ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aristea
    17. Srpanj 2019. 09:38

AnnA

Vise se ne sjecam koja je spominjala regres. Ali me zanima kako je to na kraju zavrsilo. Jesi ga dobila?

Jesam jesam, bas mi je jucer sjeo. Poslala sam sefu mail i odluku potpisanu. I nisam se kolegicama javljala i evo ti njih kaj se ja ljutim i jedna i druga hahaha. Pa necu im se javljat, tek sam otisla s posla a kak su fino se ponasale nisu ni zasluzile

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

TinchiSk
    17. Srpanj 2019. 09:44

Oh, mrgud, nesreća se dogodi u sekundi. Nadam se da je sve ok i da će se brzo oporaviti. Dobro da nije ništa ozbiljnije, rekao bi ti da je. Pokušaj se opustiti, bit će to sve ok.
    Ne znam kako je to ne dobivati kile u trudnoći. Imam osjećaj da se debljam i od zraka. A ne pretjerujem stvarno i kontroliram se, ali sve mi se prima. I inače je tako i baš moram jako paziti. Ipak, mislim da vam ni to nedobivanje kila nije neki problem ako jedete tijekom dana raznoliko, znači da i beba dobiva dovoljno, a to je najvažnije. 
    iva4, tebe beba već budi, predobro. Ja stvarno jedva čekam da moj baš počne udarati na veliko. Za sad je to sve nešto sramežljivo. 
    Ja sam jučer ručala grah pa neću ni komentirati napuhnutost, mada uopće nije bilo strašno. Čak mislim kako mi je u trudnoći probava bolja nego inače. Inače me svašta napuhuje, i mliječni proizvodi, i voće i svašta. Sad skoro ništa. Sve se izokrenulo.
    Ok, pamtim. NE JESTI čokolino s keksima navečer 
    Jučer popodne dragi jede ćevape, ja uopće nisam bila gladna, komadić lepinje si samo otkinula i jela voće. Jedino voće od slatkog mi paše, inače bih samo slano i kiselo. Što slanije, to bolje. Feta sir mi je stalno u mislima.

Aristea
    17. Srpanj 2019. 09:49

Lavica27

Hvala vam cure, puno manje me jutros boli, vjerojatno sam se.opteretila. Lorija, čitaš me jako dobro🙈 Omerta evo još jedne s problemom nadutosti,kaaaaos!
    Juno Preslatke stvarčice! Ja imam masu stvari od male ali koji god spol bude znam da necu odoljeti nakupovati bar pola od tog🙈
    Jaivanpa, ja sam dobila u prvoj trudnoći onaj dnevnik trudnoće Mommy and my baby ili tako nešto (neke cure iz HR to rade) i super je za čitati sad koji su mi isti simptomi. A kad sam rodila od kume sam dobila onu personaliziranu radosnicu, zove se LovePrint (na fejsu) i to mi je definitivno najnajljepsi poklon ikad. Ima koverticu unutra za narukvice iz rodilišta, prvi pramen,slike i opisi sveg od prvog dana, koverticu za pismo bebi, i najvažnije dogadjaje,slike i crteže do 6.godine života djeteta. Već sad mala jako voli stalno listati tu knjigu.

Meni je to fkt predobro. I ja sam ko manja voljela listati i čitati mamin put samnom. Bas mi je zgodno. Za moju bebu se zove bebin dnevnik, ima bas svega, obiteljsko stablo, pramen kose, narukvica iz rodilišta, prva slika, prvi Božić, prve riječi, težina, prvi izlet, prve kašice kako su izgledale itd...bas je bogat dnevnik ...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    17. Srpanj 2019. 09:52

Hvala Bogu mrgud sto je dobro! Pomoli se i zahvali se sto je super prošlo. Nedao Bog gorih scena. Mene toliko zivciraju te budale u prometu kojima se ocito ne moze nista. Eto i onaj nafiksani idiot bude na kraju zavrsio na slobodi jer to kod nas tako biva, a mogla su 3 života nestati....bas sam gledala snimku, vozio je ko manijak. Nebi meni taj nit ceste nit auta nit vozacke ikad vise vidio.

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Omerta
    17. Srpanj 2019. 09:58

iva4

Omerta meni je ginekologica odma na samom pocetku t rekla bez zastite ni ne pomisljajte bas zbog tog.. jer ako na vrijeme ne napravi test ili nakon testa pokupis nesta jedan od vas nastrada ako ne obadvoje… nadam se da ce mu proc brzo i da nije nista strasno😕

Hvala, nadam se i ja.. po simptomima djeluje da je od gljivica. A kuzim, logicno je.. Zapravo da se ispravim, kad sam rekla sad zadnji put doktorici opce prakse (u Danskoj vam oni vode trudnocu i babica, a ne gin) da mislim da sam imala ili jos imam gljivice i da sam krenula koristit probiotik i jel bi trebala mozda jos nesto tipa Canesten, ona meni, nemoj nista stavljati, nista ljeciti, da ne poremetis floru il sta vec, to tak mora bit. Onak gledam ju u cudu i mislim si jel pricamo istim jezikom (engleski) il? Fakat me nekad zbunjuje taj njihov sistem i nacin ovdje.. i to svako svoje veli. A mozda se i nismo razumjele. Jer preko telefona mi je druga pak rekla da mogu.. mah, sad cekam da se ljekarna otvori pa cu uzeti dragom tu kremu, a mozda se i ja namazem par puta. 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Margarita_46
    17. Srpanj 2019. 10:20

Hvala vam svima na odgovoru, moram sve pohvatati unazad par stranica 
    Već par dana imam knedlu u grlu, no danas me prvi put uhvatila mučnina.
    Ne znam da li je to od brige jer mi je ginekolog još par dana na godišnjem ili nešto drugo 
    A nalaz kaže 39119,0 IU/L, moram se naoružati strpljenjem 

annika
    17. Srpanj 2019. 10:31

lorija, ubaci mene za pregled 27.8.

[iimg]

17. Srpanj 2019. 10:36

evo da se javimo sa pregleda D je odlicno prati tjedne u kojima je 😊 sutra imam Oggt nekih savjeta ??? klo prezivit 
    iduci pregled je 20.08 

• Tonkica1
    17. Srpanj 2019. 10:58

Omerta

iva4

Omertameni je ginekologica odma na samom pocetku t rekla bez zastite ni ne pomisljajte bas zbog tog.. jer ako na vrijeme ne napravi test ili nakon testa pokupis nesta jedan od vas nastrada ako ne obadvoje… nadam se da ce mu proc brzo i da nije nista strasno😕

Hvala, nadam se i ja.. po simptomima djeluje da je od gljivica. A kuzim,logicno je.. Zapravo da se ispravim, kad sam rekla sad zadnji put doktorici opce prakse (u Danskoj vam oni vode trudnocu i babica, a ne gin) da mislim da sam imala ili jos imam gljivice i da sam krenula koristit probiotik i jel bi trebala mozda jos nesto tipa Canesten, ona meni, nemoj nista stavljati, nista ljeciti, da ne poremetis floru il sta vec, to tak mora bit. Onak gledam ju u cudu i mislim si jel pricamo istim jezikom (engleski) il? Fakat me nekad zbunjuje taj njihov sistem i nacin ovdje.. i to svako svoje veli. A mozda se i nismo razumjele. Jer preko telefona mi je druga pak rekla da mogu.. mah, sad cekam da se ljekarna otvori pa cu uzeti dragom tu kremu, a mozda se i ja namazem par puta.

Mislim da trudnice ne smiju Canesten... bar sam ja tako procitala

Lavica27
    17. Srpanj 2019. 11:12

lorija

Jutroo. Prespala ja jutros 😂 sretno curama danas!!!
    Sad se spremam u nabavku tikvica, to mi je danas rucak. 😋
    Lavicea kuzimo se, u istom smo sosu,takodjer kuci sa bebacom 2,2mj /13,600kg 😂😂, inace ga dizem,kad trebam nesto ja cucnem zaglim poljubim i idemo dalje, muz je zaduzen za nosenje.
    Sad mi se nesto prehladio,nos mu curka i kise, a mora mi ozdravit do pon.vodim ga cjepljenje 😐 ovdje je drugaciji program, neg u HRV sto se toga tice.

Ček ti ne mozes odgoditi cijepljenje ako nije skroz zdrav?

Apropo toga da si beba sve uzima... Ja sam non stop gladna al vjerujte da ne mrsavim hahaha.
    Rastika posni sir za debljanje,jesi ziher?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.