Ja sam svoga samo jednom poslala u shopping i to sam mu na papir napisala šta da kupi i u zagradi objasnila točno koji proizvod npr. mahune,žute,fresco; nije mi sve stalo na jednu stranu pa sam s druge strane napisala otprilike 5 proizvoda. Kad sam došla s posla vidjela sam da je kupio samo ovo s druge strane a prednju nije ni vidio i još me uvjeravao kako nisam ništa više napisala. Toliko smo se posvađali oko toga da sam otišla do kontejnera po vreću za smeće, našla onaj papirić i bacila mu u glavu hahahhahah Otad ga više ne šaljem u neki veći shopping
Jutro cure..znači takva gužva u lidlu?!..ja ću ić tek popodne poslije posla i nadam se da ću ipak naći neke M veličine..i dalje ću pogledati što ima, ali znam sebe, vjerojatno neću ništa kupiti...ja ću sve na jesen, pogotovo robicu.. imamo u obitelji puno malih beba trenutno pa se nadam da ću dobit neke stvari, ako tim bebama više ne budu trebalee...inače sam tip koji je odličan u odgađanju stvari, a kako se ne kužim u kolica i sl. odgađanje je sigurno! Mi ime imamo, bit će Katja! Lorija, bila sam na popisu za preglede i sad nestala - me dodaš plizz? 19.8. Cure koje idu danas - sretno! i javitee
Lavica ,hvala ti . Meni se sviđa Surf model , bas su mi divna ,Ali morala bi ih svakako doći vidjeti ,jer me zanima koliko su visoka . Iz tog razloga mi je Stokke u prednosti jer smo i muž i ja visoki pa nam dosta kolica ne odgovara . Vidjela sam da je prošle godine na sajmu Fun baby imao neki popust , ali ne znam je li se odnosio i na Silver Cross .
Sto se tiče imena ,meni se za curice favoriti Iris ili Noemi a za dečke Izak ili Šimun ,ali sigurno ćemo na kraju odabrati neko deseto 🤣
Hej curke... citam vas svakodnevno, samo ne pisem... jako je lijepo vidjeti toliko slikica!:) ja jedva cekam taj 24.7. da i ja vidim svoju bebicu i mozda uspijem javiti jel curica ili decko!:)
Vidim da je krenula kupovina... https://www.reserved.com/hr/hr/sale2-hr/kids-girl/baby-girl
Stisnula sam za curice, al ima i za deckice, gledajte... popusti do 70% na svu robicu....
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Mrgud, zao mi je, ali glavno da je sve u redu!
Vidim prica se o imenima, mi smo jos davno (prije trudnoce) odlucili da ce nasa curka biti Mila, mislim da sam vec to i ovdje jednom napisala 🤗
PREGLEDI
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
24.7.- moki88
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- iva4
25.7.- Nova19
25.7.- Mom2911
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
30.7.- Eleonoré
31.7.- Simbalija
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
19.8.- mustra
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Evo ga mustra, ne zamjeri 😉 divim se sama sebi kako ikako stignem u masi vasih poruka 😂😂😂
S teme na temu, bas mi je gust citati. Bas sam se navukla na forum 😀
Evo ga mustra, ne zamjeri 😉 divim se sama sebi kako ikako stignem u masi vasih poruka 😂😂😂
S teme na temu, bas mi je gust citati. Bas sam se navukla na forum 😀
Hvala! I hvala što nam to vodiš..ja se toliko veselim kad gledam kako nam se datumi pomiču A čini mi se da će nam 25.7. biti udarni dan!
Ajme sad po fejsu malo kopala i nasla stranicu tetra pelene…dakle preeeekrasne suuuuu .te narucujem pred porod ziher
Neeee, ja sam ih prije hod i pol narucila kad sam rosila, i sve sam ih bacila! Grozene su, tvrde, dosle su sve podrapane na krajevima, niti za prozore nisu. Ocaj, poslala sam im prigovor i slike kakve su dosle i nisu se udostojili niti odgovorit.
Najbolje ikad koje sam nasla su u bubamare od bambusa, nesto tako mekano u zivotu nisam imala u rukama. Savrsene su.
Sortiraj odgovore
Najstariji