Uzv preventivan napravljen sinoc u 1 kad smo dosli mis moj je bio aktivan i sve je bilo ok kako je rekla osim sto je za nju pre malen da moze prolazit kroz sve to… sad cekam tog doktora sa vizite sta je bio pa cu vidjet dalje… do malo prije sam ga osjetila u busi pa se nadam da je sve super sa njim i dalje
I ja sam bila malena pa sam izdrzala! Haj nek ne sere glupača kad moram tak reci! Trazi ti drugo misljenje.. ja s ginekologicama imam grozna iskustva, muski su bolji…one nadrkane krave ko da nisu zene. Oprostite ali ljuta sam!!!!
I ja ne preferiram zene…muski su mi top … imala iskustvo isto sa takvom kozetinom nadrndanom da bi joj samar priljepila.
Pa no, ja s kojom god sam imala posla se pokazala nadrkanom i nekompetentnom. Radi takve sam ostala bez jajnika da su se ovi u Zg čudili WTF ja imam cistu 10 g u sebi tako veliku....a ona nist....a muski valjda jer neznaju kako je biti zena su mi bili bas pedantni. Ovaj sad gin. sve mi objasni u detalje..i nikad mi nist ne govori unaprijed dok nije 100posto siguran. Vidis da mu nije u interesu stvarati paniku iz nekih mogucih ishoda...draga Iva drzi se i moli Boga da sve bude dobro! Nju ne slušaj jer da ima imalo mozga nebi pricala pretpostavke za koje nema dokaz i tako ruzno govorila..nek kaze mazi busiku i pričaj svojoj bebi...jos nije kraj!!!! Bas me zanima jel bi to svojoj kćeri tako rekla...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Kad bude prilika obavezno cuti drugo misljenje, pa i trece kako cure kazu, ako treba.
A ovo za (ne)sigurnost lijekova opcenito u trudnoci kuzim, po tome bas nista se nebi smjelo uzimati, ali valjda se odvagne u odredjenoj situaciji sto je bolje/rizicnije, uzet antibiotik ili ne lijecit infekciju.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Meni je to sa sumamedom jako sumnjivo. Jer radim na kontroli lijekova, proucavam farmakodinamiku i nacin djelovanja i iskreno nisam se nikad susrela sa takvom studijom. Antibotik jednostavno ne djeluje na taj nacin, iako prolazi placentu ne znam kojim mehanizmom potice otvaranje. Ureaplasma je npr.jako opasna, opasnija nego sto se misli. Na stotine studija ima o tome iako neki ginekolozi na nju odmahuju rukom.
Ureaplasma cak i u mojoj struci uzrokuje velike probleme kod goveda i ovaca u graviditetu. Samo se tome ozbiljnije pristupa jer je u igri lova, i svaki gubitak ploda je gubitak novaca pa su neke stvari cak i vise istrazivane.
Iva dobro si okružena i vjerujem u pozitivnom ishodu!
Bebica ti se javila, tu je i brine za mamu kako ti za njega...
Velike puse šaljem i dobre vibrice 💋
Bogami za ureaplazmu znam da je opsna jer upoznala sam zenu koja je zbog nje porodila se u 7mj trudnoce. Bebica bila 3 mj u inkubatoru, al prezivila, izborila se za zivot i danas je vesela djevojcica koja ima nekih poteskoca al nista toliko strasno da se s time ne moze ziviti i obitelj nositi.
Iva- stalno mislim na tebe nekako, baš oduvijek imaš neke ružne i glupave nuspojave...
Iskreno se nadam da si OK, da je doktorica samo glupa, nadrkana koza kojoj se ne radi, pa je tako bešćutna i zločesta, i da će mali čovjek preživjeti sve što vas je snašlo, skupa sa tobom, i da će sve proći u najboljem redu!
More zagrljaja, i poljubaca vam šaljemo...javi se čim stigneš!
Red Fox, zato sam ja morala inzistirati ovdje u Danskoj na papi i brisevima, posto to njima bas nije neka praksa raditi. Rekla sam da radimo na bebi br.2 i da sam prosle godine imala spontani i missed m te da bi voljela bit sigurna da nemam kakvu bestiju + jer sam je u proslosti imala par puta. Taman je ispalo da sam ih radila taj mjesec nakon zadnje m, ne znajuci da ce bit dobitan. Inace radili su neke dve vrste ureaplazme, parvum i onu urealiticum, ali ne i mikoplazmu.. no barem je ovo sve bilo negativno.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
A u...!! Necu komentirati tu zenu, samo ti Iva pozeljeti puno snagee i vjere da ce sve biti u redu! Ne gubi vjeru i ne dopusti da te takve rijeci dotuku,nastoj mislit samo pozitivno!!! ❤ s obzirom da si u bolnici,cuti ces takodjer i druga misljenja ostalih doktora.
Iva4 osim osobnog idiotskog pristupa dr koji je totalno nepotreban jesu ti rekli otkud krvarenje?? Imas kontrakcije,otvaras se?
Drži se,mislima sam s tobom...
Da,nažalost ureaplazma nije uopće bezazlena. U prošloj T sam je imala i dan danas vjerujem da je zbog toga završila kako je završila...iako moja frendica je imala 3 trudnoće i svaki put se aktivirala ureaplazma i rodila zdravu djecu...
Sortiraj odgovore
Najstariji