ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    18. Srpanj 2019. 08:56

Ja volim neobicna i ne cesta imena, mozda zato jer je moje preeepreeecesto i uobicajeno 🥴
    Zato su me cijelo djetinjstvo pa i danas svi zvali Angie tak da u obitelji medju tetama, stricevima i sl sam svima Angie, a jos drazi mi je taj nadimak jer mi ga je dao moj tata ❤️ Volio je pjesmu Angie 

Točkica37

Btw... rekli mi sveki da sam trudna i onda sam drugi dan prosmedarila i ona zove mm u tom trenu kad sam ja na pregledu i on kaze nis, krvari opet je kod dr, a ona krrne plakat i kao cuvajte mi Ana Mariju...  hm

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• ivonna

Došla sam iz Lidla zene su sve pograbile uzas jedan, uspjela sam ugrabiti jedne jedine S tajice, i uzela sam si jednu majicu kratkih rukava, strasno nesta 😂 valjda ce uskoro opet bit takva neka ponuda 😁

Točkica37
    18. Srpanj 2019. 08:57

Angie ti si bit ce Ana heheh

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    18. Srpanj 2019. 08:58

Da, tesko za pogodit jel da? 😂😂

Točkica37
    18. Srpanj 2019. 09:03

Nama je i tvoje ime u uzem izboru 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

annika
    18. Srpanj 2019. 09:10

jutro curke! 
    Vidim spominju se imena...mi ne znamo još. Većinu imena koja mi se svidjaju ( Petar, Jakov, Šimun, Mislav, Matej, Luka, itd) je već dao netko od rodbine ili bliskih prijatelja pa nam nije ostalo puno izbora. Još je i prezime puno dijakritičkih znakova i baš onako, pravo zagorsko muž se nije izjasnio još ni za jedno jedino ime da mu se sviđa, jedino da mu se nikako ne sviđa. Da je curica bila bi Ena, a za dečka koja mi se sviđaju a koja nitko nije od bližnjih dao svojim klincima- Mihael, Matija, Andrija. Bemam više ideja. I za prvo dvoje djece smo imali imena tamo negdje pred porod

[iimg]

• AnnA
    18. Srpanj 2019. 09:14

Ajme da. Evo i mene iz lidla. Znaci ti ljudi nisu normalni. Kao da je sve besplatno. Ugl ostale su samo L tajice. Uzela sam jedne iako meni bi trebale M al ajde. Za po kuci ce biti ako nista drugo. I uzela sam si 2 majice kratkih rukava.
    A sto se tice imena. Moje nije toliko neobicno al za ovo podrucje gdje sada zivim ocito je. I kad sam pocela raditi u skoli, jedno dijete mi kaze- moj tata je rekao da se vi tako ne zovete. Da je vase ime izmisljeno. Ono wtf???!!

ena10
    18. Srpanj 2019. 09:14

Jutro djevojke!

Nije me bilo par dana, a bome vidim da ste aktivnije nego ikad prije!

Nadam se da smo svi dobro, da su bebice još bolje, sretno svima na pregledima danas!
    Ja idem u utorak, ne mogu dočekati taj 'veliki uzv.

Vidim da pišete o imenima.... mi se još nismo sto posto dogovorili, ali za sada Tara vodi! 
    Svakako će curka imati kratko ime :)
    P.s. od kolegice mala se zove NEA, toliko mi je fora i neobično to ime, ali mm ne da.. Kaže to je bezveze :(

Angie1205
    18. Srpanj 2019. 09:26

Mi bas volimo kratka imena i Nea mi je bas simpa! 
    Meni su za curu u igri bile Nora, Mia, Tia...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.