Evo mene cure sa dobrim vijestima.
Bebica je uredu, vidjela sam rukice ,nogice , sad mi baš liči na malu bebu, do sada nisam bas mogla da skužim šta je šta. 🤭🙈 Ljepo napreduje i baš sam sretna 🥰🙏
Idući pregled mi je 28.8.
Mislim da trudnice ne smiju Canesten… bar sam ja tako procitala
Imas pravo, procitala sam sad upute i pise da nije preporucljivo pogotovo ne u 1.tromjesecju. A ne kuzim kako ga onda neke trudnice dobiju, neke ne. Evo citam bas na ovoj temi: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/gljivice-u-trudnoci-876
Drzat cu se onda onih prirodnih, probiotika. Kad dodjem u Hr mozda kupim Acidosalus vaginalete ili ono GynoPro ulje. Za to znam da je dozvoljeno. Konzultirat cu se jos sa gin, a moze mi i na pregledu provjeriti dal ih imam il ne.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Goga Čestitam, eto i lijepih vijesti da te nagrade za svu tvoju snagu, nakon svih loših. Beban je pravi, namjesti se fino za sliku 😄
mrgud, sva sreca da je dragi ok, da nije nista gore se desilo, al eto sjetim se mog tate kad veli kako on uvijek pazi u prometu i nikad ne vozi prebrzo, paze mnogi, al uvijek se nadje neki idiot koji se ne zna ponasati u prometu.
Goga prepreprekrasna slikica i prealatka bebica, cestitam! Koliko ima cm?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure, čestitam na sretnim pregledima.
Gogaa, super je slikica, baš se dobro vidi.
mrgud, sva sreca da je dragi ok, da nije nista gore se desilo, al eto sjetim se mog tate kad veli kako on uvijek pazi u prometu i nikad ne vozi prebrzo, paze mnogi, al uvijek se nadje neki idiot koji se ne zna ponasati u prometu.
Gogaprepreprekrasna slikica i prealatka bebica, cestitam! Koliko ima cm?
Omerta 64.6 mm a mi smo tačno 12+3 po u.z to odgovara tjednima. (Nikako mi se ne da prepraviti sticer , kasnije ću) vrati se stalno, maše rukicama , pa smo ulovili trenutak za slikanje 🥰🙈
Hvala TinchiSk i Lala 😌❣
Ja sam dobila 1 kg, pritisak, šećer i urin su uredu i plus vitaminski status u organizmu 12.3 , a normalna vrijednost je 12 tako da nam je ovaj put stvarno bio sretan pregled. 🙏
Čestitam na uspješnom pregledu 😊
Imam jedno pitanje, čisto kao mjeru opreza... Dali se u trudnoci smije ići među osobe koje imaju vodene kozice? Budem sutra i gin. pitala, ali ako neka ima neku info. bila bih zahvalna 🙂
01/19 prvi postupak (4 blastociste)
03/19 I.fet (dvije blastociste)-🩵👶boy(11/19)
09/23 II.fet (dvije blastociste) - ❌️
08/24 - test pozitivan, spontano-🩵👶 boy(04/25)
Čestitam na uspješnom pregledu 😊
Imam jedno pitanje, čisto kao mjeru opreza… Dali se u trudnoci smije ići među osobe koje imaju vodene kozice? Budem sutra i gin. pitala, ali ako neka ima neku info. bila bih zahvalna 🙂
Znam da, ako si ih ti prelezala nema problema da budeš u takvom društvu. E sada u trudnoći i da li utječe na bebicu ne bih znala. Najbolje pozovi ginekologicu da budeš sigurna
Sortiraj odgovore
Najstariji