ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    18. Srpanj 2019. 15:11

Wiii koje super vijesti!!!
    Cestitke svima!!! I na deckicu, i na urednim pregledima i na prvim javljanjima odnosno cestitanju rockasa mami iz busice 😍😍😍 predivno!!
    Sad kad ste na okupu dajte mi svoje nove  termine 😂😂😂 da vas ne hvatam po forumu.
    Sto se tice termina za porod,koliko me sjecanje sluzi Livia je ponudila ako netko hoce da preuzme sa vodi jer ona nije bas u zadnje vrijeme aktivna na forumu. Pa cure ako imate volju, izvolite 😁
    Rastika moja u tebi 100 srca, brz oporavak ti zelim 🌸

lorija
    18. Srpanj 2019. 15:12

Joj i da naravno. Sretan rodjendan i od mene 😍😘🎁🎊🎉 vjerujem da je najposebniji!

Lavica27
    18. Srpanj 2019. 15:12

iva4

Cure meni se ovo toliko svida a neznam koliko je isplativo??? To se koristi samo dok bebac ne stane na noge??

Iva o tom smo neki dan pričala,ja imam takav krevetic (tj No Ona,na tu foru), ovo na slici je mislim Stokke. Kupuje se svaki odvojeno i ovaj najmanji dodje cca kao cijeli Noona ako se ne varam...

Leptiric0 sretna rockalicaaaa😍 Prekrasan dar!

Raštika
    18. Srpanj 2019. 15:23

Gogaa_V

Raštika

Drage moje trudnice, opet ja upadam tu ali moram sta cu. 😂
    Cini mi se da je neka od vas pisala da joj je otkriven cin 3. Meni je maloprije gin javila da su i meni nasli. Sutra moram na briseve pa ce mi dat upitnicu za neku pregled i onda najvjerojatnije operacija. Pa molim curu s istom situacijom ako moze ista vise napisati. Strah me guglat da ne procitam svasta. 🤨
    Raštika ja sam buduća mama sa tom dijagnozom.
    NE MOJ DA SE PLAŠIS, to je prvo i osnovno. Ako si pušač svajetujem ti da odmah ostaviš cigarete, jer su mene dovele do stanja u kojem sada jesam, odnosno do napredovanja dijagnoze.
    Cin 3 je "odlična" dijagnoza, tim bolje ako si obavila i kolposkopiju i biopsiju i potvrdila dijagnozu.
    Ako si samo na papa testu savjetujem I ova 2 pregleda da vidis da li je cin3 tačno .
    U slučaju da se potvrdi cin 3 navela sam vec da je to ok , jer od cina 3 do CIS (carcinom in situ) je duzi put , a od CIS dijagnoze do nečega akutnog malo kraci ali isto tako ne postaje invazivno preko noći.
    Ako budes trebala operaciju NE BRINI SE, vrlo je uspješna i u 90% slučajeva ako se otkrije ovako rano zavrsi izljecenjem naravno, uz veci rizik vracanja ali uz redovne kontole nebi trebala da imas problme! Odlično je i to što si saznala za dijagnozu prije trudnoće, tako da ćeš kada zatrudnis imati miran period psihicki bar što se toga tiče. Isto tako ako nisi imala krvarenja mimo menstruacije, nakon odnosa, bol tokom odnosa nije ništa inavazivno. Radi na jacanju imuniteta sada. Ako te jos bilo šta zanima, a ja mogu da ti prenesem što sam ja dobila info od svojih ljekara, vrlo rado ću ti pomoći.

Gogaa, hvala ti puno stvarno!
    Pušač sam ali slabi, ono par cigara dnevno ali ostavljam se i toga! Sutra će mi dati gin uputnicu za kolposkopiju. Nisam ju uspjela pohvatat sve prek telefona od šoka ali spomenula je nešto na k... Za sad je samo papa test obavljen.
    A ja sam taman oko tog zadnjeg papa testa počela pit matičnu mliječ ujutro, ima sad već mjesec dana. Nadam se da je nešto pomogla u međuvremenu. U zadnjih točno godinu dana prošla sam i s tatom i mamom tumore, s mamom baš tešku situaciju i sad me to sve tako izbacilo iz takta jer sam mislila da smo više završili sa bolnicama i boleštinama. Al šta ćeš..
    Krvarenja nisam imala, a bolove...ne znam. Misliim da nisam ali ne mogu sad više ništa sa sigurnošću reći.
    Ako se ičega sjetiš još slobodno mi tipkaj, možeš i privatno. Hvala ti stvarno!

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    18. Srpanj 2019. 15:25

Hvala vam žene moje! Drž'te se! Curama koje imaju termin 11.01.... tad je meni rođendan. Sretno vam s pregledima. Bit će sve u redu!

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Gogaa_V
    18. Srpanj 2019. 15:31

Čestitke curama  na urednim  pregledima!🤗 
    Fox čestitke  na dečkiću.💙🎊
    Leptirice sretan  ti rodjendan! Želim ti sve najljepse!🎂🎉

deewillow
    18. Srpanj 2019. 15:35

Raštika

Gogaa_V

Raštika

Cini mi se da je neka od vas pisala da joj je otkriven cin 3. Meni je maloprije gin javila da su i meni nasli. Sutra moram na briseve pa ce mi dat upitnicu za neku pregled i onda najvjerojatnije operacija. Pa molim curu s istom situacijom ako moze ista vise napisati. Strah me guglat da ne procitam svasta. 🤨
    NE MOJ DA SE PLAŠIS, to je prvo i osnovno. Ako si pušač svajetujem ti da odmah ostaviš cigarete, jer su mene dovele do stanja u kojem sada jesam, odnosno do napredovanja dijagnoze.
    Cin 3 je "odlična" dijagnoza, tim bolje ako si obavila i kolposkopiju i biopsiju i potvrdila dijagnozu.
    Ako si samo na papa testu savjetujem I ova 2 pregleda da vidis da li je cin3 tačno .
    U slučaju da se potvrdi cin 3 navela sam vec da je to ok , jer od cina 3 do CIS (carcinom in situ) je duzi put , a od CIS dijagnoze do nečega akutnog malo kraci ali isto tako ne postaje invazivno preko noći.
    Ako budes trebala operaciju NE BRINI SE, vrlo je uspješna i u 90% slučajeva ako se otkrije ovako rano zavrsi izljecenjem naravno, uz veci rizik vracanja ali uz redovne kontole nebi trebala da imas problme! Odlično je i to što si saznala za dijagnozu prije trudnoće, tako da ćeš kada zatrudnis imati miran period psihicki bar što se toga tiče. Isto tako ako nisi imala krvarenja mimo menstruacije, nakon odnosa, bol tokom odnosa nije ništa inavazivno. Radi na jacanju imuniteta sada. Ako te jos bilo šta zanima, a ja mogu da ti prenesem što sam ja dobila info od svojih ljekara, vrlo rado 

Ako se ičega sjetiš još slobodno mi tipkaj, možeš i privatno…

Rastika , zao mi je, ali slazem se s Gogom, mislim da tvoja nije strasna dijagnoza 🙏✌ Imam jedno pitanje vezano uz tvoj citirani post: kako se moze tipkati na forumu privatno? Ja sam mislila da se to ne moze...

Vanessa.
    18. Srpanj 2019. 15:37

Sretan rođendan leptirico! I čestitke teti gatalici  RedFox na dečkiću :)
    Mi krevetić uzimamo sljedeći mjesec iz ikee, najosnovniji smo našli za 400 kn i 200 kn madrac. I ja bi rado ko i taj iva ali puno pjeva nažalost, a brzo prerastu :/
    ali ćemo si zato napraviti koljevku drvenu da imamo za u dnevni jer se inače i bavimo izradom namještaja ja i muž i to jedva čekam da se toga prihvatimo pa da vam pokažem :)
    Lorija ja imam novi pregled 13.8. 

Raštika
    18. Srpanj 2019. 15:42

deewillow

Raštika

Gogaa_V

Raštika

Ako budes trebala operaciju NE BRINI SE, vrlo je uspješna i u 90% slučajeva ako se otkrije ovako rano zavrsi izljecenjem naravno, uz veci rizik vracanja ali uz redovne kontole nebi trebala da imas problme! Odlično je i to što si saznala za dijagnozu prije trudnoće, tako da ćeš kada zatrudnis imati miran period psihicki bar što se toga tiče. Isto tako ako nisi imala krvarenja mimo menstruacije, nakon odnosa, bol tokom odnosa nije ništa inavazivno. Radi na jacanju imuniteta sada. Ako te jos bilo šta zanima, a ja mogu da ti prenesem što sam ja dobila info od svojih ljekara, vrlo rado

Ako se ičega sjetiš još slobodno mi tipkaj, možeš i privatno…
    Rastika , zao mi je, ali slazem se s Gogom, mislim da tvoja nije strasna dijagnoza 🙏✌ Imam jedno pitanje vezano uz tvoj citirani post: kako se moze tipkati na forumu privatno? Ja sam mislila da se to ne moze…

I ja sam takvog stava. Misli pozitivno pa kako bude na kraju.
    Privatno... mislila sam na poruku u inbox. Čini mi se da se to može jer znam kad sam se logirala prvi put na forum dobila sam od njih u inbox poruku dobrodošlice. Pokušavala sam jednom preko moba poslat poruku jednoj curi ali nisam uspjela. Al moj mob treba ažurirati tako da nije potpuno u svojoj funkciji.

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Lala27
    18. Srpanj 2019. 15:43

Raštika Žao mi je zbog te dijagnoze, ali vjerujem da će sve biti u redu. Koliko sam skontala boriš se i sa mpo, a to znači da si veliki borac, još eto i to što si prošla sa roditeljima. Srce veliko za tebe i puno sreće. Goga ti je tako fino objasnila, samo bez straha 

Flower Čestitam 😄

Leptiric Čestitam i srećan rođendan 😍

Lorija Ja bih rado vodila tabelu sa terminima, volim takve stvari, ali sve ulazim preko telefona i ne znam kako bih to kopirala i nalijepila sa novim terminima. Probala sam kopirati komentar, ali ne ide 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.