ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    20. Srpanj 2019. 18:24

Ajme tek sad procitala sve. Iva drz se. Javljaj nam novosti 💪💪🤞🤞 vidim da svi danas samo iscekujemo tvoje vijesti. Nadam se da ces se na kraju javiti i sve ce bit ok
    A moram se osvrnut na ovaj komentar, mislim da je iso samo do toga da u podne ima komaraca, nemojte sad od toga radit nesto sto nije..

Lavica27
    20. Srpanj 2019. 18:26

Slažem se s Mrgud. Apsolutno svi ovdje su iz dobre namjere.

Gogaa_V
    20. Srpanj 2019. 18:33

mrgud_zg

Ajme tek sad procitala sve. Iva drz se. Javljaj nam novosti 💪💪🤞🤞 vidim da svi danas samo iscekujemo tvoje vijesti. Nadam se da ces se na kraju javiti i sve ce bit ok
    A moram se osvrnut na ovaj komentar, mislim da je iso samo do toga da u podne ima komaraca, nemojte sad od toga radit nesto sto nije..

Izvini  ne ja radim  ništa. Samo komentarisem  ono  sto mi se nije svidjelo. Napisala sam  da sumljam  da je zlonamjerno,  ali da nije prikladno. Zamislite  da preko puta mene  sjedi  žena  sa naocarima  za vid,  a ja usput  prokomentarisem kako mi je nešto  upalo  u oko  ali da ne želim  ostati  ćorava i nositi naočare.  Ko razumije  shvatiće,  nisam ni ja zlomamjerna. 

Točkica37
    20. Srpanj 2019. 18:34

Ajd ne spamajte s gluparijama. Cekamo ivu svi nestrpljivo da nam se javi. 🙏

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Dalindas
    20. Srpanj 2019. 18:50

Iva drži se ❤️

Točkica37
    20. Srpanj 2019. 18:52

Iva osjecas kontrakcije stalno? Na tokolizi si? Bit ce to ok stat ce kontrakcije.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Lavica27
    20. Srpanj 2019. 18:53

Draga Iva, ne znaju uzrok? Drži se. Svi mantramo za vas dvoje❤

Red Fox
    20. Srpanj 2019. 18:53

Iva drzi se i miruj. Znam za slican slucaj u kojem su uspjeli tako izdrzati do sigurnih tjedana i bebica je bila u inkubatoru, ali je bilo sve u redu. Znam da je tesko, al probaj se opustiti. 

ena10
    20. Srpanj 2019. 19:07

Sad miruj , i pažljivo! 

Aristea
    20. Srpanj 2019. 19:12

iva4

Da tokoliza koliko sam ih shvatila…. ne samo je slegnuo ramenima i reko da uzrok neznaju,ali se prebacio ponovo na ureoplasmu😓

Samo se opusti! 😊 Smiriti ce to! 😊

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.