Lavica ,hvala ti . Meni se sviđa Surf model , bas su mi divna ,Ali morala bi ih svakako doći vidjeti ,jer me zanima koliko su visoka . Iz tog razloga mi je Stokke u prednosti jer smo i muž i ja visoki pa nam dosta kolica ne odgovara . Vidjela sam da je prošle godine na sajmu Fun baby imao neki popust , ali ne znam je li se odnosio i na Silver Cross .
Sto se tiče imena ,meni se za curice favoriti Iris ili Noemi a za dečke Izak ili Šimun ,ali sigurno ćemo na kraju odabrati neko deseto 🤣
Dalindas, čitala sam recenzije za Sutra,obrati pozornost košara ispod za stvari je jako nabita ispod košare za bebu pa je teško stavljati u nju. E sad ako ti to nije bitno ok. Ne znam za Surf ali na Wave se adapteri mogu nize i visoko na konstrukciju postaviti (okretati) pa ti je blize gore beba (a rucka ide u tri visine,teleskopska). Mislim da je imao Fun Baby popust 10 ili 15% na silver cross
Jutro djevojke!
Nije me bilo par dana, a bome vidim da ste aktivnije nego ikad prije!
Nadam se da smo svi dobro, da su bebice još bolje, sretno svima na pregledima danas!
Ja idem u utorak, ne mogu dočekati taj 'veliki uzv.
Vidim da pišete o imenima…. mi se još nismo sto posto dogovorili, ali za sada Tara vodi!
Svakako će curka imati kratko ime :)
P.s. od kolegice mala se zove NEA, toliko mi je fora i neobično to ime, ali mm ne da.. Kaže to je bezveze :(
Jutro Ena, izvini jesi li ti pisala prije par tjedana da si ostala bez posla i da si zabrinuta malo za dalje. Pokušavam da nadje o kojoj curi se radi pa ako si ti u pitanju zamolila bih te da mi se javis na email:majamaja539@gmail.com
Lorija super! Znaci ti navecer uzmes? Bas si razmisljam u koje doba dana da pijem i dal svaki dan ili samo po potrebi kad osjetim…
Ja sam uzela samo muzevo prezime, nisam si htjela komplicirat
Svaku vecer, predkraj trudnoce par tjedana prestati.
Cini mi se da si uzela od 300, ja bi preporucila kad ga popijes da kupis jaci. Ipak si trudnica. 😁 i bebac takodjer ima velike koristi od toga kao i ti 😊
Joj ja sam se oko imena premisljala 10 puta šta mi se danas svidja sutra ne i obrnuto .🙈 muž je još gori on nema predstavu nikakvu. Osim što nam se oboma sviđalo Rocco ali je on saznao da je to svetac zaštitnik oboljelih od kuge, i sada mu se ne svidja.🙄
Za djevojčice je meni ljepo Dea , Nika, Demi, Tia, Morena...
Lavice čini mi se ta tvoja kolica koja si šerala mislim da imaju na amazonu duplo jeftinija. Pa eto savjet da škicnete i tamo.
Nisam imala loša iskustva sa njima , šta bi poručila došlo bi takvo.
Mi smo se u slučaju curice složili s imenom Lea ali ime za dečka.... to je nemoguća misija...muž na svaki prijedlog frkće nosom (a svog favorita nema xD)
Joj ja sam se oko imena premisljala 10 puta šta mi se danas svidja sutra ne i obrnuto .🙈 muž je još gori on nema predstavu nikakvu. Osim što nam se oboma sviđalo Rocco ali je on saznao da je to svetac zaštitnik oboljelih od kuge, i sada mu se ne svidja.🙄
Za djevojčice je meni ljepo Dea , Nika, Demi, Tia, Morena…
Lavice čini mi se ta tvoja kolica koja si šerala mislim da imaju na amazonu duplo jeftinija. Pa eto savjet da škicnete i tamo.
Nisam imala loša iskustva sa njima , šta bi poručila došlo bi takvo.
Uh kamo sreće Goga da ih ima na Amazonu i to upola jeftinije,ali nema šanse. Nema kutka interneta koji nisam pretražila kad sam ih uzimala. Imaju samo suncobran,A on košta kolko sam ga platila preko neta. Plus Amazon ne dostavlja za HR😔
Evoo me 😂 ziva i sita
aa za imena za curicu je bilo Gabriela ili Morena
al kako cekamo deckica onda je ostalo na prvom izboru
Duje Jakov 💙
Ja sam dva puta bila danas u Lidlu. Prvi puta uzela sebi dvije majice, a curki tri komada haljina veličine 62-68 kao 4-6mjeseci. Računam si kako su Lidlovi brojevi malo veći i to bi bilo negdje za nositi u 7. mjesecu. Međutim kad sam došla doma i sve otvorila, haljine su mi se činile dosta male, predivne su, ali su onako platnene, a ne rastezljive. Majice za mene su tako uske pogotovo na rukama da su bile grozne. Onda sam ih lijepo išla vratiti, a haljinice zamijeniti za veće. Tetra pelene su im fenomenalne, mekane i dosta velike. Kad imaju onu Disney kolekciju, one su puno tanje i grublje. Pratila sam dvije trudnice ispred sebe 10 do 8 kad smo stajali vani prije otvorenja i mislim si ko neka vidovnjakinja:one idu prvo po tajice. I pogodila sam. Srećom da sam ih ja još prošli puta kupila, crne i tamno plave jer odmah su sve razgrabili i čujem kako žene telefoniraju da više nema ni jednog broja. Kupila sam sve planirano i baš sam zadovoljna. E da, i gotove lazanje pa samo stavim peći za ručak i uz to neku salatu. Još sam otišla na Transfuziju izvaditi krv za kvnu grupu. Bila sam jedina i odmah gotova.
Sortiraj odgovore
Najstariji