Tockica uh i ti padas dobro. Ja sam od danas na - 7kg! Sad mi je vec stvarno dosta jer osjecam da gubim energiju. Samo bi spavala, umorim se uzasno brzo bas nemam snage.
Vidi ti moje Rastike cokolino sa plazmom. To da pojedem 1 zlicu bila bi sita, a gusteraca rikla valjda. Hahaha
Mrgud dobro da je dobro zavrsilo.
Gogaa slatka slikica drago mi je da je sve ok.
Maybebeby za secer najbolje je normalno jest ništa pretjerivat, zadnji obrok 12h prije vadjenja i da nije neka secerna bomba. Ostalo sve normalno. Najgore je ako danas pazis jako pa dodje uredan nalaz a zapravo testiranje mozda uopce nije ispravno.
PREGLEDI
18.7.- flower
18.7.- mala.le.90.
22.7.- Lavica27
22.7.- samojed
22.7.- Tockica37
23.7.- ena10
23.7.- Jaivanpa
23.7.- Angelly
24.7.- njurko
25.7.- Nasty
25.7.- Red Fox
25.7. - lorija
25.7.- iva4
25.7.- Nova19
25.7.- Mom2911
26.7.- Chappie
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
30.7.- Eleonoré
31.7.- Simbalija
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Lavice prosli put sam odgodila zbog fibre. 😌
Goga cestitke na urednom pregledu i preslatkoj slicici 😍😍😍
Jos leptiricoo s liste da nam javi novosti s pregleda 🌸
Mrgud hvala Bogu pa je sve ok! Omerta tako moja mama kaže, možeš ti paziti al nikad ne znaš koja budala ide u susret.
Goga uh odlične vijesti i jako lijepa sličica! Vjerujem da ti je srce na mjestu❤
Joj tockice i Grizli mene sve strah kad se vratim s g.o. i stanem na vagu... Ona moja digitalna ništa ne oprašta,a kod svekrve mi najdraža,uvijek imam dvije kile manje hahaha!
Za kozice-ako nisi preboljela jako je opasno,inače mislim da nije.
Inače tu sam u nekom resortu pa ima joga ujutro rano na plaži. Isla sam jutros, bas mi je godilo, dalmatinska muzika, more,nigdje nikoga. Jest da sam pola vježbi preskočila al me ni ledja više ne bole!
mrgud, sva sreca da je dragi ok, da nije nista gore se desilo, al eto sjetim se mog tate kad veli kako on uvijek pazi u prometu i nikad ne vozi prebrzo, paze mnogi, al uvijek se nadje neki idiot koji se ne zna ponasati u prometu.
Gogaprepreprekrasna slikica i prealatka bebica, cestitam! Koliko ima cm?
Omerta 64.6 mm a mi smo tačno 12+3 po u.z to odgovara tjednima. (Nikako mi se ne da prepraviti sticer , kasnije ću) vrati se stalno, maše rukicama , pa smo ulovili trenutak za slikanje 🥰🙈
Hvala TinchiSk i Lala 😌❣
Ja sam dobila 1 kg, pritisak, šećer i urin su uredu i plus vitaminski status u organizmu 12.3 , a normalna vrijednost je 12 tako da nam je ovaj put stvarno bio sretan pregled. 🙏
Cestitam na uspjesnom pregleduslikica je krasna, bas se lijepo namjestila bebica za poziranje
Jaivanpa htjela te jos pitat gdjr si nabavila tu knjigu? I jel ima unutra i od trudnoce ili samo od rodjenja?
Lavice drago mi je da su ledja bolje. Moja vaga je zlotvor. Muz mi govori jutros ma da nije vaga u kvaru kao. Ok na poslu imam ogromnu vagu koja vaze do 1 t pa sam na njoj provjetila i dalje sa svom robom i obucom imam 62 kg tako da nije vaga problem. A danas se skoro onesvjestila sjedeci da nisam glavu spustila na stol samo bi se bila izvrnula. Mislim da ovi sto su me vidili kako sjedim u uredu su umirali od smijeha al sta da radim.
evo da se javimo sa pregleda D je odlicno prati tjedne u kojima je 😊 sutra imam Oggt nekih savjeta ??? klo prezivit
iduci pregled je 20.08
Supeer,cestitam na urednom pregledu
eh mene jos nije slao na oggt pa nemam nekih novih iskustava, znam da sam u prvoj trudnoci sve normalno jela prije testiranja i nalaz je bio ok u granicama.
Drago mi je da svima pregledi super! Cestitam! Lorija, ajde molim te kad ćeš stići dodaj me u tablicu za preglede - 19.8. Hvala!
ma joj goga, kako se samo namjestio bebac izgleda.ko da je krenuo mahati :)jos jedna curka danas ima pregled, da jos jednu slikicu vidimo :)
a vidim i ja da decki vode, ali mislim da ce se curice zadnje krenuti pokazivati, ipak su sramezljive vecinom, tako da mozda i preteku deckice u grupi
ja nemam problema s nadutosti niti zatvorom, mene vise.muci cinjenica da kakim od 2-4 puta dnevno(sasvim normalna stolica), sto mi je grozno jer me.sve.boli od brisanja, i strah me da zbog tolikog naprezanja ne dobijem hemeroide ako se od.tog uopce dobivaju, samo to fali.
A vidim svi spominjete skupa kolica, mi smo odabrali Kindercraft VEO 3u1, siva, 3000 kuna i odusevljeni svime, od cijene do ostalog,imaju 12kg, laka za upravljati i nekako su manja od ostalih bila,nisu preglomazna sto mi je najbitnije da mi stanu u gepek
Bila su neka.slicna njima Peg Perego ali 5500 kn, to nam je stvarno bilo previse.
Sortiraj odgovore
Najstariji