Hvala cure jos jednom! Juno cestitam na curki i da je nalaz uredan. Svima zelim ovu ogromnu srecu! Novim curama dobro dosle, a Lorija jadna na 3 lista ce morat voditi evidenciju koliko nas ima. Ženice svima laku noc i da sve spavamo mirno i bezbrizno.
Nema nam da nesto Nemasekirancije. Nije se dugo javila ako sam dobro popamtila.
Juno čestitam curici hehe neka nam je dobro :) 💜
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Lala 27 meni je takoder 1 beba i osjetila sam ga negdje oko 17 tjedna.
Raštika sljedece javljanje neka bude s + na testu, puno srece ti zelim ♥️
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Je li tko koristio Geonistin zbog gljivica? Papa test i brisevi su mi ok, ali isti sam dobila zbog gljivica i iscjedka, pa mi danas ova u ljekarni kaze da je to antibiotik. Valjda on zna 🙄
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro pa nije valjda da nema budnih ☺
Ja evo vec vise od pol sata trazim po netu nesto vezano za promjenu boravista za vrijeme komplikacija al ocito se nitko nije selio haha
Moram pitat na hzzu sad kad budem nosila doznake za to...ne znam dal cu onda morati ponovno u Osijeku predavati svu dokumentaciju(osim sto moram gin mijenjati) ili ce to oni automatski preuzeti iz sustava a ja samo nastavit tamo nosit doznake xD Eto čime se zamaram u 5 ujutro 😁
Mare kako ne ima ima budnih! Ne znam ti za komolikacije kod selidbe, al ne bi me cudilo da kod nas moras sve ispocetka. Meni nisu promjenili adresu na hzzo 5 godina a 3 put nosila za promjenu obrasce.
Jutroooo!! Al ste se sinoc naskrabale...i to o cemu?! Brokuli!! 😂😂
Sinoc cim sam procitala Grizlin post o glisti mogla sam mirno zaspat i evo do sad se nisam pomakla, stvarno me iscrpio jucerasnji dan. Danas mi je u planu iskoristit onaj recept sa tikvicama...ne sjecam se tko ga je stavio. Mislila sam onako piletinu u vrhnju i tikvice uz to, kaj velite?
Opet ja o hrani 🙈
Pitat cu ih sve kad budem doznake nosila...ak mi bude prekomplicirano ne idem nikud hahaha briga me,nek se dragi seli,lakse njemu posao promijenit 😂
Ja bome danas pravim filovanu papriku...jede mi se jos od kad je netko mislim prosli tjedan spomenuo da je ima za rucak 😁
Jutro cure.
Juno cestitke na urednom nalazu i cuuuurici !!!!
Ooo vi o rucku, ja danas ne kuham, pecnica danas sama odradjuje meso i povrce u tepsiji. radje mi dajte ideju za dorucak vec sam full gladna. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji