I ja sam takvog stava. Misli pozitivno pa kako bude na kraju.
Privatno… mislila sam na poruku u inbox. Čini mi se da se to može jer znam kad sam se logirala prvi put na forum dobila sam od njih u inbox poruku dobrodošlice. Pokušavala sam jednom preko moba poslat poruku jednoj curi ali nisam uspjela. Al moj mob treba ažurirati tako da nije potpuno u svojoj funkciji.
Ajme Rastika hvala ti, ali ja nista ne razumijem sto si napisala 🙈🙈 nema veze, hvala ti 😊☺️
Oprosti ako ste pricale… moguce da sam procitala ali nisam skuzila jer se ne razumijem u sva ta imena marke itd a nisam ni guglala😕 sad cu ga ic proucit jer mi je bas sladak a za pocetak dok ne sredimo kucu do kraja taman je i velicine ne zauzima puno mjesta mi se cini
Iva provjeri samo jer ako se sjecam netko je i napisao da je beba vec sa 3 mj prerasla tu najmanju koljevku pa je morala prosiriti na iducu velicinu.
Ja sam isto snimila taj noona jer je bas mala prakticna ta koljevka i mobilna na kotacice a sad si razmisljam dal uopce kad brzo prerastu…
Raštika Nema na čemu! Ja kada sam saznala za svoju dijagnozu poslije prvotnog šoka bilo je hvala Bogu da je meni da nije nekome mom bližnjem i dragom. Imam osjećaj i znam da se ja mogu izboriti sa svim, a za moje meni drage nisam baš sigurna. Ne paniči, i gledaj da se ostaviš i to malo cigareta koje konzumiras.
Javi mi obavezno iduće rezultate i samo vjeruj da će biti sve ok. Pozitivno razmišljanje i vjera u sebe su pola posla. Da ne ometamo I ne zamaramo cure ovde mozes se javiti na email pa se možemo i tamo čuti (majamaja539@gmail.com)
Zalijepila sam screenshot kojeg sam si spremila o "rastezljivim" kinderbetima. Mislim da je Lavicin
Oprosti ako ste pricale… moguce da sam procitala ali nisam skuzila jer se ne razumijem u sva ta imena marke itd a nisam ni guglala😕 sad cu ga ic proucit jer mi je bas sladak a za pocetak dok ne sredimo kucu do kraja taman je i velicine ne zauzima puno mjesta mi se cini
Iva provjeri samo jer ako se sjecam netko je i napisao da je beba vec sa 3 mj prerasla tu najmanju koljevku pa je morala prosiriti na iducu velicinu.
Ja sam isto snimila taj noona jer je bas mala prakticna ta koljevka i mobilna na kotacice a sad si razmisljam dal uopce kad brzo prerastu…
Ja sam pričala😁 A gle moja se rostiljala vamo tamo pa se udarala o stranice,ali po dužini naravno nije prerasla (80cm),čula sam od druge cure da je njen bio 6mj u najmanjem dijelu,al zato proširiš na veću veličinu i problem riješen..
PREGLEDI
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
24.7.- moki88
25.7.- Nasty
25.7. - lorija
25.7.- iva4
25.7.- Nova19
25.7.- Mom2911
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
30.7.- Eleonoré
31.7.- Simbalija
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Evo Lavica vodeca za sljedeci tjedan 😛😂
Lala27 laksi nacin ti je da odes na citiranje, preuredis tu poruku te izadjes iz sjene i klik na Posalji.
Evo probaj sad ovu moju 😉
Leptirico čestitke na deckicu i sretan ti ročkas od srca!!!
Cure čestitam na urednim pregledima 🎉
Meni vrijeme tako sporo ide šta se toga tiče! Nikako dočekati taj 25/7 🙃🤗
Evo Lavica vodeca za sljedeci tjedan 😛😂
Lala27 laksi nacin ti je da odes na citiranje, preuredis tu poruku te izadjes iz sjene i klik na Posalji.
Evo probaj sad ovu moju 😉
Baš gledam! Omg,već je došao red na mene,a tek mi je U 14h pregled!
Sortiraj odgovore
Najstariji