Bok cure, jaaaako mi vas sporo otvara 🤦🏼♀️ kasnije su vas citati od kud sam stala. Samo da vam prijavim da je i kod mene ramzi fulao 😂😂😂 danas sam imala ipak pregled kad mi je uzimao briseve. Hvala Bogu sve je u redu i cekamo decka 💙 pregled mi nije 25.7. nego 8.8. ak se sjetite promjeniti.
Pozdrav😊😊
A jeste se raspisale pa 4 dana cu citat.Sto se tice nasih imena ako je decko biti ce Sebastijan a ako je curica onda Amadea 😊😇
Ja sam sada 12 + 4 i zanima me dali se kojoj desilo da su joj mucnine prestale pa se nakon nekog vremena vratile? Jucer mi je opet pocelo biti muka pa me mucnina probudila u 4 ujutro i evo sad sam malo jela i opet mi nije skroz dobro😨
Taman sam pomislila da je gotovo s tim😂😐
Koliko vidim mi jos jedini nismo pricali o imenima...dogovorili smo se da cemo se odluciti kada saznamo spol.Mi kao za sve imamo vremena, sve mam je jos rano😂😂
Redfox cestitam na deckicu💙
Drage moje trudnice, opet ja upadam tu ali moram sta cu. 😂
Cini mi se da je neka od vas pisala da joj je otkriven cin 3. Meni je maloprije gin javila da su i meni nasli. Sutra moram na briseve pa ce mi dat upitnicu za neku pregled i onda najvjerojatnije operacija. Pa molim curu s istom situacijom ako moze ista vise napisati. Strah me guglat da ne procitam svasta. 🤨
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Red Fox Čestitaaaam 😍😍😍
Eleonore Meni je tako bilo, mislila sam da su prošle, ali su se za par dana opet vratile, pa opet prošle i tako par puta, a sad su valjda definitivno prošle 😀 I još nešto sam ti prije htjela odgovoriti, ali sam zaboravila, mislim da si ti to pisala, da ti se piški, a onda dođeš na wc i ništa. I meni se to dešava, baš onako trčim u wc, kad ono ni da krene. A ovih dana me boli stomak po dnu i kad piškim neki mi je pritisak, pa razmišljam uraditi urinokulturu, možda je upala mjehura
Red FoxČestitaaaam 😍😍😍
EleonoreMeni je tako bilo, mislila sam da su prošle, ali su se za par dana opet vratile, pa opet prošle i tako par puta, a sad su valjda definitivno prošle 😀 I još nešto sam ti prije htjela odgovoriti, ali sam zaboravila, mislim da si ti to pisala, da ti se piški, a onda dođeš na wc i ništa. I meni se to dešava, baš onako trčim u wc, kad ono ni da krene. A ovih dana me boli stomak po dnu i kad piškim neki mi je pritisak, pa razmišljam uraditi urinokulturu, možda je upala mjehura
Onda sam se krivo nadala😂😂
Pa mislim da su tebi definitivno prosle mucnine a ja s njima imam jos nedovrsenih posla 😂
Budem ja pitala na pregledu ginekologicu za tu laznu uzbunu da mi se piski.Malo me jedino muci to sto me znalo onako bockat u doljnjem dijelu trbuha ali mislim da je to normalno s obzirom da sve mame pisu da su to imale i da je i normalno zapravo dok ne krvaris i nemas grceve.
Hvala ti na odgovoru😇😇😇
Ugodan ostatak trudnoce🎈🎈🎈🎈❤
Drage moje trudnice, opet ja upadam tu ali moram sta cu. 😂
Cini mi se da je neka od vas pisala da joj je otkriven cin 3. Meni je maloprije gin javila da su i meni nasli. Sutra moram na briseve pa ce mi dat upitnicu za neku pregled i onda najvjerojatnije operacija. Pa molim curu s istom situacijom ako moze ista vise napisati. Strah me guglat da ne procitam svasta. 🤨
Raštika ja sam buduća mama sa tom dijagnozom.
NE MOJ DA SE PLAŠIS, to je prvo i osnovno. Ako si pušač svajetujem ti da odmah ostaviš cigarete, jer su mene dovele do stanja u kojem sada jesam, odnosno do napredovanja dijagnoze.
Cin 3 je "odlična" dijagnoza, tim bolje ako si obavila i kolposkopiju i biopsiju i potvrdila dijagnozu.
Ako si samo na papa testu savjetujem I ova 2 pregleda da vidis da li je cin3 tačno .
U slučaju da se potvrdi cin 3 navela sam vec da je to ok , jer od cina 3 do CIS (carcinom in situ) je duzi put , a od CIS dijagnoze do nečega akutnog malo kraci ali isto tako ne postaje invazivno preko noći.
Ako budes trebala operaciju NE BRINI SE, vrlo je uspješna i u 90% slučajeva ako se otkrije ovako rano zavrsi izljecenjem naravno, uz veci rizik vracanja ali uz redovne kontole nebi trebala da imas problme! Odlično je i to što si saznala za dijagnozu prije trudnoće, tako da ćeš kada zatrudnis imati miran period psihicki bar što se toga tiče. Isto tako ako nisi imala krvarenja mimo menstruacije, nakon odnosa, bol tokom odnosa nije ništa inavazivno. Radi na jacanju imuniteta sada. Ako te jos bilo šta zanima, a ja mogu da ti prenesem što sam ja dobila info od svojih ljekara, vrlo rado ću ti pomoći.
Ja stigla sa pregleda, sve je super, malac je težak 425g :)
I isto tako bila u Lidlu, kupila si dva para tajci i malcu kapice i podbratke, kad većinu robice mi imamo, a vjerujem da budemo i dobili dosta toga za sipanje/babinje :)
A za imena, kod nas se još ništa ne zna hahaha, vjerujem da ćemo to sada kad odemo na more mozgati :)
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Evo i mene,sve je u najboljem redu curka ima 260g i 20cm je duga,i eto danas na svoj dan sam ju osjetila,kao da zna da je danas mami rockas,presretna,stalno me udara 😂😂😘❤️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji