Ajme sad po fejsu malo kopala i nasla stranicu tetra pelene...dakle preeeekrasne suuuuu .te narucujem pred porod ziher
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
I da.. Glorija mi je fora al tak se zval pes davnih dana od frendice
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ne bi trebalo da je do hrane bar kako znam.nista nisam pojrla sto bi moglo lose utjecat, al sam bila dosta na suncupa mislim da je zbog tog
Jao cure vi i do.imena dosli ja nemam nista od imena imam jedno za musko ako bude Ajas ali svima jr bas neobicno pa sad nez a za curku bas nikakvo
Mi smo u 18h na kontroli i ako dr potvrdi da je djecak, bit ce Jakov😀
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Mi smo u 18h na kontroli i ako dr potvrdi da je djecak, bit ce Jakov😀
😍💙
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Mi imamo imena spremna vec dvije godine obzirom da je curica biti ce Lena, a za decka smo isto ko angie htjeli Noa, pa cemo decka planirat sljedece hahah
Kod nas u Puli u Lidlu su stvarno bezobrazni, jer sam dosla tamo u 7.50h, i prva.usla, i skuzila.odma da su oni jos jucer.izvadili sve sto je danas na.akciji za bebe i trudnice jer pola bilo prazno i sve porazbacano. Ali sreca, tajice su pokupovali sve velike, ostale su samo S velicina par komada, odmah ih zgrabila 4, samo mi je zao nije bilo crnih, vec sive i tamno plave ali neka, udobne su 😁i usput sebu par majica,postelninu za krevetic,tetra pelene, babarine i neke podloge za prematanje. Za 400 kuna laksa hahah
Lavice ,kako si zadovoljna sa Silver Cross kolicima ? Ona su mi u užem izboru uz Stokke . Kod nas ih bas nisam viđala i nema ih za kupiti ,tako da bi morala ići u ZG
ali moram pohvaliti muske u Lidlu, znaci na telefonu i pricaju zenama.sta ima, koje.boje koje velicine, ma kraljevi meni moj nebi ni do Lidla znao doc, kamo li ista pronac u onim boxevima haha
Mi smo imena počeli smišljati i prije trudnoće. Curica Elena a dečko je trebao biti Aleksandar al više mi sad na Mihaela vuče 😁
Teško je jer dosta imena su u bližoj obitelji pa da ne duplamo 😕
Lavice ,kako si zadovoljna sa Silver Cross kolicima ? Ona su mi u užem izboru uz Stokke . Kod nas ih bas nisam viđala i nema ih za kupiti ,tako da bi morala ići u ZG
Jako zadovoljna,al teška kao i Stokke.. ja sam svoja uzela 2017. U Sloveniji u Pikolin stolu u Sloveniji i jer sam prvi kupac iz HR sam ih dobila za 1099€, kao sto vidis kod nas u Fun Baby su 10.999kn😳😳😳 Ima s odličan shop u UK, Baby Birds se zove i imaju predobre akcije na Wave. Skupa su generalno al sam dobila odmah zimsku vreću koja za sva kolica košta original 100€(bar). Naknadno sam uzela suncobran,sad bi uzela npr onu Dooky navlaku za sunce. Dobila sam i sve adapter da ih za dvoje odmah mogu koristiti. Posebno sam uzela Maxi cosi pebble AS. Ja nikog nisam u HR vidjela s tim kolicima, samo u Budimpešti kad smo bili dvoje...
Sortiraj odgovore
Najstariji