ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    17. Srpanj 2019. 07:04

Angie moj 8godisnjak si zeli drona. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    17. Srpanj 2019. 07:08

Tockice kupila mu za prosli rockas 🤪
    Stvarno svega ima, izludit cu do subote 👿

Točkica37
    17. Srpanj 2019. 07:17

A moonkarti i slicne gluposti? Moji su i na to brijali 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    17. Srpanj 2019. 07:19

Ljudi meni trbuh ravan ravan ujutro...mislim ok nisam ni ouno trudna al kao rehoše da sa svakom se sve ranije vidi...meni baš baš niš

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    17. Srpanj 2019. 07:23

Ma njemu su mob i igrice glavna spika u zadnje vrijeme. Ubija sa levelima, trofejima i sl 🙈
    Kaj se tice trbuha, mislim da ti je jos rano da se ista vidi, pogotovo ujutro. Do navecer se od razne hrane napuses, ni to nije prava trudnicka busica. Meni se stvarno dosta rano pokazao trbuh al to nista ne znaci, sve smo drugacije gradjene. Ja sad izgledam super ovak od iza, guza aman taman, bedra, lijepo sam se popunila (inace sam premrsava!) al trbuh imam ko da cu rodit za cca mj dana 🤪

TinchiSk
    17. Srpanj 2019. 07:54

Dobro jutro, cure!
    Bile ste aktivne i sinoć.
    Sretno danas na pregledima curama koje idu.
    Angie, znam da je moj mali trenutno u fazi playstatationa i samo ga stvari uz to zanimaju. Igrice, punjači, slušalice, voucheri... možda nešto od toga ako ima PS ili igricu za komp ako na kompu igra. Moj kaže da mu je najgore kad robu dobije. A meni to najbolje. 
    Sad vi već tamanite svoje brokule i jogurte. Ja sam pojela zobene. Joj, nikako s tim slatkim još doći na svoje, baš su mi iskrivljeni okusi.
    Inače sve ok kod mene, nadam se da ste i vi sve dobro.

Angelly
    17. Srpanj 2019. 07:59

Pitanje za cure koje kupuju u Lidlu, jel su im trudničke tajice u stalnoj ponudi il to onak dođe povremeno? Kako ste ih nedavno nahvalile otišla ih ja vidjeti u Lidl i uopće se nisam uspijela snać u onim nakupnima odjeće 

Angie1205
    17. Srpanj 2019. 08:02

Jooj svima njima je roba najgora stvar a to znam da mu uvijek treba jer je smoto pa pada svako malo, nogomet i sl. Nekaj cu valjda smislit, mozda mu neki dres uzmem, lud je za Barcelonom pa cemo nekaj skemijat .
    Moja brokula vec duboko u busi 🤪 a mm nikako ustat da popijemo kavu, ne da mi se samoj pit.
    Ja sam inace ovisnik o slatkom a sad mi cokolada doslovno mjesecima stoji u fridzu, ak je mala ne pojede, nekako mi je bljutavo. Al zato kiseli krastavci, salata zakiseljena do bola i slanooooo. E da, ubili smo one tikvice jucer, jeli ih i za veceru s jogurtom, prefine su. 

Angie1205
    17. Srpanj 2019. 08:02

Angelly tajice su ti u lidlu od sutra 😉

Omerta
    17. Srpanj 2019. 08:03

Točkica37

Ja jela kupus pa sam isto danas napuhana

Onda moguce da je meni bilo od brokule, one prave zelene, bez navodnika. 😅 
    Zenske, moj dragi je izgleda pokupio gljivice od mene, morat cu mu ic u ljekarnu po Canesten. Siroti, nije to valjda nikad imao..  Kaj mu mogu kad je bio "nestrpljiv" par puta. Mogao se bar potruditi oko zastite dok ih ja imam. Meni se bestija pojavila odma na pocetku trudnoce sa pozitivnim testom. Stavljala Multi Gyn gel unutra 5 dana, proslo.. onda sad nedavno opet i vec nekih tjedan dana stavljam Vivag kapsule, to je u biti probiotik i ok mi je. Ovdje u Danskoj me nitko nije poslao bris raditi da potvrdimo samo vele uzmite canesten. A sto ak je nesto drugo u pitanju?? Radili mi briseve prije trudnoce i to bas na moj zahtjev, iako nepotpune, bilo negativno (ureaplazma itd). Ali mislim da cu kad dodjem u Hr pitati svoju gin da mi ponovi sve + gljivice. Ne bih se bas htjela zezati s tim sad.. znam da gljive nisu opasne, ali opet bolje da se ljece ako ih ima.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.