ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deewillow
    18. Srpanj 2019. 15:45

I ja sam takvog stava. Misli pozitivno pa kako bude na kraju.

Privatno… mislila sam na poruku u inbox. Čini mi se da se to može jer znam kad sam se logirala prvi put na forum dobila sam od njih u inbox poruku dobrodošlice. Pokušavala sam jednom preko moba poslat poruku jednoj curi ali nisam uspjela. Al moj mob treba ažurirati tako da nije potpuno u svojoj funkciji.

Ajme Rastika hvala ti, ali ja nista ne razumijem sto si napisala 🙈🙈 nema veze, hvala ti 😊☺️

deewillow
    18. Srpanj 2019. 15:46

miki0

iva4

Oprosti ako ste pricale… moguce da sam procitala ali nisam skuzila jer se ne razumijem u sva ta imena marke itd a nisam ni guglala😕 sad cu ga ic proucit jer mi je bas sladak a za pocetak dok ne sredimo kucu do kraja taman je i velicine ne zauzima puno mjesta mi se cini

Iva provjeri samo jer ako se sjecam netko je i napisao da je beba vec sa 3 mj prerasla tu najmanju koljevku pa je morala prosiriti na iducu velicinu.
    Ja sam isto snimila taj noona jer je bas mala prakticna ta koljevka i mobilna na kotacice a sad si razmisljam dal uopce kad brzo prerastu…

Gogaa_V
    18. Srpanj 2019. 15:46

Raštika Nema na čemu! Ja kada sam saznala  za svoju  dijagnozu poslije prvotnog šoka bilo je hvala Bogu  da je meni  da nije nekome mom bližnjem i dragom. Imam osjećaj i znam da se ja mogu  izboriti sa svim, a za moje meni drage nisam  baš sigurna. Ne paniči,  i gledaj  da se ostaviš i to malo cigareta  koje konzumiras. 

Javi  mi obavezno iduće rezultate i samo vjeruj da će biti  sve ok.  Pozitivno  razmišljanje i vjera  u sebe  su pola posla. Da ne ometamo I ne zamaramo cure  ovde mozes  se javiti  na email pa se možemo  i tamo  čuti (majamaja539@gmail.com)

deewillow
    18. Srpanj 2019. 15:47

Zalijepila sam screenshot kojeg sam si spremila o "rastezljivim" kinderbetima. Mislim da je Lavicin

Lavica27
    18. Srpanj 2019. 15:47

miki0

iva4

Oprosti ako ste pricale… moguce da sam procitala ali nisam skuzila jer se ne razumijem u sva ta imena marke itd a nisam ni guglala😕 sad cu ga ic proucit jer mi je bas sladak a za pocetak dok ne sredimo kucu do kraja taman je i velicine ne zauzima puno mjesta mi se cini

Iva provjeri samo jer ako se sjecam netko je i napisao da je beba vec sa 3 mj prerasla tu najmanju koljevku pa je morala prosiriti na iducu velicinu.
    Ja sam isto snimila taj noona jer je bas mala prakticna ta koljevka i mobilna na kotacice a sad si razmisljam dal uopce kad brzo prerastu…

Ja sam pričala😁 A gle moja se rostiljala vamo tamo pa se udarala o stranice,ali po dužini naravno nije prerasla (80cm),čula sam od druge cure da je njen bio 6mj u najmanjem dijelu,al zato proširiš na veću veličinu i problem riješen.. 

lorija
    18. Srpanj 2019. 15:49

PREGLEDI

22.7.- Lavica27
    22.7.- samojed
    22.7.- Tockica37
    23.7.- ena10
    23.7.- Jaivanpa
    23.7.- Angelly
    24.7.- njurko
    24.7.- moki88
    25.7.- Nasty
    25.7. - lorija
    25.7.- iva4
    25.7.- Nova19
    25.7.- Mom2911
    26.7.- Chappie
    29.7.- Reserved123
    29.7.- Mangomum
    29.7.- Katarina1990
    30.7.- Eleonoré
    31.7.- Simbalija
    01.8.- Juno
    02.8.- May4
    02.8.- DeeSB
    06.8.- Omerta
    07.8.- sofio9
    07.8.- valentina
    07.8.- C1M4
    08.8.- TinchiSk
    08.8.- Red Fox
    09.8.- MaRe
    09.8.- Stelle123
    12.8.- mikio
    13.8.- tonkica1
    13.8.- Anna
    13.8.- Vanessa.
    19.8.- mustra
    20.8.- Lala27
    20.8.- Grizli
    20.8.- MaybeBaby
    23.8.- Angie1205
    27.8.- annika
    28.8.- Gogga_V
    29.8.- petra31

lorija
    18. Srpanj 2019. 15:52

Evo Lavica vodeca za sljedeci tjedan 😛😂 
    Lala27 laksi nacin ti je da odes na citiranje, preuredis tu poruku te izadjes iz sjene i klik na Posalji.
    Evo probaj sad ovu moju 😉 

Nova19
    18. Srpanj 2019. 15:56

Leptirico čestitke na deckicu i sretan ti ročkas od srca!!!
    Cure čestitam na urednim pregledima 🎉
    Meni vrijeme tako sporo ide šta se toga tiče! Nikako dočekati taj 25/7 🙃🤗

• leptiric00
    18. Srpanj 2019. 15:56

Hvala cure od ❤️,moj sljedeci termin je 16.8 :) 

Lavica27
    18. Srpanj 2019. 16:00

lorija

Evo Lavica vodeca za sljedeci tjedan 😛😂
    Lala27 laksi nacin ti je da odes na citiranje, preuredis tu poruku te izadjes iz sjene i klik na Posalji.
    Evo probaj sad ovu moju 😉

Baš gledam! Omg,već je došao red na mene,a tek mi je U 14h pregled!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.