Ajme tek sad procitala sve. Iva drz se. Javljaj nam novosti 💪💪🤞🤞 vidim da svi danas samo iscekujemo tvoje vijesti. Nadam se da ces se na kraju javiti i sve ce bit ok
A moram se osvrnut na ovaj komentar, mislim da je iso samo do toga da u podne ima komaraca, nemojte sad od toga radit nesto sto nije..
Ajme tek sad procitala sve. Iva drz se. Javljaj nam novosti 💪💪🤞🤞 vidim da svi danas samo iscekujemo tvoje vijesti. Nadam se da ces se na kraju javiti i sve ce bit ok
A moram se osvrnut na ovaj komentar, mislim da je iso samo do toga da u podne ima komaraca, nemojte sad od toga radit nesto sto nije..
Izvini ne ja radim ništa. Samo komentarisem ono sto mi se nije svidjelo. Napisala sam da sumljam da je zlonamjerno, ali da nije prikladno. Zamislite da preko puta mene sjedi žena sa naocarima za vid, a ja usput prokomentarisem kako mi je nešto upalo u oko ali da ne želim ostati ćorava i nositi naočare. Ko razumije shvatiće, nisam ni ja zlomamjerna.
Ajd ne spamajte s gluparijama. Cekamo ivu svi nestrpljivo da nam se javi. 🙏
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva osjecas kontrakcije stalno? Na tokolizi si? Bit ce to ok stat ce kontrakcije.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva drzi se i miruj. Znam za slican slucaj u kojem su uspjeli tako izdrzati do sigurnih tjedana i bebica je bila u inkubatoru, ali je bilo sve u redu. Znam da je tesko, al probaj se opustiti.
Da tokoliza koliko sam ih shvatila…. ne samo je slegnuo ramenima i reko da uzrok neznaju,ali se prebacio ponovo na ureoplasmu😓
Samo se opusti! 😊 Smiriti ce to! 😊
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji