ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    20. Srpanj 2019. 15:23

Raštika

Gogaa_V

Iva bice sve ok, javi nam se kako budes mogla. Stvarno vjerujem da ćeš ipak nasmijana pisati sledecu poruku. 🙏🙏
    Raštika kakvo je stanje kod tebe, imaš li novosti. 😘

Ima! Jučer sam se naručila za kolposkopiju sad u srijedu u 15.30 h privatno u poliklinici Cito u Splitu. Izašli su mi u susret na poslu, kolegica je rekla da će odrađivat umjesto mene kad god bude trebalo, pustila me da izađem s posla ranije u srijedu tako da…. sve se dobro slaže i nek se tako i nastavi!

Odlično!! Tražila sam te i na drugoj  temi pa gdje te prije  ulovim. Bice  sve ok. Iscekujem  srijedu  i termin  sa tobom! 🙏❣

deewillow
    20. Srpanj 2019. 15:29

Angie 😉 
    Dobro si napisala, Rastika, slazem se ☺️💪
    Iva4 😘😘 saljemo ☺️

deewillow
    20. Srpanj 2019. 15:33

Cure, da vam sad svima pokusam skrenuti misli i nasmijati vas (iako inace i nemam bas smisla za humor 😁)... znaci, mi smo na moru i do podne spremali rucak, a komarci luduju 😡 ubila sam jednog na ruci, puno krvi je bio... 😡 nema mi veceg gusta nego ubiti komarca 😅

• anaid
    20. Srpanj 2019. 15:35

Iva 🙏🙏
    I ja ti saljem pozitivnu vibru i samo hrabro, borite se i ti i bebica ❤❤

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

sofi09
    20. Srpanj 2019. 16:11

Iva drzi se. ❤️ Biti ce sve dobro, tvoj mali borac ce se izboriti s tom bestijom i krvarenjem, bitno je da se on tebi javlja😀

Lavica27
    20. Srpanj 2019. 17:34

Iva...ima kakvih vijesti?

Lavica27
    20. Srpanj 2019. 17:34

Iva ima vijesti?

20. Srpanj 2019. 17:40

Iva jesi dobro😦😦😦😦😦
    Ima vijesti?!?

20. Srpanj 2019. 17:49

deewillow

Cure, da vam sad svima pokusam skrenuti misli i nasmijati vas (iako inace i nemam bas smisla za humor 😁)… znaci, mi smo na moru i do podne spremali rucak, a komarci luduju 😡 ubila sam jednog na ruci, puno krvi je bio… 😡 nema mi veceg gusta nego ubiti komarca 😅

Mogu ti rec da si mene uspijela nasmijati😁😁
    Znaci da je dobro grizo ljude kad je bio pun krvi😂😂😂

Gogaa_V
    20. Srpanj 2019. 18:02

Eleonoré

deewillow

Cure, da vam sad svima pokusam skrenuti misli i nasmijati vas (iako inace i nemam bas smisla za humor 😁)… znaci, mi smo na moru i do podne spremali rucak, a komarci luduju 😡 ubila sam jednog na ruci, puno krvi je bio… 😡 nema mi veceg gusta nego ubiti komarca 😅

Mogu ti rec da si mene uspijela nasmijati😁😁
    Znaci da je dobro grizo ljude kad je bio pun krvi😂😂😂

Cure  izvinite  ja vjerujem  da ova šala i konstatacija nisu  bile zlonamjerne  ni promišljane,  ali po mom mišljenju  neprikladna. komarac je bio pun krvi.  (jedna od nas krvari  u poodmakloj  trudnoći  i bori  se za svoju bebu). Meni ovo  nije smiješno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.