno je da se on tebi javlja😀
Cure, da vam sad svima pokusam skrenuti misli i nasmijati vas (iako inace i nemam bas smisla za humor 😁)… znaci, mi smo na moru i do podne spremali rucak, a komarci luduju 😡 ubila sam jednog na ruci, puno krvi je bio… 😡 nema mi veceg gusta nego ubiti komarca 😅
Mogu ti rec da si mene uspijela nasmijati😁😁
Znaci da je dobro grizo ljude kad je bio pun krvi😂😂😂
Cure, da vam sad svima pokusam skrenuti misli i nasmijati vas (iako inace i nemam bas smisla za humor 😁)… znaci, mi smo na moru i do podne spremali rucak, a komarci luduju 😡 ubila sam jednog na ruci, puno krvi je bio… 😡 nema mi veceg gusta nego ubiti komarca 😅
Mogu ti rec da si mene uspijela nasmijati😁😁
Znaci da je dobro grizo ljude kad je bio pun krvi😂😂😂
Cure izvinite ja vjerujem da ova šala i konstatacija nisu bile zlonamjerne ni promišljane, ali po mom mišljenju neprikladna. komarac je bio pun krvi. (jedna od nas krvari u poodmakloj trudnoći i bori se za svoju bebu). Meni ovo nije smiješno.
Sortiraj odgovore
Najstariji