Evo ga mustra, ne zamjeri 😉 divim se sama sebi kako ikako stignem u masi vasih poruka 😂😂😂
S teme na temu, bas mi je gust citati. Bas sam se navukla na forum 😀
Hvala! I hvala što nam to vodiš..ja se toliko veselim kad gledam kako nam se datumi pomičuA čini mi se da će nam 25.7. biti udarni dan!
Ma kakva zahvala, povuci to 😂 i ja uzivam u tome kad vidim kako se pomicu datumi. 😁
Oo ne spominji mi 25.7.tad mi je prvi vaginalni i malo detaljniji pregled,misleci na muza rekla sam da mi odgovara poslijepodne,a on nije sad siguran da ce moci taj dan 😤
Evo curke i mene iz nabavke. Morala sma svojoj knjigovodji ici priopciti da dam trudna pa da smisli nacin za slucaj da moram na komplilacije tko postoje odgovorna osoba. Nisam se nadala da ce zena plakat i veselit se ko da mi je rodjena mama. Uglavnom rijesila Lidl nadobudno dosla u 8, a nas radi od 7. Kokos zaboravila da je sezona. Al sva sreca pa sam bila najvisa trudnica sa naduzim rukama na toj kosari. 😁😁😁😁 Fino preko svih njih uzela sto naumila, a ove ispred mene gledale me ko da sam zlica. A sto cu im ja sto petljaju i ne znaju dal bi plavu ili prigastu maju. I naravno pao buuurek zvan brokula, a brokuli sam zaobisla u luku ahaha. Nista muzu nije ostalo. Sve sam smazala sad se zderem jer nisam trebala al ostata dana povrće zeleno nema vise UH danas.
Za imena ja sam od djetinjstva govorila da mi se sin bude zvao Petar, muz je odmah pristao, a za zensko ime se dvoumimo izmedju Lucija i Magdalena. E sad kako vi stojie s prezimenima? Ja imam svoje i muzevo, i nekako smo razgovarali da bi i dijete imalo oba kao ja. Muz je na svadbi panirao uzet i moje da i on ima oba, al ga maticar neki muski sprdao na zapisniku toliko da je covjek odustao sad kao mu malo zao jer bi beba i ja imali isto, a on ne ili obrnuto. Al ja ne popustam beba ce imat oba, jer je meni moje jako vazno, a i s muzevim se svi sprdaju jer je smjesno, moje je konkretno kako bi on rekao. Angie di si imenjakinjo. Znas kako kazu Ana ko g* ahhaha, al nema u svijetu covjeka koji ga ne zna!
Ajme kolko ste se raspisale!!! Nisam stigla na forumod jucer popodne i imam sta citat cijeli dan danas
Ja se upravo vratila iz Lidla i naravno da nema nista osim praznih kutija
sve je razgrabljeno. Cak sam pitala dal misle dopunjavat al kazu da ne, da je sve otislo odma.
A nista, iduca ponuda u lidlu za trudnice i bebe sam sa sendvicem u 6 ujutro ispred
Mi jos nemamo nikakvo ime al sam ja uvjetovala da nesmije imat R jer sto ako dijete nece moc rec R
Mm kaze da sam luda
Isla sam si kupit i magnezij jer sam pocela osjecat stezanja u trbuhu i grceve u nogama pa du mi dali od biolectre magnezij direkt 300 mg onaj u vrecicama, nadam se da ce pomoc.
Mikio taj ti je najbolji. S njim neces imati problema.
Govorim iz iskustva,bar ja nisam osjetila nikakav grc s njim. Svaku vecer prije spavanja, istresem prasak u u usta i idem leci 😁 pustim da se sam rasporedi.
Morat cu i ja vec kupiti ovaj tjedan,osjecam grc ponekad u listu.
Grizli sigurna sam da ce se javiti jos koja imenjakinja 😂
Neka si se makar ti nakupovala u Lidlu 💪
Nase prezime je jedno, ja uzela muzevo, i ima slovo R al zato nitko u imenu nema slovo R. Prezime je malo neobicno, slovensko pa smo zato i birali jednostavnija kraca imena. ☺️
Ajme kolko ste se raspisale!!! Nisam stigla na forumod jucer popodne i imam sta citat cijeli dan danas
Ja se upravo vratila iz Lidla i naravno da nema nista osim praznih kutija
sve je razgrabljeno. Cak sam pitala dal misle dopunjavat al kazu da ne, da je sve otislo odma.
A nista, iduca ponuda u lidlu za trudnice i bebe sam sa sendvicem u 6 ujutro ispred
Mi jos nemamo nikakvo ime al sam ja uvjetovala da nesmije imat R jer sto ako dijete nece moc rec R
Mm kaze da sam luda
Isla sam si kupit i magnezij jer sam pocela osjecat stezanja u trbuhu i grceve u nogama pa du mi dali od biolectre magnezij direkt 300 mg onaj u vrecicama, nadam se da ce pomoc.
Moja sestricina nezna reci R a kcer joj se zove Ramona..bas sam ju zezala kak misliš ju naučit kak se zove a kazes Vamona hahah...mislim mi smo si jako dobre pa se zezamo...sva sreća tata zna reci R...a opet simpatično zvuci Vamona kak ona kaze...
Ja sam uzela dvije posteljine iz Lidla, oni bež i plavu... Vise bi mi plavo islo i na curicu nego rozo u slucaju da je decko hahah
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Prezime svi imamo muzevo. Zbog moje karijere kao svi su ocekivali da cu ostavit i svoje jer vecina mojih kolegica je tako ali nije dolazilo u obzir. Svi tatino i to je to.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Meni su bas jaka imena koja imaju r u sebi.nekako su mi mocna
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Grizli da ti nije prezime muzevo grizli hehe
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Imena... jao... mi smo se dogovotili, ako bude sin- ja biram ime, a za tatinu princezu ce tata birati. Ja sam svoje izabrala, a tata ima spisak od 5 najdrazih pa ce se morati odluciti.
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji